Eskiden bu şımarıklıkları sanatçılar yapardı şimdide falcılar yapıyo.halkı küçümsemesinler biranda alaşağı indirirler adamıHiç de umursamıyorum :) eski falını bulup bakasım bile Yok o derece
Telwe de geysu an ve geçmişte iyidir. Yeşilçingene'de öyle.MissCherryBlossom canım belki unutmuştur ama fal kredisini iade etmişti Asiye kadın haklı çıktı soruda eski fal ücretinide siteye göndereceğimi söyledim bakalım inşallah kabul eder. Senin önereceğin birileri var mı?Tellwe de de Biryolunvarda da Fal sepetinde de kredim var.
Falcıların kaprisi hoş değil de... benim kafamı da falcı profillerine methiyeler düzenler bozuyor. Yapış yapış canım bitanem meleğim kraliçem böyle hissiyat görmedim hayatımı önüme döktü filan diyenler. Hayatımızı biz zaten biliyoruz bunun için mi para veriyoruz. Karşının hayatını dök de görelim. 1 ay sonrayı anlat bana ya da....Eskiden bu şımarıklıkları sanatçılar yapardı şimdide falcılar yapıyo.halkı küçümsemesinler biranda alaşağı indirirler adamıBennaya kırmıI kart çıkardım.bundan sonra böyle kim bizden birni istemezse bizde istemeyecez.bende gitmem artık
tüm falcılar enerjimizi çekip alıyo kısa ve öz.Falcıların kaprisi hoş değil de... benim kafamı da falcı profillerine methiyeler düzenler bozuyor. Yapış yapış canım bitanem meleğim kraliçem böyle hissiyat görmedim hayatımı önüme döktü filan diyenler. Hayatımızı biz zaten biliyoruz bunun için mi para veriyoruz. Karşının hayatını dök de görelim. 1 ay sonrayı anlat bana ya da....
Telwe de geysu an ve geçmişte iyidir. Yeşilçingene'de öyle.
Byv'de Sema derim.
Fal sepetine ise hiççç bulaşma derim....
Bir de mail ile bakan derin var.
Binnaz da Nehir ateşoğlu nu beğenirim.
Bunların hepsi kahve. Online falda kart enerjisine inanmam.... Asenat dışında....
Hiç biri çıkmadı bunların bana diyen arkadaşlar var ama... Çok sık baktirmadim için bunların dediklerini yaşadım.
Sema uzun vadeler verir, kısa ve net yorumlar durumu.... Yakın gelecekte iyidir.
Sema ya atarsanız kahve + çizgi deyin. Detaylar profilinde var... başka da benim önereceğim kimse yok açıkçası...Çok teşekkür ederim başka var mı? önereceğin vallaha fal sepeti ve Biryolunvar da çok yüklü kredim var. aşşağı yukarı 250 tl değerinde
Serkana ne atayım kızlar ?
İnşallah canım
Belki eski versiyondurhadicanimsendee ben kendim deneyemedim ama o gördüğüm konudaki birisi benim için deneyip yazmış, engel kalkmamış numarayı silince
ki mantıklı olan da oydu zaten ama o ilk yorumu yazan kişinin nasıl kalktı acaba, aklımı karıştırmıştı
evet aslında ilk sürümlerin hatası olabilirBelki eski versiyondur
Ben sema ya attım birkaç gün önce fakat söylediklerini anlamadım olumlu mu konuştu yoksa konuşmadı mi :d bi tarih vermiş tutar mı bilmiyorum. semanin verdiği tarih tutuyor muSema ya atarsanız kahve + çizgi deyin. Detaylar profilinde var... başka da benim önereceğim kimse yok açıkçası...
Ben sema ya attım birkaç gün önce fakat söylediklerini anlamadım olumlu mu konuştu yoksa konuşmadı mi :d bi tarih vermiş tutar mı bilmiyorum. semanin verdiği tarih tutuyor mu
Benim android ve whatsappi sildigimde bile yani hesabi silip ekledigimde engelli listem duruyodu manuel kaldirmistir bence engeli bilerekevet aslında ilk sürümlerin hatası olabilir
amaaan neyse ne artık
benimki istemeden engelimi kaldırdıysa da çok önemli değil aslında ama
bir an çok merak ettim, çok önemliymiş gibi geldi
Bi tarih verdi mi sanadasema iyi bir şey söylese de döver gibi söylüyor. bana da öyle söyledi
hadicanimsendee ben kendim deneyemedim ama o gördüğüm konudaki birisi benim için deneyip yazmış, engel kalkmamış numarayı silince
ki mantıklı olan da oydu zaten ama o ilk yorumu yazan kişinin nasıl kalktı acaba, aklımı karıştırmıştı
Bi tarih verdi mi sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?