Binnaz Abla

valla soylemesemde bu ara bende cok fena çöküşlerdeyım hem psıkolojik hem maddı o yuzden en ıyısını bulup baktırmam lazım bende bu ara cok cok cok kotuyum

Rezzan ablayi merti melegi tavsiye ederim

valla soylemesemde bu ara bende cok fena çöküşlerdeyım hem psıkolojik hem maddı o yuzden en ıyısını bulup baktırmam lazım bende bu ara cok cok cok kotuyum

Inanki canim hepimiz kötüyüz ya ne olacak kizlar bu halimiz

Rezzan ablayi merti melegi tavsiye ederim

melege kahve baktırdım şubatta cok olumlu konuşmuş ve soyledıklerı cıkmamıs rezzan ablayada o donem baktırmıstım oda cıkmamıstı sonra gecen ay tekrar baktırdım bu sefer guzel bakmıs ama bılmıyorum cıkarmı mertede gecen hafta baktırdım ama cıkıcakmı onuda bılmıyorum aslında bınnaz dısında burda ısmı gecenlerın nerdeyse hepsını denemışım cıkan hıcbısey yok bınnaz bana karmaşık geldıgı ıcın oraya pek dadanmak ıstemıyorum(

Ayyy dadanma da zaten cikarirkar simdi sana pembe bi tablo. .hersey harika dersin ki ben niye üzülüyorum. .) ben cok fazla baktirdim o sitede ordan birini tavsiye edecek olursamda elif isik derim yinede yaniltmak istemem

Ayyy dadanma da zaten cikarirkar simdi sana pembe bi tablo. .hersey harika dersin ki ben niye üzülüyorum. .) ben cok fazla baktirdim o sitede ordan birini tavsiye edecek olursamda elif isik derim yinede yaniltmak istemem

sen ızmırde oturuyosun galıba yokmu ızmırde ıyı falcı?pasaklı bırsen falan cok merak edıyorum valla atlayıp gelebılsem keske

sen ızmırde oturuyosun galıba yokmu ızmırde ıyı falcı?pasaklı bırsen falan cok merak edıyorum valla atlayıp gelebılsem keske

Aaaaaa kimmis o nerdeymis hemen gideyim inanki canım ben evden ise isten eve hic bilmiyorum

Mert reiki onun da sana hisleri var demiş ama hiç inanasasım gelmiyor Sağlık konusunda bana da dedikleri çıktı mide rahatsızlığı yaşıyorum :44:

Son düzenleme:
falalemdeki sessiz fırtınaya baktırdım ve hiçbişey bilemedi bayanlar benden söylemesi,çok kısa bi faldı ama azcık bişeyler bilseydi kısalığı önemli olmayacaktı.iddalı bi şekilde harfler ve abartıp isimler vermiş:))ama ne harfler ne de isimler tuttu...

Mert reiki onun da sana hisleri var demiş ama hiç inanasasım gelmiyor Sağlık konusunda bana da dedikleri çıktı mide rahatsızlığı yaşıyorum :44:

banada sağlıkla ilgili dediği çıkmıştı. hatta söylemiştim burda. stres yapmışsındır, psikolojiktir dendi. sonra birden herkes reikici oldu

Son düzenleme:
Kizllarr taygnun dedigini yasayanlar varmi ben dunkatina baktrdim

cok gecmis olsun uzuntuden ve gerilimden neyin var cnm gastrit mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…