Binnaz Abla

Halen baktırmadıysan Deniz Görür iyiydi.Reiki ye yada Nalan a baktırdînmı canım?

canım nalan ablaya kahve gönderdim şimdi... reikiye 3-4 defa baktırdım geleceği bilemem ama 10 liralık falda bi insanın geçmişi ancak bu kdar bilinir diyebilirim.... deniz görür'ü denemedim onuda denerim :))) oooo daha çok denerim:))))

kızlar acayip fal baktırasım var hangi falcıyı ve hangi fal şeklini tavsiye edersınız

Açelya Tuğra benim iyilerimden.Ben tarotçuyum,katina ya herkesin bakabileceğini düşünmüyorum.Kahve resmiylede uğraşmam.Hep tarot baktırır ve öneririm.

Aynen òyle canım Reiki vallaha beni çok şaşırttı.Geçmiş ve şu an performansı zirvede.Gelecekte çıkanlar iki şey var yazmıştım zaten.Ama galiba oda zam yapmış.Tarotu 17.50 gördüm ben.

deniz görür online gönderiyorum şimdi :)))))))

ozgece_35, canım, karşına seni seven, sahiplenen biri çıksın da bak gör o zaman.. nasıl da canlanıyor hayat enerjin, umudun nasıl da hatırlaıyorsun eski sen' i ..

Efsun gelmis, hem kahve hem tarotta mesgul. Ilerleyen gunlerde baktirsak mi?

Falsepetindeki Demirak i kahvede sizin icin deneyip kendimi feda etsem mi

Son düzenleme:
tellweden aqueitas bende ask icin hem zamani tutturdu hem aradaki aracinin harfini tutturdu hemde buluscagimiz zamani tuttudu(henuz bulusmadik ama planladik) yanliz bu konuda baslarsan uzun süreli bisiy olmiycak dedi off ya onca fal tutmadi bu tuttu

Sen buna ne baktirmistin sekerim?

Aynen òyle canım Reiki vallaha beni çok şaşırttı.Geçmiş ve şu an performansı zirvede.Gelecekte çıkanlar iki şey var yazmıştım zaten.Ama galiba oda zam yapmış.Tarotu 17.50 gördüm ben.

Yapar canim yapar bizler varken 17, 5da yapar 27, 5 da yapar

Kizlar hic yoktan birisi cikiverdi halen saskinim 2 gündür konusuyoruz farkli sehirlerdeyiz üstelik :) acaba bi daha mi baktirsam aqueitas a hic olacak gözüyle bakmiyorlar

Kizlar hic yoktan birisi cikiverdi halen saskinim 2 gündür konusuyoruz farkli sehirlerdeyiz üstelik :) acaba bi daha mi baktirsam aqueitas a hic olacak gözüyle bakmiyorlar

kızlar ben bulamadım bu aqueitas denen falcıyı telwede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…