- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
sanki dalga geçiyor insanlarla ayıp yaaa...O son aldığı fala da bakmadı uzunca sonra falı yollayan geri çekti falını.
Kuzum randevu alarak mı gittin Eren'e? Bir gün önceden almak mı gerekiyor ?
Bu bende de oluyor. Çok alakasız sorularıma eski ile ilgili yazanlar oluyor. Ben bir ara çok yoğun baktırdım bu kişi için bir şekilde geçmiş fallara bakıp bilgi sahibi olup etkileniyor olabilirler.O an için vay be herkes bunu söylüyor diye inanırdım, gerçekten kaderim falan sanırdım, aradan bir müddet geçip de toz bulutları aralandığında hiç de öyle olmadığını fark ederdim.. :) yani ben de böyle oldu. Yüzyüze kesin bu dedikleri kişi ile öyle çıkmazlara girdik ki, sonra online da sormadığım halde onu tarif ettiler, sonuç hiçbirşey yok. Hiçbirine inanma.
sordum eskisine birebir uyuyor diye bi durdu düşündü yeni biri dedi eskisininde dönüşü olacağını ama aynı dengesizlikte olacağını dedi aklım karıştı öyleGönlüne göre olur inşallah=) fallara çok da kaptırmamak lazım. E sorsaydın falcılara eskisine uyuyor bu anlattığınız nedir olay diye. Eren de kaderin mi Dedi bu arada?
Sen su evli adam nasıl döner sallamşsn yazandın dmi hümayaYa ben yogunlasip gelecegimmm diye cekiyorum :d yine cikiyo gecmis.huma da benm fallarim cikar gorursun demisti. Yok olmaz diyorum iddiaya giriyolar acaba imkansiz dusundugum icin mi inatlasiyo falcilar diyorum ama masallah anlasmis gibiler. Yeni biri diyenler de cikmiyo otekiler de
hahhaaa nereye antartikaya mı bu kadar olur mu yahu:)))@seka_ son falında sormuştu Asenata taşınıyormuş o yüzden giremiyormuş sık olarak ama artık taşınmıştır bi gelse ya=)
Bilmiyorum ki öyle de olabilir :) herşey beklenir bunlardan. Gerçi ben daha onunla ilgili baktırmadan, anlatmışlardı bana. Çok da umursamıyorum artıkBu bende de oluyor. Çok alakasız sorularıma eski ile ilgili yazanlar oluyor. Ben bir ara çok yoğun baktırdım bu kişi için bir şekilde geçmiş fallara bakıp bilgi sahibi olup etkileniyor olabilirler.
randevular günlük alınıyor diye biliyorum sabah erken ara gün içine al..Kuzum randevu alarak mı gittin Eren'e? Bir gün önceden almak mı gerekiyor ?
Bana çıkmayanlardan...Güzel enerji almıştım ama çok pembeydi.çıkmadı zatenbeynim döndü asenat harici benna küçüker nasıl beğenen çıkan tarih tutan var mı
Kesinlikle... Takip eden herkes kendine o kadar eziyet ediyor ki...Keşke hiç bakmasalar.Ayrılığa uyum sürecini ve çekilen acıyı uzatmaktan başka hiçbir işe yaramıyor inanınbilmemek daha iyi inan ben 20 gün önce gördüğümde ağla ağla kötü oldum bu kez öyle olmadı gittikçe soğuduğumu hissediyorum alışıyorum. görmesem beklentim çok olacaktı
desene ne yapıp edip yakalasan bile asenata yar olamıyorsunO son aldığı fala da bakmadı uzunca sonra falı yollayan geri çekti falını.
Ben çok yaptım.Benim için tutarlı yorum aldığım oldu.Ama venceremos mesela onun adına kapattığım falda beni çok yanlış tanomlamıştı. Mesela benim ailem den çok baskı görüp ayrılığı kolay atlatamayacağımı söylemişti ki ailem inanılmaz destekti o sıralarda.Baskı yapmak şöyle dursun mutlu olayım diye takla atıyorlardı tabiri caizse..kızlar başkasının adına fal baktırma diye bir şey var mı?
yani eski sevgilisinin adına kahve içip sonra atan duymuştum mesela… ne diyosunuz buna?
Bu arada şu sıralar Şevval Erdal popüler oldu sanırım. Bahsi geçince geçen sene attığım falı dinledim, kahve falı atmışım katinasıyla desteklemiş. Tatlı bir bayan ve özenli bakmış fakat falı feci patlamış. Her şey çok güzel olacak dediği falından 1 gün sonra terk edildim
kesinlikle sadece acıyı uzatıyorum oradan bak buradan bak bişeyler gör öğren.. saatlerce online.. sonra sorgula.. ben şuan biriyle tanışsam böyle sil baştan yapamam yorulurum onlar nasıl böyle enerji dolular hiç mi sevmediler? çok iyi anlaşırken ilk baştaki gibi heyecan yok diye gitmek nedir çocukluktan başka..Kesinlikle... Takip eden herkes kendine o kadar eziyet ediyor ki...Keşke hiç bakmasalar.Ayrılığa uyum sürecini ve çekilen acıyı uzatmaktan başka hiçbir işe yaramıyor inanın
şimdiki erkeklerle evlenilmez bee bu ne demek heyecan bitti ben gider evlense ne halt edecekler...kesinlikle sadece acıyı uzatıyorum oradan bak buradan bak bişeyler gör öğren.. saatlerce online.. sonra sorgula.. ben şuan biriyle tanışsam böyle sil baştan yapamam yorulurum onlar nasıl böyle enerji dolular hiç mi sevmediler? çok iyi anlaşırken ilk baştaki gibi heyecan yok diye gitmek nedir çocukluktan başka..
kesinlikle sadece acıyı uzatıyorum oradan bak buradan bak bişeyler gör öğren.. saatlerce online.. sonra sorgula.. ben şuan biriyle tanışsam böyle sil baştan yapamam yorulurum onlar nasıl böyle enerji dolular hiç mi sevmediler? çok iyi anlaşırken ilk baştaki gibi heyecan yok diye gitmek nedir çocukluktan başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?