- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
ya ben de başta engelin kalkması saçma diye düşündüm. sonuçta whatsapp bir uygulama, telefondaki rehberle alakası olmaması gerek. ama bunu yazan üyenin bikaç defa başına gelmiş, olabilir dedim o yüzden :/
resimi değil de son görülmesi sadece kişilerine açık, ordan biliyorum sildiğini :)
Ayrılmak istemedigini uygun bir şekilde anlatsan kendisine. sevgi olmasa evlilik kurulmazdi sonuçta
ettim ettim, onda kayıtlı olan bir arkadaşım görebiliyor son görülmeyi ama ben göremiyorumSon görülmesini kapatmış olamaz mı? Başka telefondan teyit ettin mi son görülmeyi?
E samsung kullanan bi arkadaşından rica et engellesin seni sonra silsin bak bakalım teori doğru mu. Bana da çok makul gelmedi engelin bu şekilde kalkma ihtimali ama bilmiyorum tabi:)
Nedense hep olumsuzlar cikiyorCanım adam birden bire değişti. Evlenirken çok sıkıntılar yaşadık ben bir anlam veremiyorum. Asiye ye tekrar fal atmak istiyorum ama yüzüm yok kabul etmeyecektir. Siteye kendisine benim adıma özür dileyin diye mail attım ama bakalım eğer kabul ederse tekrar yolayacam. Gidişhatı sormam gerek ona
Canım adam birden bire değişti. Evlenirken çok sıkıntılar yaşadık ben bir anlam veremiyorum. Asiye ye tekrar fal atmak istiyorum ama yüzüm yok kabul etmeyecektir. Siteye kendisine benim adıma özür dileyin diye mail attım ama bakalım eğer kabul ederse tekrar yolayacam. Gidişhatı sormam gerek ona
duruma gerçekten üzüldüm... bizler sadece sevgili olup ayrılıyoruz depresyonlar filan yaşıyoruz dda evlilik sonrası ayrılık kararı almak gerçekten güç.Canım adam birden bire değişti. Evlenirken çok sıkıntılar yaşadık ben bir anlam veremiyorum. Asiye ye tekrar fal atmak istiyorum ama yüzüm yok kabul etmeyecektir. Siteye kendisine benim adıma özür dileyin diye mail attım ama bakalım eğer kabul ederse tekrar yolayacam. Gidişhatı sormam gerek ona
Nedense hep olumsuzlar cikiyor
Bence gönder soru kısmında özür dilersin iade ederse o zaman başkasına atarsın
Canım salla gitsin bir benna gider bin benna gelirHahaha benna falımı iade etmiş, bi üzüldüm bi üzüldüm karalar bağladım. Tarot atmışım zamanın da beğenmemişim:) düşük puan vermişim iade nedeni de buymuş. Havalara bak..
Hiç de umursamıyorum :) eski falını bulup bakasım bile Yok o dereceCanım salla gitsin bir benna gider bin benna gelir
Canım gerçekten duruma çok üzüldüm. İnşallah bu kararın sebebi aşılamayacak bir problem değildir. İnşallah atlatırsınız.Arkadaşlar merhaba uzun süredir aranızda yoktum güzel bir evlilik yaptım bir sene bile olmadı tekrar ayrılma kararı aldık gibi çok kötüyüm bundan 3 ay önce bir kaç kişiye fal gönderdim bunlardan biri Kasım ayının ilk haftası kötü birşey olacak ve ayrılık kararı çıkacak demişti. O zamanlar tartışmalarımız vardı ama bunun olabileceği aklımın ucundan geçmedi. Bu fal attığım kişi byv ASİYE o zaman saçmalamış diye kadına 1 yıldız verdim bir de siteye mail attım saçmalamış diye iade istedim. Ne yazıkki haklı çıktı. Çok canım sıkkın gündür işe bile gitmiyorum çok bunaldım ne yapacağımı bilmiyorum açıkcası
Diğer gönderdiğim kişiler hep olumlu konuştu
Fal sepeti Melih, Alex Fal alem Rezzan, nana, Tellwe serüven bunlar ve birkaç yeni isim var tamamı olumlu sözler etti.
burdan çıkan sonuç geçmişte bize acı veren olayları tekrar tekrar duymak için paramızı bu sitelere gömüyoruz.acaba buna bir tanı konsa adı ne olurdu?PİSKOFAL
Piskofaltlık da olabilir :))Piskofatlık diyorum kısaca :)
Canım gerçekten duruma çok üzüldüm. İnşallah bu kararın sebebi aşılamayacak bir problem değildir. İnşallah atlatırsınız.
Bence gönder soru kısmında özür dilersin iade ederse o zaman başkasına atarsın
Göderdim bakalım inşallah iade etmez
Göderdim bakalım inşallah iade etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?