- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
ıste nalan ablaya bu yuzden fal bakırmak ıstemıyorum
Yav ben diyorum katina kartları zordur zaten.Kombin yapıp geleceği sòyleyecek falcı bir elin parmağını geçmez öyle söyliyim.meral saydam dan sonra hepten inancım kalmadı.Katina bilen yok bence bizim falcıgillerin içinde.hımm ok. bende lisedeyken almıştım. öğrenicem diye ikide bir ölüm kartı çekip çekip durmuştum. sonrası çok kötü birşey oldu. kitabıyla beraber çöpünde büyüğü konteynıra attım. atış o atış.
bu arada taygun'a katina baktırdım. yaw nasıl sallama bu. birde bana hep geri dönerler çıkar diyo. ben sana astro bakayım diyo. astroda daha iddialıyım diyo. olur başka bir emrin var mıydı.
Tatlicadidan kalan 20 kredim var, nasil yesem acaba?
Osho nun destesi canım .Zen tarotu daha çok anla ilgili ve düşüncelerle ilgili bilgi verir gelecekten ziyade.tellweyi sevmesemde baktirmadan yapamicam baktirmak istedigim bikac kisi cikiyor illaki
venüsamber hakkinda ne diyorsunuz kizlar
birde mucizeler diye biri var zen tarotu bakiyomus nedir bu zen tarotu?
duyanlar bilenler cevaplarsa :)
Osho Zen tarotu diye bir nane var, acaba o mu? Gelecekle ilgili bilgi vermiyor, anla ilgili bir seyler soyluyor.
Venusamber bana guzel bakmisti ama zaman vermemisti, o yuzden bilemicem.
Hiper hakkindaki son gorusler nedir aslanlar? Bir de Depiedra hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Kizlar nalan ablanin fali geldi gecmisimi cok iyi bilmis sasirdim acikcasi. Ancak fal aynen soyle basliyor oncelikle hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyim falin bitisj hayatinda bi kadin var 5 araliga kadar sizi aramzsa umudunuzu kesin ???? Inanin soracak soru bile bulamadim fal yorumu 11 dakka 11 dakkanin her dakikasi birbiri ile zit. Ancak gecmis cok cok iyi suan facebookta deli gibi nalan abla ariyorum abla ne demek istedin var mi yok mu bi kdain diyecem arayacak mi aramayack mi . Seviyir mu sevmiyor mu inanin anlamadim)))
Yav ben diyorum katina kartları zordur zaten.Kombin yapıp geleceği sòyleyecek falcı bir elin parmağını geçmez öyle söyliyim.meral saydam dan sonra hepten inancım kalmadı.Katina bilen yok bence bizim falcıgillerin içinde.
Bende soru sormadın bulamadım soracak bişey.nalan ablanın falları acayip karışık, falları şifrelemiş gibi, falını çözmek için akıl oyunu gerek resmen.
bende de bazı kısımlar şifreli. soruda sormamışım. unutmuşum.
E neden soru bölümünde sormadın ki?
Rezzan ablayı severim ;bana hiçbir dediģi çıkmamasına rağmen severim.Ama uzun bir süre sadece kahve falı bakan birinin bi anda hem tarot ve hemde katina bakabileceği kafamda soru işareti olusturuyor.katina atarkende bir yandan astro bir yandan katina ne alaka dedim ama, attım bir kere. aman boşver dedim
Aslında nesibe çok güzel katina yorumlarmış gibi geliyor, ama tarotta göstermek istiyor sanırım kendini.
rezzan ablanın katinası nasıl acaba?
Rezzan ablayı severim ;bana hiçbir dediģi çıkmamasına rağmen severim.Ama uzun bir süre sadece kahve falı bakan birinin bi anda hem tarot ve hemde katina bakabileceği kafamda soru işareti olusturuyor.
Fali ilk dinledigimde tam olarak idrak edemedim kapanista bi kadin var deyince soru bolumundeki hakkimi kullandim seviyor mu o kadini diye gonderddim)) fali tekrar dinledim falin baslangici hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyimmis )) soru hakkimda kalmadigi icin facede ariyorum )) deniz gorur de gelsin onuda paylasacagim umarim o net biseyler soyler
Fali ilk dinledigimde tam olarak idrak edemedim kapanista bi kadin var deyince soru bolumundeki hakkimi kullandim seviyor mu o kadini diye gonderddim)) fali tekrar dinledim falin baslangici hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyimmis )) soru hakkimda kalmadigi icin facede ariyorum )) deniz gorur de gelsin onuda paylasacagim umarim o net biseyler soyler
Rezzan ablayı severim ;bana hiçbir dediģi çıkmamasına rağmen severim.Ama uzun bir süre sadece kahve falı bakan birinin bi anda hem tarot ve hemde katina bakabileceği kafamda soru işareti olusturuyor.
Çok geçmişolsun canım dikkat et bundan sonra bari.kızlar kıme baktırıyımmm yardımm melege nesıbeye cok baktırdım cokta sevıyorum ıkısınıde başka bırını ıstıyorum rezzan ablaya da cok baktırdım merte bı kere baktırdım soylemıştım sızede deneyebılırım tekrar bgn yıne rahat durmadım caddebostanda bı cafe var orda baktırdım kazık bı yer arkadaşımla gıttık onuda yoldan cıkarttım valla enerjım dustu bı haftadır ztn salak gıbıyım ne uyuyorum ne uyanıyorum bıde cıktım ıkı adım attım pat dıye bı dus durduk yerde burktum ayagıda faldan uzak dur dıye ısarettı bence bu =)))
niye ki birden fasulye falı baksaydıda abes gelirdide bana. kahve+fusulyeyaw ne bileyim seviyorum o kadını, bişeyleri abes gelmiyor bana
kızlar kıme baktırıyımmm yardımm melege nesıbeye cok baktırdım cokta sevıyorum ıkısınıde başka bırını ıstıyorum rezzan ablaya da cok baktırdım merte bı kere baktırdım soylemıştım sızede deneyebılırım tekrar bgn yıne rahat durmadım caddebostanda bı cafe var orda baktırdım kazık bı yer arkadaşımla gıttık onuda yoldan cıkarttım valla enerjım dustu bı haftadır ztn salak gıbıyım ne uyuyorum ne uyanıyorum bıde cıktım ıkı adım attım pat dıye bı dus durduk yerde burktum ayagıda faldan uzak dur dıye ısarettı bence bu =)))
Abes degil canım ama ne biliyim ya özellikle katina kolay iş değil.Rezzan abla hep kahve bakıyodu yani tamamen kartların dışında bi araç.Şimdi hem tarot hem Katina benim içime sinmedi.
ağlama yaw hemen. falların etkisinde kalma bu kadar.
bu arada deniz görür sanki tarot bakmıyormuş gibi geliyor bana. sanki duru görü yeteneği varmış gibi. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?