Binnaz Abla

ben falsepetindeki falcilari daha saygili buluyorum keske biraz daha once cikabilseler.Binnaz para tuzagi

aslında bütün siteler para tuzağı. içlerinden bizimle enerjisi uyuşan falcıları cımbızla çekmek gerek sadece.

Yorumlarida tutarsizdi degisik bi insan canim merte veya rezzan ablaya fal baktiranlar bilir sorularini facebooktanda burdanda sor diyorlar )) belki bu kadar yakin olduklari icin seviyorum onlari

Yorumlarida tutarsizdi degisik bi insan canim merte veya rezzan ablaya fal baktiranlar bilir sorularini facebooktanda burdanda sor diyorlar )) belki bu kadar yakin olduklari icin seviyorum onlari

bir falcı karşı tarafla samimiyetlik kuramazsa, çokta yardımcı olabileceğini sanmıyorum. bu kişiler işlerini severek yapanlar bence.

Anladım canım orda hata etmiş işte,seninkinden bahsetse belkide memnun kalıcaksın yerinde yorum diyeceksin ama falın akışı başka yöne kayınca ne kadar sıkıcı hale geldiğini çok iyi bilirim.Tavsiye ettiğim icinde üzüldüm yavrum ya,bilsem mevzuyu farklı tarafa çekeceğini hiç tavsiye edermiydim.Ben ne sorduysam falımda onu anlatmaıştı bana farklı bişey söylememiş yani.Fal işte ya vallaha ama üzüldüm canım gerçekten.

Yok olur mu canim fal enerji işidir. . Bana baska birini anlatmak yerine bu adamin olumsuz ozelliklerinden bahsetse inanki memmun kalirdim o kadar yani... ama rica ederim senlik bi durum yok icin rahat olsun

Yok olur mu canim fal enerji işidir. . Bana baska birini anlatmak yerine bu adamin olumsuz ozelliklerinden bahsetse inanki memmun kalirdim o kadar yani... ama rica ederim senlik bi durum yok icin rahat olsun
Ben artık belli bi süre baktırmak istemiyorum ya.Baksana sonuçlar ortada.Ümid edicez diye daha fazla hayâl kırıklığı yaşatıyoruz kendimize.

Cheryy'm mesaj kutun dolu nasıl olduģunu merak ettim.Uygun zamanında silersin.

20 günden sonra Nalan abla fal alemde baktırdım tavsiye etmiyorum berbat ötesi bir faldı ve falın sonunda çok güzel bir fal baktım demezmi :)

kızlar nesıbeye hem tarot hem kahve baktıran varmı?ben kahve baktrımışım ama cok kucuk bı durum dısında soyledıklerı cıkmamıs tarotta daha ıyıyse tarot atıyım

20 günden sonra Nalan abla fal alemde baktırdım tavsiye etmiyorum berbat ötesi bir faldı ve falın sonunda çok güzel bir fal baktım demezmi :)

diyorum ya degisik bi insan diye )))))) bakin cok guzel yorum yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…