Binnaz Abla

Yok be yavru tarot baktırıyorum hep o manâda.Kendi kartlarımla arada oyalanırım tarottan anladığım o kadar .

hımm ok. bende lisedeyken almıştım. öğrenicem diye ikide bir ölüm kartı çekip çekip durmuştum. sonrası çok kötü birşey oldu. kitabıyla beraber çöpünde büyüğü konteynıra attım. atış o atış.

bu arada taygun'a katina baktırdım. yaw nasıl sallama bu. birde bana hep geri dönerler çıkar diyo. ben sana astro bakayım diyo. astroda daha iddialıyım diyo. olur başka bir emrin var mıydı.

mihricihana baktıran var mı? şöyle nine fotosu kullanmış. sanırım yaşını başını almış biri. telwede 3tl var, buna mı göndersem acep? dünden içtiğim kahve resmi duruyor.

tellweyi sevmesemde baktirmadan yapamicam baktirmak istedigim bikac kisi cikiyor illaki
venüsamber hakkinda ne diyorsunuz kizlar
birde mucizeler diye biri var zen tarotu bakiyomus nedir bu zen tarotu?
duyanlar bilenler cevaplarsa :)

tellweyi sevmesemde baktirmadan yapamicam baktirmak istedigim bikac kisi cikiyor illaki

Osho Zen tarotu diye bir nane var, acaba o mu? Gelecekle ilgili bilgi vermiyor, anla ilgili bir seyler soyluyor.

Venusamber bana guzel bakmisti ama zaman vermemisti, o yuzden bilemicem.

Hiper hakkindaki son gorusler nedir aslanlar? Bir de Depiedra hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleme:

bilinçatımızdaki duygu ve düüncelerimizi gösteren aslında rehberlik eden kartlar. gelecekten değilde şuanki durumdan mesaj veriyor.

mihricihan ninemiz gitmiş. ne ara gitti. batıyo bana 3kredi harcamam lazım.

Son düzenleme:

bizim enerjimiz cok tuttu venusle kahvesini ozellikle tavsiye ederim onu cidden seviyorum

Kizlar nalan ablanin fali geldi gecmisimi cok iyi bilmis sasirdim acikcasi. Ancak fal aynen soyle basliyor oncelikle hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyim falin bitisj hayatinda bi kadin var 5 araliga kadar sizi aramzsa umudunuzu kesin ???? Inanin soracak soru bile bulamadim fal yorumu 11 dakka 11 dakkanin her dakikasi birbiri ile zit. Ancak gecmis cok cok iyi suan facebookta deli gibi nalan abla ariyorum abla ne demek istedin var mi yok mu bi kdain diyecem arayacak mi aramayack mi . Seviyir mu sevmiyor mu inanin anlamadim)))

depiedrayi basarili bulmadim

soru sordunmu cnm soru sor anlamadigini soyle bosa gitmesin cok garip

nalan ablanın falları acayip karışık, falları şifrelemiş gibi, falını çözmek için akıl oyunu gerek resmen.

bende de bazı kısımlar şifreli. soruda sormamışım. unutmuşum.

Son düzenleme:

nalan ablanın falları acayip karışık, falları şifrelemiş gibi, falını çözmek için akıl oyunu gerek resmen.

bende de bazı kısımlar şifreli. soruda sormamışım. unutmuşum.

ıste nalan ablaya bu yuzden fal bakırmak ıstemıyorum

soru sordunmu cnm soru sor anlamadigini soyle bosa gitmesin cok garip

Canimm sordum ama inanki ikinci defa dinledim hangi birini sorayim bi dediğini ikinci cumlesinde tam tersini soylemis ancak gecmisi ve yasadiklarimi cok iyi bilmis..... 5 ocak demis en son offf hayatinda biri yok kendi kabugunda demis sonra hayatinda bi kadin var gittigim yerlerde masam bos kalmasin diye bi kadin var demis vay anasini bu ne ya )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…