Efsun gelmis, hem kahve hem tarotta mesgul. Ilerleyen gunlerde baktirsak mi?
Falsepetindeki Demirak i kahvede sizin icin deneyip kendimi feda etsem mi
Ben etme derim.Şu efsuna bi gözatiyim ben.
Yok be yavru tarot baktırıyorum hep o manâda.Kendi kartlarımla arada oyalanırım tarottan anladığım o kadar .
ay bende mi baktırsam bak merak ettimkizlar cok pardon yanlis yaziyomusum ismini dogrusu bu aequitas
kusura bakmayin
ay bende mi baktırsam bak merak ettim
tellweyi sevmesemde baktirmadan yapamicam baktirmak istedigim bikac kisi cikiyor illaki
venüsamber hakkinda ne diyorsunuz kizlar
birde mucizeler diye biri var zen tarotu bakiyomus nedir bu zen tarotu?
duyanlar bilenler cevaplarsa :)
tellweyi sevmesemde baktirmadan yapamicam baktirmak istedigim bikac kisi cikiyor illaki
Osho Zen tarotu diye bir nane var, acaba o mu? Gelecekle ilgili bilgi vermiyor, anla ilgili bir seyler soyluyor.
Venusamber bana guzel bakmisti ama zaman vermemisti, o yuzden bilemicem.
Hiper hakkindaki son gorusler nedir aslanlar? Bir de Depiedra hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Kizlar nalan ablanin fali geldi gecmisimi cok iyi bilmis sasirdim acikcasi. Ancak fal aynen soyle basliyor oncelikle hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyim falin bitisj hayatinda bi kadin var 5 araliga kadar sizi aramzsa umudunuzu kesin ???? Inanin soracak soru bile bulamadim fal yorumu 11 dakka 11 dakkanin her dakikasi birbiri ile zit. Ancak gecmis cok cok iyi suan facebookta deli gibi nalan abla ariyorum abla ne demek istedin var mi yok mu bi kdain diyecem arayacak mi aramayack mi . Seviyir mu sevmiyor mu inanin anlamadim)))
Kizlar nalan ablanin fali geldi gecmisimi cok iyi bilmis sasirdim acikcasi. Ancak fal aynen soyle basliyor oncelikle hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyim falin bitisj hayatinda bi kadin var 5 araliga kadar sizi aramzsa umudunuzu kesin ???? Inanin soracak soru bile bulamadim fal yorumu 11 dakka 11 dakkanin her dakikasi birbiri ile zit. Ancak gecmis cok cok iyi suan facebookta deli gibi nalan abla ariyorum abla ne demek istedin var mi yok mu bi kdain diyecem arayacak mi aramayack mi . Seviyir mu sevmiyor mu inanin anlamadim)))
nalan ablanın falları acayip karışık, falları şifrelemiş gibi, falını çözmek için akıl oyunu gerek resmen.
bende de bazı kısımlar şifreli. soruda sormamışım. unutmuşum.
soru sordunmu cnm soru sor anlamadigini soyle bosa gitmesin cok garip
Sağol canım.Herhalde çıldıriciğim falcı arayışı esnasında.canlairm efsun beni bilemedi cok onceleri baktirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?