ben falsepetindeki falcilari daha saygili buluyorum keske biraz daha once cikabilseler.Binnaz para tuzagi
ayy canım üzülme geçer. herkesin bir kötü günü vardır, bugünde sana denk geldi galiba. nalan ablada niye öyle demişki, oda bir tuhaf :44: belki site yöneticisi kızıyordur faceden soru cevaplamayın diye acaba mı? Ama öyle olsa diğerleri niye cevap veriyor. garip :44:
Yorumlarida tutarsizdi degisik bi insan canim merte veya rezzan ablaya fal baktiranlar bilir sorularini facebooktanda burdanda sor diyorlar)) belki bu kadar yakin olduklari icin seviyorum onlari
bir falcı karşı tarafla samimiyetlik kuramazsa, çokta yardımcı olabileceğini sanmıyorum. bu kişiler işlerini severek yapanlar bence.
Tatlim inanki bana ocak basi baska biriyle iliski baslangici demis hani boyle bi yorum getirdigi icin demiyorum benim adami unutup baska bi iliskiye ocak gibi baslamam imkansiz tabi allah bilir belkide hakli cikacak ancak benim sorularima cevap verilmemis. Benbenim adami sordum o ocakta tanisacagim adamin uzerine yogunlasmis fizgini isini falan anlatmis sürekli
ozgece senin burcun nedir:)) ay kizlar bu arada haalaa cok halsizim..
geçmiş olsun, gripmisin. nane limon iç.
ozgece senin burcun nedir:)) ay kizlar bu arada haalaa cok halsizim..
Yengec burcuyim canim
Anladım canım orda hata etmiş işte,seninkinden bahsetse belkide memnun kalıcaksın yerinde yorum diyeceksin ama falın akışı başka yöne kayınca ne kadar sıkıcı hale geldiğini çok iyi bilirim.Tavsiye ettiğim icinde üzüldüm yavrum ya,bilsem mevzuyu farklı tarafa çekeceğini hiç tavsiye edermiydim.Ben ne sorduysam falımda onu anlatmaıştı bana farklı bişey söylememiş yani.Fal işte ya vallaha ama üzüldüm canım gerçekten.
sende su grubu yani bende balik:)
Ben artık belli bi süre baktırmak istemiyorum ya.Baksana sonuçlar ortada.Ümid edicez diye daha fazla hayâl kırıklığı yaşatıyoruz kendimize.Yok olur mu canim fal enerji işidir. . Bana baska birini anlatmak yerine bu adamin olumsuz ozelliklerinden bahsetse inanki memmun kalirdim o kadar yani... ama rica ederim senlik bi durum yok icin rahat olsun
Ben artık belli bi süre baktırmak istemiyorum ya.Baksana sonuçlar ortada.Ümid edicez diye daha fazla hayâl kırıklığı yaşatıyoruz kendimize.
Ben artık belli bi süre baktırmak istemiyorum ya.Baksana sonuçlar ortada.Ümid edicez diye daha fazla hayâl kırıklığı yaşatıyoruz kendimize.
20 günden sonra Nalan abla fal alemde baktırdım tavsiye etmiyorum berbat ötesi bir faldı ve falın sonunda çok güzel bir fal baktım demezmi :)
diyorum ya degisik bi insan diye )))))) bakin cok guzel yorum yaptim
ben bugun kararlarimi aldim ve uyguluyorum..heryerden silindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?