Binnaz Abla

ıste nalan ablaya bu yuzden fal bakırmak ıstemıyorum

Ay baktirmadan once daha saglikli dunuyordum en azindan rezzan abl veya mert veya digerleri suanki durumda net konusuyordu var veya yok seviyor sevmiyor diyordu yani simdi bu fal ile kafam corba oldu.

Yav ben diyorum katina kartları zordur zaten.Kombin yapıp geleceği sòyleyecek falcı bir elin parmağını geçmez öyle söyliyim.meral saydam dan sonra hepten inancım kalmadı.Katina bilen yok bence bizim falcıgillerin içinde.

tellweyi sevmesemde baktirmadan yapamicam baktirmak istedigim bikac kisi cikiyor illaki
venüsamber hakkinda ne diyorsunuz kizlar
birde mucizeler diye biri var zen tarotu bakiyomus nedir bu zen tarotu?
duyanlar bilenler cevaplarsa :)
Osho nun destesi canım .Zen tarotu daha çok anla ilgili ve düşüncelerle ilgili bilgi verir gelecekten ziyade.

Hiper bende anda iyiydi gelecekte zamanı gelmedi be Cherry im

E neden soru bölümünde sormadın ki?

katina atarkende bir yandan astro bir yandan katina ne alaka dedim ama, attım bir kere. aman boşver dedim
Aslında nesibe çok güzel katina yorumlarmış gibi geliyor, ama tarotta göstermek istiyor sanırım kendini.

rezzan ablanın katinası nasıl acaba?

nalan ablanın falları acayip karışık, falları şifrelemiş gibi, falını çözmek için akıl oyunu gerek resmen.

bende de bazı kısımlar şifreli. soruda sormamışım. unutmuşum.
Bende soru sormadın bulamadım soracak bişey.

E neden soru bölümünde sormadın ki?

Fali ilk dinledigimde tam olarak idrak edemedim kapanista bi kadin var deyince soru bolumundeki hakkimi kullandim seviyor mu o kadini diye gonderddim)) fali tekrar dinledim falin baslangici hayatinda bi kadin yok sizi arayacak mujdesini vereyimmis)) soru hakkimda kalmadigi icin facede ariyorum)) deniz gorur de gelsin onuda paylasacagim umarim o net biseyler soyler

Rezzan ablayı severim ;bana hiçbir dediģi çıkmamasına rağmen severim.Ama uzun bir süre sadece kahve falı bakan birinin bi anda hem tarot ve hemde katina bakabileceği kafamda soru işareti olusturuyor.

Rezzan ablayı severim ;bana hiçbir dediģi çıkmamasına rağmen severim.Ama uzun bir süre sadece kahve falı bakan birinin bi anda hem tarot ve hemde katina bakabileceği kafamda soru işareti olusturuyor.

Kahvesi harika digerlerino bilmiyorum

Anladım canım inşallah ulaşîrsın bi an önce Nalân a..

kızlar kıme baktırıyımmm yardımm melege nesıbeye cok baktırdım cokta sevıyorum ıkısınıde başka bırını ıstıyorum rezzan ablaya da cok baktırdım merte bı kere baktırdım soylemıştım sızede deneyebılırım tekrar bgn yıne rahat durmadım caddebostanda bı cafe var orda baktırdım kazık bı yer arkadaşımla gıttık onuda yoldan cıkarttım valla enerjım dustu bı haftadır ztn salak gıbıyım ne uyuyorum ne uyanıyorum bıde cıktım ıkı adım attım pat dıye bı dus durduk yerde burktum ayagıda faldan uzak dur dıye ısarettı bence bu =)))

ağlama yaw hemen. falların etkisinde kalma bu kadar.

bu arada deniz görür sanki tarot bakmıyormuş gibi geliyor bana. sanki duru görü yeteneği varmış gibi. :44:

niye ki birden fasulye falı baksaydıda abes gelirdide bana. kahve+fusulye yaw ne bileyim seviyorum o kadını, bişeyleri abes gelmiyor bana

Çok geçmişolsun canım dikkat et bundan sonra bari.

niye ki birden fasulye falı baksaydıda abes gelirdide bana. kahve+fusulye yaw ne bileyim seviyorum o kadını, bişeyleri abes gelmiyor bana

Abes degil canım ama ne biliyim ya özellikle katina kolay iş değil.Rezzan abla hep kahve bakıyodu yani tamamen kartların dışında bi araç.Şimdi hem tarot hem Katina benim içime sinmedi.

hımm olabilir,bende çok batırınca sıkıntı basıyor, uykusuzluk yapıyor. uyumakta zorlanıyorum sonra. fal bakanların enerjisi düşer genelde sanki bana ne oluyorsa.

Abes degil canım ama ne biliyim ya özellikle katina kolay iş değil.Rezzan abla hep kahve bakıyodu yani tamamen kartların dışında bi araç.Şimdi hem tarot hem Katina benim içime sinmedi.

anladım arkadaşım.
telwede isabella ya kahve attım. bu telvedeki falcıların sonu gelmeyecek sanırım. offf

ağlama yaw hemen. falların etkisinde kalma bu kadar.

bu arada deniz görür sanki tarot bakmıyormuş gibi geliyor bana. sanki duru görü yeteneği varmış gibi. :44:

Sen baktirdin mi canim memmun kaldin mi ciktimi soyledikleri... ay insallah duru goru yetenegi vatdir yaninda bi kadin var mi yok mu görür))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…