Sağol canım deneyip paylaştığın için.falalemdeki sessiz fırtınaya baktırdım ve hiçbişey bilemedi bayanlar benden söylemesi,çok kısa bi faldı ama azcık bişeyler bilseydi kısalığı önemli olmayacaktı.iddalı bi şekilde harfler ve abartıp isimler vermiş:))ama ne harfler ne de isimler tuttu...
Sağol canım deneyip paylaştığın için.
izmirdekı falcılar topıgını gormedın sen galıba
Kizllarr taygnun dedigini yasayanlar varmi ben dunkatina baktrdim
Hahhaha aynen sessiz ve derinden gitmiş.gercekten sessizmis:))
gercekten sessizmis:))
bu arada bugün nasılsın marple iyi oldunmu?
ben varım cnm.öyle iddialı konuşmuş ki, bilemedim şimdik sen nasıl memnun kaldın mı?
Evet memnun kldimmm inssllh dedklri olurrr sana ciktimiii canimm
canım cok guzel uyumusum.sımdı guzel bır kahvaltı yaptım daha halsızım ama dune gore ıyıyım.fazlalıklarımı da atınca cok ferah hıssedıyorum.kendıme guzel bır kıtap aldım.:)ıktıdar ısmı..guc sahıbı olmanın 48 yasası:)
Keyfini çıkar o zaman canım kitabının.Şu yasalar işe yararsada haberimiz olsun ama tekrar geçmiş olsun.
Arkadaşlar ben binnazabladaki açelya tuğra ya 2 ay gibi zaman aralıklarıyla 3 kez fal bakıttım.her seferinde çok farklı tamamen zıt şeyler söyledi fakat hiç bir dediği de çıkmadı...3 KEZ BAKITMAMIN NEDENİ İLK TE ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ KISA ZAMAN VERDİ NEYSE ZAMANA takılmadım,2, bakıtmamda biraz kıvırdı zaman uzamış uzayacak fakat olcak dedi.en sonun dada tamamen önceki söylediklerinin zııtnı söyledi.hayatımda bu kadar tutarsız bir falcı görmedim.
Gunaydin kizcagizlarimmmm...
kesinlikle tavsiye ederim!!robert greene
canım cok guzel uyumusum.sımdı guzel bır kahvaltı yaptım daha halsızım ama dune gore ıyıyım.fazlalıklarımı da atınca cok ferah hıssedıyorum.kendıme guzel bır kıtap aldım.:)ıktıdar ısmı..guc sahıbı olmanın 48 yasası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?