Binnaz Abla

Sağol canım deneyip paylaştığın için.

bu arada bugün nasılsın marple iyi oldunmu?

canım cok guzel uyumusum.sımdı guzel bır kahvaltı yaptım daha halsızım ama dune gore ıyıyım.fazlalıklarımı da atınca cok ferah hıssedıyorum.kendıme guzel bır kıtap aldım.:)ıktıdar ısmı..guc sahıbı olmanın 48 yasası:)

Rica ederim...ben de sizin tavsiyelerinizden yararlaniyorum...buarada sessiz hanima sor kisminda sevdigmn sdinda verdigi harfin olmadigini,bahsettigi isimlerin hayatimda olmadigini ve aileminde sadece soyledigi gibi anne ve babamdan olusmadigini yazdim...soracak soru bulamiyorum dedim...istedigim şuydu;kendini kurtaracak bi cvp vermesiydi...o da sadece tesekkuretmis...ipini çekmiş yani...ben falci listeme giremeden cikmis oldu....burayi takip ediyosa kim oldugumu bilir:))selamlar sessiz hanim...fal işi olmamş size...birakn bence...musteri tavsiyesi:)

Keyfini çıkar o zaman canım kitabının.Şu yasalar işe yararsada haberimiz olsun ama tekrar geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben binnazabladaki açelya tuğra ya 2 ay gibi zaman aralıklarıyla 3 kez fal bakıttım.her seferinde çok farklı tamamen zıt şeyler söyledi fakat hiç bir dediği de çıkmadı...3 KEZ BAKITMAMIN NEDENİ İLK TE ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİ KISA ZAMAN VERDİ NEYSE ZAMANA takılmadım,2, bakıtmamda biraz kıvırdı zaman uzamış uzayacak fakat olcak dedi.en sonun dada tamamen önceki söylediklerinin zııtnı söyledi.hayatımda bu kadar tutarsız bir falcı görmedim.

ayni benim yasadiklarim..kesinlikle guvenilir degil

canım kitabını okuduktan sonra beni bilgilendirirsen sevinirim.çünkü o tür kitapları bende çok seviyor ve okuyorum.fikrini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…