- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Aynen ikisi de berbattı şaşırıyorum fiyatının artışına ve bu kadar beğenen çıkmasına
Hikaye dinlemek/okumak isteyen de var demekki aramızda
işte ben bu nedenle her yerden sildim onukızlar ya
ben benimkini 3 gündür stalklamıyodum biliyosunuz :)
az önce forumda bir konuda öğrendim ki birisi telefondan engellediği kişinin numarasını silmiş, onu silince de whatsapp engeli de kalkmış. benimki de benim engelimi kaldırıp üstüne numaramı silmişti
bunu görünce merak ettim gerçekten böyle bir şey var mı diye. hani öyleyse engelimi istemeden kaldırmış olabilir sonuçta. onun üstünde deneyeyim dedim. hemen şipşak kaydedip deneyip silecektim, plan buydu.
kaydettim. bi baktım profil resmini değiştirmiş. görünce bi kötü oldum. onu görünce dayanamadım instagrama da bir şey attı mı diye baktım, atmamış allahtan
ama bir whatsapp resmi görmek bile fena yapıyor hala
şu stalk ne kadar kötü bir şey
ben de kazıyordum güya… engel işini deneyip silecektim anında. ne bileyim ben profil resmi değiştireceğiniişte ben bu nedenle her yerden sildim onu
onu online görünce ciğerim soluyordukendime acıyıp bu işkenceyi kökünden kazıdım
Valla beğendiğim falcı çok aslında esteri severim nedyum cemi severim rezzan ablanın tek tük olsa da bazı dedikleri çıkar bana mesela. Ama bunların fallarını pek ciddiye almam baktırır unuturum. Ciddiye aldığım tek falcı selena sanırım.Kızlar sizin en beğendiğiniz falcılar kim?
Hiç fena değil :) piskofal. Hastalık olduğuna inanıyorumburdan çıkan sonuç geçmişte bize acı veren olayları tekrar tekrar duymak için paramızı bu sitelere gömüyoruz.acaba buna bir tanı konsa adı ne olurdu?PİSKOFAL
Aaa bana baksana canımrica ederm göndermk isteyen varsa atsın bakıym kızlarrrr
Kesin ya hastayız ya da hastayız...Hiç fena değil :) piskofal. Hastalık olduğuna inanıyorum
Destem yok sadece szn sectgnz online sitelerden bakılmış ama pembe mi dye tereddüt edilen fallara bakıyorumAaa bana baksana canım))
Hahaha benna falımı iade etmiş, bi üzüldüm bi üzüldüm karalar bağladım. Tarot atmışım zamanın da beğenmemişim:) düşük puan vermişim iade nedeni de buymuş. Havalara bak..Kesin ya hastayız ya da hastayız...
Peki doğru muymus numarayı silince engel kalkiyor mukızlar ya
az önce forumda bir konuda öğrendim ki birisi telefondan engellediği kişinin numarasını silmiş, onu silince de whatsapp engeli de kalkmış. benimki de benim engelimi kaldırıp üstüne numaramı silmişti
bunu görünce merak ettim gerçekten böyle bir şey var mı diye. hani öyleyse engelimi istemeden kaldırmış olabilir sonuçta. onun üstünde deneyeyim dedim. hemen şipşak kaydedip deneyip silecektim, plan buydu.
kaydettim. bi baktım profil resmini değiştirmiş. görünce bi kötü oldum. onu görünce dayanamadım instagrama da bir şey attı mı diye baktım, atmamış allahtan
bunu yazan kişinin telefonu samsungmuşPeki doğru muymus numarayı silince engel kalkiyor mu
kızlar ya
Şu telefonları fazla akıllı yapmasalar keşke :)))Telefonuna göre değişiyor mu bilmiyorum sanırım androidlerde farklıydı ancak ben kaç kere telefon değiştirdim (aynı marka hep) engelli listem hiç gitmedi, yani hiçbir engel öyle kendiliğinden kalkmadı.
Arkadaşlar merhaba uzun süredir aranızda yoktum güzel bir evlilik yaptım bir sene bile olmadı tekrar ayrılma kararı aldık gibi çok kötüyüm bundan 3 ay önce bir kaç kişiye fal gönderdim bunlardan biri Kasım ayının ilk haftası kötü birşey olacak ve ayrılık kararı çıkacak demişti. O zamanlar tartışmalarımız vardı ama bunun olabileceği aklımın ucundan geçmedi. Bu fal attığım kişi byv ASİYE o zaman saçmalamış diye kadına 1 yıldız verdim bir de siteye mail attım saçmalamış diye iade istedim. Ne yazıkki haklı çıktı. Çok canım sıkkın gündür işe bile gitmiyorum çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası
Diğer gönderdiğim kişiler hep olumlu konuştu
Fal sepeti Melih, Alex Fal alem Rezzan, nana, Tellwe serüven bunlar ve birkaç yeni isim var tamamı olumlu sözler etti.
Ayrılmak istemedigini uygun bir şekilde anlatsan kendisine. sevgi olmasa evlilik kurulmazdi sonuçtaArkadaşlar merhaba uzun süredir aranızda yoktum güzel bir evlilik yaptım bir sene bile olmadı tekrar ayrılma kararı aldık gibi çok kötüyüm bundan 3 ay önce bir kaç kişiye fal gönderdim bunlardan biri Kasım ayının ilk haftası kötü birşey olacak ve ayrılık kararı çıkacak demişti. O zamanlar tartışmalarımız vardı ama bunun olabileceği aklımın ucundan geçmedi. Bu fal attığım kişi byv ASİYE o zaman saçmalamış diye kadına 1 yıldız verdim bir de siteye mail attım saçmalamış diye iade istedim. Ne yazıkki haklı çıktı. Çok canım sıkkın gündür işe bile gitmiyorum çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası
Diğer gönderdiğim kişiler hep olumlu konuştu
Fal sepeti Melih, Alex Fal alem Rezzan, nana, Tellwe serüven bunlar ve birkaç yeni isim var tamamı olumlu sözler etti.
ya ben de başta engelin kalkması saçma diye düşündüm. sonuçta whatsapp bir uygulama, telefondaki rehberle alakası olmaması gerek. ama bunu yazan üyenin bikaç defa başına gelmiş, olabilir dedim o yüzden :/Telefonuna göre değişiyor mu bilmiyorum sanırım androidlerde farklıydı ancak ben kaç kere telefon değiştirdim (aynı marka hep) engelli listem hiç gitmedi, yani hiçbir engel öyle kendiliğinden kalkmadı.
Sildiğini nereden biliyorsun? Hadi fotoğrafını göremeyince (fotosu sadece listesine açık desek) anladın varsayımından yola çıksam, şimdi resmi değiştirdini nasıl gördün çelişkisi çıkıyor:)
Bak bu işler belli olmaz. benim 7 yıldır evli bir arkadaşım var eşi son bir yıldır boşanmak istiyordu. arkadaşım tabi istemedi. önceleri bunu hep sinirleri alt üst olmuş bir şekilde ifade etti ve diretti. haliyle eşi iyice kendini çekti. ama sonraları arkadaşım daha uysal ve sabırlı davrandı eve gelmediginde bile ses çıkarmadi. şimdilerde iyiler sukurİnşallah Canım Ya ama biraz zor gibi 3 gündür ses soluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?