- 23 Ağustos 2012
- 52.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.921
- 898
bende öyle..o kadar çok takıp geriyorum ki kendimi..bu her konuda böyle ama..sonucta üzülen ben oluyorum
Marple cigim son 5 yildir duygusal hayatim yoktu, onceki 2 yilda cok ktu gunler gecirdim o yuzden artik mutlu olmak istiyorum, daha fazla beklemeye sabrim kalmadi. Hayata inanilmaz ofkeliyim bu konuda, kader kismet dedikleri birer insan olsaydi simdiye kadar ofkeden gozum olduresiye doverdim ikisini de. Hayattan tek istegim mutlu bir iliski bugunlerde, evet cok kafayi takmis durumdayim ama ne yapayim isteklerimin olmamasindan biktim artik.
kızlar acayip fal baktırasım var hangi falcıyı ve hangi fal şeklini tavsiye edersınız
Hahahaha.Evet başak zordur ama yükselende ana burç kadar etkilidir.20 li yaşların bitimine doğru tamamen yükselenin hakim olduğunu söyleyenler var doğrumu bilmem.
Valla binnazabla daki Ekin sarpen ve Tornisha ikilisine merakliyimBir arkadasim Ekin in tarotu iyi dedi.
Bugunlerde kahve ve katina atkiliyorum ben, fazla para dokmek istemiyorsan tellwe'deki klothoyagmur derim. Kehriban da bana guzel bakmisti.
Marple cigim son 5 yildir duygusal hayatim yoktu, onceki 2 yilda cok ktu gunler gecirdim o yuzden artik mutlu olmak istiyorum, daha fazla beklemeye sabrim kalmadi. Hayata inanilmaz ofkeliyim bu konuda, kader kismet dedikleri birer insan olsaydi simdiye kadar ofkeden gozum olduresiye doverdim ikisini de. Hayattan tek istegim mutlu bir iliski bugunlerde, evet cok kafayi takmis durumdayim ama ne yapayim isteklerimin olmamasindan biktim artik. Isleri oluruna birakacak, sabredecek, bekleyecek sabrim ve enerjim kalmadi artik. Islerin bir an once olmasini istiyorum ama benim istememle olmuyor tabi :))
aynen canım 1,5 ay öncesine kadar barısmak için can atan adam 1,5 aydır aramaz sormaz olmustu...bende gecen hafta içtim içtim yazmısım sarkı sözlerini:))) sabah uyandım cevap vermemıs mesajıma normalde ben aramazdım o arardı hep araya kardeslerimi koymaya ara bulmaya çalısırdı kafamda hemen hayatında biri oldugu düşüncesi olustu ....her yerden numarasını sildim.teli atıp kıracaktım o dereceye geldim sonra saçmalama onun için bu kadar maddi kayıp yeter telefondanda olma dedim:)))))))))))
ben bu insana içimden geldi küçücük bir hediye gönderdim ama ona teşekkür bile edecek durumda değilmiş..insan ne olursa olsun zamanında peşimden koşup olsun diye çabaladığı insana bu yapılmaz.ama sabrettim ve kendime güvenimi hatırladım.bu kadar ezik değilim ben bir teşekkür bile etmeyen adamı bekleyip değer verecek biri hiç değilim.defolsun gitsn
Ben de bu ite ugrasip cilek receli yaptim, adam gibi tesekkur bile etmedi. hanzo.
Bu arada Monica nin da salladigini fark ettim.
monica kimdi canım:?
ben bu insana içimden geldi küçücük bir hediye gönderdim ama ona teşekkür bile edecek durumda değilmiş..insan ne olursa olsun zamanında peşimden koşup olsun diye çabaladığı insana bu yapılmaz.ama sabrettim ve kendime güvenimi hatırladım.bu kadar ezik değilim ben bir teşekkür bile etmeyen adamı bekleyip değer verecek biri hiç değilim.defolsun gitsn
Tellwe deki pahali bakanlardan biri, baktirmayin.
