Binnaz Abla

kızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs

Canım inanma öle yüzde yüz ... Belli olmaz ....

Deneyp begendigim kişileri önceki sayfada yazdım canım.istersen göz at bi. Ama bana kalırsa fal atma eğlen keyfine bak. Su akar yolunu bulur zaten canım üzülme :/

Deneyp begendigim kişileri önceki sayfada yazdım canım.istersen göz at bi. Ama bana kalırsa fal atma eğlen keyfine bak. Su akar yolunu bulur zaten canım üzülme :/
okudum canım buradaki 9000 sayfayı da okumusumdur heralde o kadar iyi bildi ki etkilenmemek mümkün değil gercekten de bende dönmek istemediğini biliyordum zaten bana da arkadaslarına da kesin olarak istemediğini bildirmişti,hayırlısı olsun fal falan tabi hikaye insan teselli arıyor, hayırlısıysa yine gelip beni bulur diye inanıyorum ben

diğer falların nasıldı onlar da olumsuz muydu?

diğer falların nasıldı onlar da olumsuz muydu?
hayır diğerlerinin hepsi olumluydu hüma vs ama hic biri cıkmadı bir tek binnazda değil suan adını hatırlamıyorum bakırköyde bir falcı bana sizin iletisiminiz olucak bir sekilde ama sen yine adım atacaksın bir konuyla ilgili konusmanız gerekecek cocuk adını duyunca ayagına deniz anası değmiş gibi oluyor naptın bu adama bu kadar demişti dediği gibi de iletisime geçtim çıktı yani

allahıııım şu olumlu falların hepsinin patladığını duyunca sinirleniyorum

Kesinlikle canım. yaşayan bilir ancak insan teselli arıyor. Bıraktm bende falları akışa güvenmek lazım gecde olsa anladm. Hayırlısıysa fizandada olsa gelip bulur

Ne kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görseler şu sezgiyi dayanamayıp deneyeceğim en sonunda baktırmıycam diye inat etmiştim açık açık söylesin ya ne var ne yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…