Binnaz Abla

kızlarrr gunaydınn hadi sohbete nasılsınız hepinizi çok sevıyorum özellikle n carenot masal kızı :))))

eve gelmedgnde adama ses cıkarmıcaksam niye evliyiz? Bunu marifet gbi anlatmişsn... Bi tarafın fedakar olması diğer tarafın istedgni yapması mdr? Bu mudur yani evllk ?

Ben sema ya attım birkaç gün önce fakat söylediklerini anlamadım olumlu mu konuştu yoksa konuşmadı mi :d bi tarih vermiş tutar mı bilmiyorum. semanin verdiği tarih tutuyor mu
Sema oldukça tutarlıdır,uzun süredir fal baktırıyorum en beğendiklerim arasında Sema gelir ilk falında ben de saçmaladı bu demiştim ama söyledikleri şeyler oldu bu sebeple ikinci falımı attım onda da söylediklerinden gerçekleşenler oldu henüz sonuca gelemedik ama olaylar dediği gibi gelişti gerisine zaman var. Ve asla pembe tablocu değildir olumsuzsada açıkça söyler. Hatta buaralar tekrar atasım var :))

Sema bana baktığı 1 yıl önceki falda bugünleri tarif ederek evlilik kararı alınacak demiş. ancak gelinen noktada tam aksi iletişim bile yoktu. ancak ben bu süre içinde baktırmaya devam ettim aralıklarla çünkü bence anlık durumları iyi biliyor. ama gelecek asla tutmuyor.

bir de hep 2 aşamalı tarih verme sebebi sanırım tek profilden idare ettikleri fama-serkan-sema üçlüsü adına bir değişik tarz yaratma çabası gibi. sema'nın türkçesi daha iyi ama zaman zaman o da fama türkçesine evriliyor.

bu arada son olarak geçen hafta yeşilçingeneye fal atmıştım. sanırım o kişi de değişti? bir garipti anlatımı. yani eski yeşilçingene ile bu yenisi farklı gibi. benim gibi düşünen var mı acaba?

Sadece fama ve semaya baktırdım famanın verdiği tarih patladı anda da çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Bana aklımdaki kişinin benimle baya ilgilendiğini, hoşlandığını söylemişti ama o zamanlar görüştüğü başka biri vardı. Semanın neden bu kdr konuşulduğuna bile şaşırıyorum hatta hemen okuyacağım fallarımı bakalım çıkan bir şey var mıymış

Son düzenleme:
benim de acayip fal baktırasım var. saçççma sapan bi şey yaptım gittim çocuğa mesaj attım gece çünkü. bi an gitti kafam napıyım
siz siz olun ben gibi saçmalamayın

ama kimse hiçbir şeyi bilemiyor hepsi yalan diye falda tutuyorum kendimi en azından. bu da bi şey sayılır

yazmadı mı?

Enerji meselesi dediğimiz olabilir mi acaba? Ben de Selena için aynı şeyi söyleyebilirim herkes öve öve bitiremiyor bi de ben baktırayım dedim ufacık tutarlı an da ya da geçmişte bildiği bişey yoktu.İletişim asla olmayacak dedi 2 hafta sonra oldu bunun gibi yani her falcı herkese tutturamıyor.

Çok haklısın canım kesinlikle benim selenayla enerjim baya tutar demekki semayla bu enerji durumları zıt baya o zaman ben bu sema meselesine hiç karışmayayım, bana uymuyormuş çünkü

Çok haklısın canım kesinlikle benim selenayla enerjim baya tutar demekki semayla bu enerji durumları zıt baya o zaman ben bu sema meselesine hiç karışmayayım, bana uymuyormuş çünkü
Bikere baktırıp beğenmediğimiz falcıya bi daha atmamalıyız bence ikinci şansı falcılara vermemeli:)

dün fincan kapattım öylesine. nasıl güzel fal oluştu anlatamam size. bardağın da tabağın da tamamı şekillerle doluydu resmen

ne zaman fal atmak için fincan kapatsam telve öyle şıp diye akıyor fal çıkmıyor
bir işimiz de rast gitse

Ya merakımdan soruyorum.
Maya Demir'e herkes ölüp bitiyor. Aramızda deneyen var mı nasıldı?

ayy evet. şimdi baktım mesajlara da bahçeler çıkmış buluşma var demişsin.
ama nasıl bir hafızan var tebrik ediyorum valla
Hatrlıom :) bi mesaj atsana bana öle bişiler yaz eski mesajların yüklensin bakıym....tekrar.. Sliyorum ben mesajları ... Ya da son attgn bi katina da olablr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…