Binnaz Abla

Bu bende de oluyor. Çok alakasız sorularıma eski ile ilgili yazanlar oluyor. Ben bir ara çok yoğun baktırdım bu kişi için bir şekilde geçmiş fallara bakıp bilgi sahibi olup etkileniyor olabilirler.

Gönlüne göre olur inşallah=) fallara çok da kaptırmamak lazım. E sorsaydın falcılara eskisine uyuyor bu anlattığınız nedir olay diye. Eren de kaderin mi Dedi bu arada?
sordum eskisine birebir uyuyor diye bi durdu düşündü yeni biri dedi eskisininde dönüşü olacağını ama aynı dengesizlikte olacağını dedi aklım karıştı öyle

Sen su evli adam nasıl döner sallamşsn yazandın dmi hümaya

Bu bende de oluyor. Çok alakasız sorularıma eski ile ilgili yazanlar oluyor. Ben bir ara çok yoğun baktırdım bu kişi için bir şekilde geçmiş fallara bakıp bilgi sahibi olup etkileniyor olabilirler.
Bilmiyorum ki öyle de olabilir :) herşey beklenir bunlardan. Gerçi ben daha onunla ilgili baktırmadan, anlatmışlardı bana. Çok da umursamıyorum artık

Kızlar biryolunvar Hira'yı değenip beğenen var mı? ben geçen sene baktırmışım, hiç detay vermememe rağmen baya şey bilmiş. 1 hafta önce olan şeyleri olacak gibi söylemiş ama söylediği şeyler birebir tuttu. Tekrar baktırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım

bilmemek daha iyi inan ben 20 gün önce gördüğümde ağla ağla kötü oldum bu kez öyle olmadı gittikçe soğuduğumu hissediyorum alışıyorum. görmesem beklentim çok olacaktı
Kesinlikle... Takip eden herkes kendine o kadar eziyet ediyor ki...Keşke hiç bakmasalar.Ayrılığa uyum sürecini ve çekilen acıyı uzatmaktan başka hiçbir işe yaramıyor inanın

kızlar başkasının adına fal baktırma diye bir şey var mı?
yani eski sevgilisinin adına kahve içip sonra atan duymuştum mesela… ne diyosunuz buna?
Ben çok yaptım.Benim için tutarlı yorum aldığım oldu.Ama venceremos mesela onun adına kapattığım falda beni çok yanlış tanomlamıştı. Mesela benim ailem den çok baskı görüp ayrılığı kolay atlatamayacağımı söylemişti ki ailem inanılmaz destekti o sıralarda.Baskı yapmak şöyle dursun mutlu olayım diye takla atıyorlardı tabiri caizse..

Bu arada şu sıralar Şevval Erdal popüler oldu sanırım. Bahsi geçince geçen sene attığım falı dinledim, kahve falı atmışım katinasıyla desteklemiş. Tatlı bir bayan ve özenli bakmış fakat falı feci patlamış. Her şey çok güzel olacak dediği falından 1 gün sonra terk edildim

Al benden de o kadar. Yazmıştım zaten. Çok abartı bir durumu yok.Gerçi o kadar çok baktırdım ki vakti zamanında. Seçiciliğim son noktada şu an.

Kesinlikle... Takip eden herkes kendine o kadar eziyet ediyor ki...Keşke hiç bakmasalar.Ayrılığa uyum sürecini ve çekilen acıyı uzatmaktan başka hiçbir işe yaramıyor inanın
kesinlikle sadece acıyı uzatıyorum oradan bak buradan bak bişeyler gör öğren.. saatlerce online.. sonra sorgula.. ben şuan biriyle tanışsam böyle sil baştan yapamam yorulurum onlar nasıl böyle enerji dolular hiç mi sevmediler? çok iyi anlaşırken ilk baştaki gibi heyecan yok diye gitmek nedir çocukluktan başka..

şimdiki erkeklerle evlenilmez bee bu ne demek heyecan bitti ben gider evlense ne halt edecekler...

Böyle biri zaten seni nasıl mutlu edecekti ki zaten? Mantığa bak.. Ya bunu evlenip hatta çocuk falan olduğunda söyleseydi? Kurtuldum bu zihniyetten diye bak bence.
Hem senin değerin ondan az mı? Kendini üzünce verdiğin zarara değer mi? Değmez ya..Çok zor biliyorum böyle benim yazdığım gibi kolay olmuyor ama zorundasın. Bu düşüncesiz kütükler için üzülen bayanlar olmasın artık kıralım şu zincirleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…