- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
En guzeli bende yaptim tel bile kullanmayacagim aksamlari ama olur ya diyorum)
kızlar nesıbeye hem tarot hem kahve baktıran varmı?ben kahve baktrımışım ama cok kucuk bı durum dısında soyledıklerı cıkmamıs tarotta daha ıyıyse tarot atıyım
kızlarr
Canim inan hic bi fikrim yok baktirmadim
beklemiyorum ve acikcasi istemiyorum bana ne oldu birden onu da bilmiyorum!!
valla soylemesemde bu ara bende cok fena çöküşlerdeyım hem psıkolojik hem maddı o yuzden en ıyısını bulup baktırmam lazım bende bu ara cok cok cok kotuyum
valla soylemesemde bu ara bende cok fena çöküşlerdeyım hem psıkolojik hem maddı o yuzden en ıyısını bulup baktırmam lazım bende bu ara cok cok cok kotuyum
Rezzan ablayi merti melegi tavsiye ederim
melege kahve baktırdım şubatta cok olumlu konuşmuş ve soyledıklerı cıkmamıs rezzan ablayada o donem baktırmıstım oda cıkmamıstı sonra gecen ay tekrar baktırdım bu sefer guzel bakmıs ama bılmıyorum cıkarmı mertede gecen hafta baktırdım ama cıkıcakmı onuda bılmıyorum aslında bınnaz dısında burda ısmı gecenlerın nerdeyse hepsını denemışım cıkan hıcbısey yok bınnaz bana karmaşık geldıgı ıcın oraya pek dadanmak ıstemıyorum(
Ayyy dadanma da zaten cikarirkar simdi sana pembe bi tablo. .hersey harika dersin ki ben niye üzülüyorum. .) ben cok fazla baktirdim o sitede ordan birini tavsiye edecek olursamda elif isik derim yinede yaniltmak istemem
sen ızmırde oturuyosun galıba yokmu ızmırde ıyı falcı?pasaklı bırsen falan cok merak edıyorum valla atlayıp gelebılsem keske
Aaaaaa kimmis o nerdeymis hemen gideyim inanki canım ben evden ise isten eve hic bilmiyorum
beklemiyorum ve acikcasi istemiyorum bana ne oldu birden onu da bilmiyorum!!
Mert reiki onun da sana hisleri var demiş ama hiç inanasasım gelmiyorSağlık konusunda bana da dedikleri çıktı mide rahatsızlığı yaşıyorum :44:
Mert reiki onun da sana hisleri var demiş ama hiç inanasasım gelmiyorSağlık konusunda bana da dedikleri çıktı mide rahatsızlığı yaşıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?