canım kitabını okuduktan sonra beni bilgilendirirsen sevinirim.çünkü o tür kitapları bende çok seviyor ve okuyorum.fikrini bekliyorum
kızlarrrr nerdesiniz burası bugün çok sesiz
Bütün falcılar ve fallar tüketti hepimizi.Özgece sen chloe yi denemişmiydin?
Tellwe burda yazılmıştı iyi diye baktımda az önce online değildi.Aslında baktırmak istemiyorum ve kararlıyım baktırmıcam ama merak işte.denemedim canım.. hangi site
Tellwe burda yazılmıştı iyi diye baktımda az önce online değildi.Aslında baktırmak istemiyorum ve kararlıyım baktırmıcam ama merak işte.
ay bende baktırmayacagım boşver canım sende baktırma birazcık zaman gecsın ..ama telvede kime baktırdıysam kasım dedi kasım bitti o yüzden telveden uzak duruyorum...
bugunun saraylisini izliyorum cok cok guzel bir dizii
bende izledim bırazcık türk filmi tadında...odama cıktım birazcık içeyim bari dedim içiyorum:))
cok gecmis olsun uzuntuden ve gerilimden neyin var cnm gastrit mi
Çok teşekkür ederim cnmsinir stres sonucu ülser
Ben baktırmadım canım ama çok takma derim.Görüyosun işte söylenenlerin kaçta kaçı çıkıyoki?o yüzden boşa moralini bozma.kızlar adaya fal baktıran varmı aranızda tanıdıgım bı ınsan hakkında o kadar garıp yorumlar yapmışkı soktayım doğru olamaz :S ya rahat dursam kendı kendıme sapıtıyorum bekle bıldıgın ınsanlara baktır salak kafam kızlar gercekten cok onemlı benım ıcın ınsallah dedıgı cıkan yoktur :S boyle bısey ıstıycegımı dusunmezdım hıc ama oyle valla(
Yok bende baktırmicam zaten doğru diyosun biraz uzak durmak gerek.ay bende baktırmayacagım boşver canım sende baktırma birazcık zaman gecsın ..ama telvede kime baktırdıysam kasım dedi kasım bitti o yüzden telveden uzak duruyorum...
Ben baktırmadım canım ama çok takma derim.Görüyosun işte söylenenlerin kaçta kaçı çıkıyoki?o yüzden boşa moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?