eve gelmedgnde adama ses cıkarmıcaksam niye evliyiz? Bunu marifet gbi anlatmişsn... Bi tarafın fedakar olması diğer tarafın istedgni yapması mdr? Bu mudur yani evllk ?Bak bu işler belli olmaz. benim 7 yıldır evli bir arkadaşım var eşi son bir yıldır boşanmak istiyordu. arkadaşım tabi istemedi. önceleri bunu hep sinirleri alt üst olmuş bir şekilde ifade etti ve diretti. haliyle eşi iyice kendini çekti. ama sonraları arkadaşım daha uysal ve sabırlı davrandı eve gelmediginde bile ses çıkarmadi. şimdilerde iyiler sukur
Sema oldukça tutarlıdır,uzun süredir fal baktırıyorum en beğendiklerim arasında Sema gelir ilk falında ben de saçmaladı bu demiştim ama söyledikleri şeyler oldu bu sebeple ikinci falımı attım onda da söylediklerinden gerçekleşenler oldu henüz sonuca gelemedik ama olaylar dediği gibi gelişti gerisine zaman var. Ve asla pembe tablocu değildir olumsuzsada açıkça söyler. Hatta buaralar tekrar atasım var :))Ben sema ya attım birkaç gün önce fakat söylediklerini anlamadım olumlu mu konuştu yoksa konuşmadı mi :d bi tarih vermiş tutar mı bilmiyorum. semanin verdiği tarih tutuyor mu
Sadece fama ve semaya baktırdım famanın verdiği tarih patladı anda da çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Bana aklımdaki kişinin benimle baya ilgilendiğini, hoşlandığını söylemişti ama o zamanlar görüştüğü başka biri vardı. Semanın neden bu kdr konuşulduğuna bile şaşırıyorum hatta hemen okuyacağım fallarımı bakalım çıkan bir şey var mıymışSema bana baktığı 1 yıl önceki falda bugünleri tarif ederek evlilik kararı alınacak demiş. ancak gelinen noktada tam aksi iletişim bile yoktu. ancak ben bu süre içinde baktırmaya devam ettim aralıklarla çünkü bence anlık durumları iyi biliyor. ama gelecek asla tutmuyor.
bir de hep 2 aşamalı tarih verme sebebi sanırım tek profilden idare ettikleri fama-serkan-sema üçlüsü adına bir değişik tarz yaratma çabası gibi. sema'nın türkçesi daha iyi ama zaman zaman o da fama türkçesine evriliyor.
bu arada son olarak geçen hafta yeşilçingeneye fal atmıştım. sanırım o kişi de değişti? bir garipti anlatımı. yani eski yeşilçingene ile bu yenisi farklı gibi. benim gibi düşünen var mı acaba?
yazmadı mı?benim de acayip fal baktırasım var. saçççma sapan bi şey yaptım gittim çocuğa mesaj attım gece çünkü. bi an gitti kafam napıyım
siz siz olun ben gibi saçmalamayın
ama kimse hiçbir şeyi bilemiyor hepsi yalan diye falda tutuyorum kendimi en azından. bu da bi şey sayılır
interneti kapalıydı iletilmedi mesaj. şimdi de whatsappa girilmiyor zaten biliyorsunduryazmadı mı?
Facebooka da mı girilmiyor ya byv ye facebook ile bağlanıyordum bağlanamıyorum şuaninterneti kapalıydı iletilmedi mesaj. şimdi de whatsappa girilmiyor zaten biliyorsundur
girilmiyor valla hiçbi sosyal medyayaFacebooka da mı girilmiyor ya byv ye facebook ile bağlanıyordum bağlanamıyorum şuan
Enerji meselesi dediğimiz olabilir mi acaba? Ben de Selena için aynı şeyi söyleyebilirim herkes öve öve bitiremiyor bi de ben baktırayım dedim ufacık tutarlı an da ya da geçmişte bildiği bişey yoktu.İletişim asla olmayacak dedi 2 hafta sonra oldu bunun gibi yani her falcı herkese tutturamıyor.Sadece fama ve semaya baktırdım famanın verdiği tarih patladı anda da çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Bana aklımdaki kişinin benimle baya ilgilendiğini, hoşlandığını söylemişti ama o zamanlar görüştüğü başka biri vardı. Semanın neden bu kdr konuşulduğuna bile şaşırıyorum hatta hemen okuyacağım fallarımı bakalım çıkan bir şey var mıymış
Çok haklısın canım kesinlikle benim selenayla enerjim baya tutar demekki semayla bu enerji durumları zıt baya o zaman ben bu sema meselesine hiç karışmayayım, bana uymuyormuş çünküEnerji meselesi dediğimiz olabilir mi acaba? Ben de Selena için aynı şeyi söyleyebilirim herkes öve öve bitiremiyor bi de ben baktırayım dedim ufacık tutarlı an da ya da geçmişte bildiği bişey yoktu.İletişim asla olmayacak dedi 2 hafta sonra oldu bunun gibi yani her falcı herkese tutturamıyor.
Bikere baktırıp beğenmediğimiz falcıya bi daha atmamalıyız bence ikinci şansı falcılara vermemeli:)Çok haklısın canım kesinlikle benim selenayla enerjim baya tutar demekki semayla bu enerji durumları zıt baya o zaman ben bu sema meselesine hiç karışmayayım, bana uymuyormuş çünkü
girilmiyor valla hiçbi sosyal medyaya
Hahaha insanlara ikinci üçüncü on beşinci şansı vermek benim ata sporum ne yazıkkiBikere baktırıp beğenmediğimiz falcıya bi daha atmamalıyız bence ikinci şansı falcılara vermemeli:)
ayy evet. şimdi baktım mesajlara da bahçeler çıkmış buluşma var demişsin.antonie kız sana bakmştk dmi ne kartı vardı bahçeler mi buluşma vardı sanırım :)
Hatrlıom :) bi mesaj atsana bana öle bişiler yaz eski mesajların yüklensin bakıym....tekrar.. Sliyorum ben mesajları ... Ya da son attgn bi katina da olablrayy evet. şimdi baktım mesajlara da bahçeler çıkmış buluşma var demişsin.
ama nasıl bir hafızan var tebrik ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?