kuzu anlamadım ona tragmen nasıl dönüş kartı cıkıyo huma dıyo katına yuzdeyuz cvp verirEvlendi adam yine dönüş kartı cıktı kızlar bi de o varantonie
Katina sanırım bizim düşüncelerimizi gösteriyorEvlendi adam yine dönüş kartı cıktı kızlar bi de o varantonie
Katılmıyorum. ben hep olumsuz dusunmeme rağmen yorumcular tersi yorum yaptilarKatina sanırım bizim düşüncelerimizi gösteriyor
Hatta bir tanesine soru bölümünden kötü bişi söyle bana dedim kadın gulmustu :)))Katina sanırım bizim düşüncelerimizi gösteriyor
kim humamıHatta bir tanesine soru bölümünden kötü bişi söyle bana dedim kadın gulmustu :)))
AMA SANA NIYE TERSİ ÇIKTI KUZUM SENDE ENERJİNLE SEÇTİNHissederek seçtiysen verir tabi cok güzel iki kart güzel bi buluşma ve bişeylere başlama var
Kartlar su anki durumumu yüzde yüz yansıttı... Demekki enerjim gecmiş... Gelecegi de ne blym ya kısmet artukAMA SANA NIYE TERSİ ÇIKTI KUZUM SENDE ENERJİNLE SEÇTİN
demekki kartlarada guvenmemek gerek demekkli biz ne istersek onumu verıyo ozamanKartlar su anki durumumu yüzde yüz yansıttı... Demekki enerjim gecmiş... Gelecegi de ne blym ya kısmet artuk
Canım inanma öle yüzde yüz ... Belli olmaz ....kızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs
Kübra güven katinaya :) güven ya bi rahatla cıkcak falındemekki kartlarada guvenmemek gerek demekkli biz ne istersek onumu verıyo ozaman
tmm biştanem yerım seni inş ama işte senınki tam tersi çıkmıs sende hisli kızsın bide ne bilim senınkı ters cıkınca sey ettimKübra güven katinaya :) güven ya bi rahatla cıkcak falın
Deneyp begendigim kişileri önceki sayfada yazdım canım.istersen göz at bi. Ama bana kalırsa fal atma eğlen keyfine bak. Su akar yolunu bulur zaten canım üzülme :/kızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs
okudum canım buradaki 9000 sayfayı da okumusumdur heraldeDeneyp begendigim kişileri önceki sayfada yazdım canım.istersen göz at bi. Ama bana kalırsa fal atma eğlen keyfine bak. Su akar yolunu bulur zaten canım üzülme :/
diğer falların nasıldı onlar da olumsuz muydu?kızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs
hayır diğerlerinin hepsi olumluydu hüma vs ama hic biri cıkmadı bir tek binnazda değil suan adını hatırlamıyorum bakırköyde bir falcı bana sizin iletisiminiz olucak bir sekilde ama sen yine adım atacaksın bir konuyla ilgili konusmanız gerekecek cocuk adını duyunca ayagına deniz anası değmiş gibi oluyor naptın bu adama bu kadar demiştidiğer falların nasıldı onlar da olumsuz muydu?
allahıııım şu olumlu falların hepsinin patladığını duyunca sinirleniyorumhayır diğerlerinin hepsi olumluydu hüma vs ama hic biri cıkmadı bir tek binnazda değil suan adını hatırlamıyorum bakırköyde bir falcı bana sizin iletisiminiz olucak bir sekilde ama sen yine adım atacaksın bir konuyla ilgili konusmanız gerekecek cocuk adını duyunca ayagına deniz anası değmiş gibi oluyor naptın bu adama bu kadar demiştidediği gibi de iletisime geçtim çıktı yani
binnaz abladan hepsi patladı malesef sezgiyi bekleyip göreceğizallahıııım şu olumlu falların hepsinin patladığını duyunca sinirleniyorum
Kesinlikle canım. yaşayan bilir ancak insan teselli arıyor. Bıraktm bende falları akışa güvenmek lazım gecde olsa anladm. Hayırlısıysa fizandada olsa gelip bulurokudum canım buradaki 9000 sayfayı da okumusumdur heraldeo kadar iyi bildi ki etkilenmemek mümkün değil gercekten de bende dönmek istemediğini biliyordum zaten bana da arkadaslarına da kesin olarak istemediğini bildirmişti,hayırlısı olsun fal falan tabi hikaye insan teselli arıyor, hayırlısıysa yine gelip beni bulur diye inanıyorum ben
Ne kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görselerkızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?