Binnaz Abla

Son görülmesini kapatmış olamaz mı? Başka telefondan teyit ettin mi son görülmeyi?

E samsung kullanan bi arkadaşından rica et engellesin seni sonra silsin bak bakalım teori doğru mu. Bana da çok makul gelmedi engelin bu şekilde kalkma ihtimali ama bilmiyorum tabi:)

Ayrılmak istemedigini uygun bir şekilde anlatsan kendisine. sevgi olmasa evlilik kurulmazdi sonuçta

Canım adam birden bire değişti. Evlenirken çok sıkıntılar yaşadık ben bir anlam veremiyorum. Asiye ye tekrar fal atmak istiyorum ama yüzüm yok kabul etmeyecektir. Siteye kendisine benim adıma özür dileyin diye mail attım ama bakalım eğer kabul ederse tekrar yolayacam. Gidişhatı sormam gerek ona

ettim ettim, onda kayıtlı olan bir arkadaşım görebiliyor son görülmeyi ama ben göremiyorum

bana da makul gelmedi ama valla olursa şaşırmam
yakın arkadaşlarım hiç samsung kullanmıyorlar. birisini bulup deneyebilirsem size de yazıcam :)

Nedense hep olumsuzlar cikiyor

Bence gönder soru kısmında özür dilersin iade ederse o zaman başkasına atarsın

duruma gerçekten üzüldüm... bizler sadece sevgili olup ayrılıyoruz depresyonlar filan yaşıyoruz dda evlilik sonrası ayrılık kararı almak gerçekten güç.

bence seviyorsanız direnin. düzeltmeye çalışın... asiye için de eğer fb adresi filan varsa bizzat kendine ulaşın, samimi bir şekilde anlatırsınız ..anlayacaktır

Canım gerçekten duruma çok üzüldüm. İnşallah bu kararın sebebi aşılamayacak bir problem değildir. İnşallah atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…