Binnaz Abla

kızlar alev tansele baktıran varmı bınnazda merte baktırmak ıstıyordum ama dun gecede yoktu bgnde goremedım arada gırıp bakıyorum

Tellwe burda yazılmıştı iyi diye baktımda az önce online değildi.Aslında baktırmak istemiyorum ve kararlıyım baktırmıcam ama merak işte.

ay bende baktırmayacagım boşver canım sende baktırma birazcık zaman gecsın ..ama telvede kime baktırdıysam kasım dedi kasım bitti o yüzden telveden uzak duruyorum...

kızlar adaya fal baktıran varmı aranızda tanıdıgım bı ınsan hakkında o kadar garıp yorumlar yapmışkı soktayım doğru olamaz :S ya rahat dursam kendı kendıme sapıtıyorum bekle bıldıgın ınsanlara baktır salak kafam kızlar gercekten cok onemlı benım ıcın ınsallah dedıgı cıkan yoktur :S boyle bısey ıstıycegımı dusunmezdım hıc ama oyle valla (

Ben baktırmadım canım ama çok takma derim.Görüyosun işte söylenenlerin kaçta kaçı çıkıyoki?o yüzden boşa moralini bozma.

ay bende baktırmayacagım boşver canım sende baktırma birazcık zaman gecsın ..ama telvede kime baktırdıysam kasım dedi kasım bitti o yüzden telveden uzak duruyorum...
Yok bende baktırmicam zaten doğru diyosun biraz uzak durmak gerek.

kızlar dun o kadar bunaldımkı bı bahaneyle benımkını aradım yapmamam gerekıyodu kendıme cok kızıyorum ama neyse
kendı bılgısayarımda sıkıntı oldugu ıcın sımdılık hatırladıgım kadarını yazıyım bılgısayarım duzelunce falları dınleyıp yenıden bılgılendırme yaparım..
mert:benımkıyle alakalı maddı sıkıntıda demıstı soyledıgı dogruymus benımkı maddı sıkıntılardaymıs bu dogru cıktı:)
rezzan :yılbasına kadar bı haberlesme olucak ama sonuc getırmıycek demıiştı ben aramış olsamda buda dogru cıktı ve bana demıstı kı sana yaptıgın bı davranıstan dolayı kızgın demıstı evet dun konusurken bana ona karsı yaptıgım bı hatayı hatırlatıp kızdı gene
şımdılık hatırlayabıldıklerım bunlar gerı kalanını falları dınleyınce tekrar yazarım bıde bana dedıkı senden ayrıldığımdan berı yuzum gulmedı nasıl beddua ettıysen artık dedı bunada gülsemmı uzulsemmı bılemedım

Son düzenleme:
Kızlar falsepetindeki Defne Babür'e baktıran var mı ?
Kahve alımı açık yollasam mı diye düşünüyorum..

Tavsiye eden yada etmeyen yazsın lütfen :)

Bu arada fal sepetinden Demirak'ı tavsiye ediyorum.

ama olumsuza ve sert, keskin yoruma dayanabilirim diyorsanız..
gerçeği duymak istiyorum derseniz ve gerçek acı ise yazacaktır eminim.. pembe tablo çizmiyor.
yaşadım biliyorum.

Ben baktırmadım canım ama çok takma derim.Görüyosun işte söylenenlerin kaçta kaçı çıkıyoki?o yüzden boşa moralini bozma.

Peki tutarli konusmusmuydu yada dedigi ciktimi ben baya dolu oldugum icin sorumda cok belli ettim galibaaa ve nesibe melek ikisininde dedikleri cikar bende merte baktircaktim dun bekliyemedim bozuk olan moralin ustune tuz biber oldu bi boynuzlamicaksin bak demedigi kalmoss demis ztn :) hayir tabikiolumsuz yorum olabilir ama bizim sorunumuz cok baska aileler farkli bakalim allah korusun bizde boylee fal baktira baktiea kafayi kiralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…