eski vatandaşa doğum gününde bende hediye yollamıştım.bana da bir teşekkür bile etmedi. ayyy düşündükçe sinirlerim bozuluyor.hepsi aynı sürüm gibi,barkodlarda sıkıntı var.susayım ben en iyisi :18:
kızlar bakın gerçekler bazen önümüzde duruyor ve aslında biz onları görmeyi reddediyoruz.Kendimizi uyuşturup (ki yaşadığımız acılardan artık acı çekmek istemediğimiz için)hayal dünyamızda beklenti yaratıyoruz.fallarda bunun sonucu, bu beklentileri desteklemek adına başvurduğumuz delillerimiz..ama artılarına eksilerine bakınca adam ilgisiz,mesajlarına donuk,teşekkür bile etmiyor..falcı diyor sorunları var..YALAN arkadaşlar. Sizi peşinden koşturmak istiyor olsun değermi..size sevgi,saygı besleyen adam zaten böyle yapmaz..tıkır tıkır gelişir.biz onların ego geliştiricisi,kendilerini şImartma aracı,canları istediklerinde mesaj atıp sonra sallayacakları ,ay diğerinden ayrılsın da bana dönsün yeterki gelsin diyecek kadar kendimize saygısı olmayan insanlar değiliz diyorum.
kızlar bakın gerçekler bazen önümüzde duruyor ve aslında biz onları görmeyi reddediyoruz.Kendimizi uyuşturup (ki yaşadığımız acılardan artık acı çekmek istemediğimiz için)hayal dünyamızda beklenti yaratıyoruz.fallarda bunun sonucu, bu beklentileri desteklemek adına başvurduğumuz delillerimiz..ama artılarına eksilerine bakınca adam ilgisiz,mesajlarına donuk,teşekkür bile etmiyor..falcı diyor sorunları var..YALAN arkadaşlar. Sizi peşinden koşturmak istiyor olsun değermi..size sevgi,saygı besleyen adam zaten böyle yapmaz..tıkır tıkır gelişir.biz onların ego geliştiricisi,kendilerini şImartma aracı,canları istediklerinde mesaj atıp sonra sallayacakları ,ay diğerinden ayrılsın da bana dönsün yeterki gelsin diyecek kadar kendimize saygısı olmayan insanlar değiliz diyorum.
Ben de aynen boyle dusunuyorum, adam benimle olmak istese gelir olur zaten. Bana karsi bir hissiyati olmadiginin da farkindayim, sadece beni biraz begeniyor bu kadar. Ben zaten hayal dunyasinda ve olaylarin olabilme umuduyla yasadigimi kendim de biliyorum ama gercekleri kabullenmek zor, herkes yapamaz. Falcilara bana guzel, tatli, afyonlu yalanlar soylemeleri icin para veriyorum, bence durum bu.
eski vatandaşa doğum gününde bende hediye yollamıştım.bana da bir teşekkür bile etmedi. ayyy düşündükçe sinirlerim bozuluyor.hepsi aynı sürüm gibi,barkodlarda sıkıntı var.susayım ben en iyisi :18:
kızlar, benim de demek istediğim hemen hemen buydu zaten.. SEVEN İNSANA HİÇBİR ŞEY ENGEL OLA-MAAZZ... ben şu umut veren falcılara da dediğim hep şu, bana dönsün gelsin vs istemiyorum diyorum..benim bi kaç çift lafım var onları söyleyeceğim ortam olsun yeter diyorum.. ama işte başlıyolar yok şöyle seviyo yok böyle vs vs..
buraya da and olsun yazıyorum..dönse bile artık çok geç benim kendi adıma hanımlar.. karşıma biri çıktığı anda da yeni bir ilişkiye hazırım.. sadece içimde kalmadan söyleyeceklerimi söyleyeyim. budur.. boşverin..yeni insanlara şans tanıyın derim..sizi daha iyileri hak ediyor bundan eminim.. yeniden sevemem filan da demeyin.. daha çok bile seversiniz.
Halen baktırmadıysan Deniz Görür iyiydi.Reiki ye yada Nalan a baktırdînmı canım?kızlar acayip fal baktırasım var hangi falcıyı ve hangi fal şeklini tavsiye edersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?