- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
benim arkadasım whatsappta stalklarken sürekli aradığı icin (parmakları büyük) eski sevgilisi bıkmadın mı stalktan diye mesaj atmıstıben seni görmek istemiyorum beni engeller misin diye mesaj attım çocuğa, pişman değilim
Mesaj attım demistin engelledi mi?stalkın gözü batsın. ben daha fazla stalklayamıycam whatsapptan. kendimi engellettirdim
ya diyorum ya bana da çook saçma gelmişti ama kadın yaşadım bunu dedi, neden olmasın dedimBu arada engel mevzusuyla ilgili mesajlarınızı okudum. Eski sevgilim beni iki ay önce engellemişti bi gün bi baktım engel açılmış. Whatsappa kadar silip denedim çünkü iki ay sonra açması garip gelmişti, yanlışıkladır diye denedim ama kendi açmadığı sürece ne güncelleme ne whatsappın silinmesi hiçbir şekilde açılmıyor. Gerçi şeyden emin değilim hani hattını numara değiştirmeden taşıdıysa o zaman açılabilir mi bilemiyorum.
bana sadece arada bir seni merak edip kapalı olan iletişim yollarınızdan engelleri kaldırıp bakmıs ne yaptığına demiş ama hic bir zaman geri dönmeyi düsünmemiş dedi neyse düsünmese de tek tesellim merak etmesiSen o kadar emek ver o bi fincandan görsün haksızlıkbana da 3 harf vermiş ikisi var diğeri de y demiş g var benzetti belki.. Kızi gören 3 kişi oldu üçüde asla olmaz onlar bitecek geri dönüş var ama daha sonra sen bitireceksin dediler. Gelsin sorulacak hesap var bitirmeden önce
ben direk beni engeller misin diye mesaj attımMesaj attım demistin engelledi mi?
Peki siz durumu açıkladınız mı, engellemişti açtı diye?bana sadece arada bir seni merak edip kapalı olan iletişim yollarınızdan engelleri kaldırıp bakmıs ne yaptığına demiş ama hic bir zaman geri dönmeyi düsünmemiş dedi neyse düsünmese de tek tesellim merak etmesi
güncelleme geldi artık arama yeriyle resim farklı yerde, hadi yine iyiyizbenim arkadasım whatsappta stalklarken sürekli aradığı icin (parmakları büyük) eski sevgilisi bıkmadın mı stalktan diye mesaj atmıstı
işin garibi ben engellememiştim onu o beni heryerden sildi ben öyle silme işlerine pek girmem o yapınca bende hırslandım onunla ilgili ne varsa bütün arkadasları ailesi hepsini sildim,hayır bahsetmemiştim kendisi söyledi iletişim yollarınız kapalı sizin ama aara sıra ne yaptığınızı merak etmiş acaba olabilirmiydik diye düsünmekten kendini alamamıs fakat bu düsüncesinden cok cabuk caymış dediPeki siz durumu açıkladınız mı, engellemişti açtı diye?
aynen oyle ben gecen sene meşhur Tuğbaya baktırdım , bir tane bile biş bilemedi hepsi patladı üstüne anı da bilemedi şimdi herkes övüyor , demek ki benimle enerjisi tutmadı . ya da gercekten kötü bir günündeydi arkadaslar gayba bu kadar itimat etmeyin Rabbim bilir en iyisini ben fala inanmyrm diyemem inanıyorum ama yzde yüz olcak diyip de asla bel bağlamam yapmayın enerjiniz de kötü etkileriniz ballarım :)Kızlar bana kızmayın ama "X falcısı nasıl beğenilir anlamıyorum" gibi cümleleri ben anlamıyorum asıl. Burada her durum için enerji uyumundan bahsediyoruz ki o an falcının vereceği hizmet için de enerji durumu önemli. Fal da zaten "kesinlik" kavramı aramak da daha sonrasına ancak mutsuzluk getirir. Bir de ben bazı insanların enerjilerinin kapalı olduğunu düşünüyorum benim kız kardeşim de öyle mesela asenat da dahil kimse tutmadı. Bence tecrübelerimizi paylaşmak kesinlikle keyifli ama "ona çıkan bana nasıl çıkmaz" tavrından kurtulmak lazım
Ben demiştim nasıl çıkar anlamıyorum diye. Cidden anlamıyorum. Bu laflarım semaya sezgiye falan değil. Burda nice falcılar konuştuk. Fallarında 'fal' adına hiç bir şey yok. Onun fal diye gönderdiğinin on kat iyisini, ben de yazar gönderirim. O yüzden bu falcı bile demediğim insanların adını duyunca inatla diyorum: nasıl bu kdr tutulur anlayamıyorum. Onun dışında güncel bahsedilenlere gelince, açıkçası o konuda da bir fikrim var ama emin olmadan asla söylemeyeceğim tek tek bahsi geçen her falcıyı deneyeceğim inat ettim şuanKızlar bana kızmayın ama "X falcısı nasıl beğenilir anlamıyorum" gibi cümleleri ben anlamıyorum asıl. Burada her durum için enerji uyumundan bahsediyoruz ki o an falcının vereceği hizmet için de enerji durumu önemli. Fal da zaten "kesinlik" kavramı aramak da daha sonrasına ancak mutsuzluk getirir. Bir de ben bazı insanların enerjilerinin kapalı olduğunu düşünüyorum benim kız kardeşim de öyle mesela asenat da dahil kimse tutmadı. Bence tecrübelerimizi paylaşmak kesinlikle keyifli ama "ona çıkan bana nasıl çıkmaz" tavrından kurtulmak lazım
Öncelikle özellikle aeni ya da bir başkasını kastederek yazmadım etiketliyorum zaten öyle bir şey olduğunda ya da alıntı yapıyorum:) topiğe girip üst üste 5-10 sayfa okuyup olusan yargılarımı yazıyorum:) burada en "baktırdım" diyenlerden bile daha çok baktırmışımdır muhtemelen:) ama işte ben çok deneyerek buldum favorilerimi tavsiyelerle bulmanın zorluğu da bu enerji meselesinden işte. Örneğin ecemi çok nazik ve özenli bulurum yakın arkadaşlarıma deli gibi biliyor ama bana 2 falının 2 si de çıkmadı anda bile pek olmadı. Bana sorarsan bu durum ecemi kötü falcı yapmıyor meselaBen demiştim nasıl çıkar anlamıyorum diye. Cidden anlamıyorum. Bu laflarım semaya sezgiye falan değil. Burda nice falcılar konuştuk. Fallarında 'fal' adına hiç bir şey yok. Onun fal diye gönderdiğinin on kat iyisini, ben de yazar gönderirim. O yüzden bu falcı bile demediğim insanların adını duyunca inatla diyorum: nasıl bu kdr tutulur anlayamıyorum. Onun dışında güncel bahsedilenlere gelince, açıkçası o konuda da bir fikrim var ama emin olmadan asla söylemeyeceğim tek tek bahsi geçen her falcıyı deneyeceğim inat ettim şuan
Ecemi 2015 yılında çok beğenmiştim. Bi kaç şey söyleyip beni şok etmişti. Burda da baya anlatmıştım yaşadığım şoku. Gel gör ki tek kelime çıkmadı. Valla bi ton şeyi tutturan falcıları düşününce, falının çıkmamış olması, ecemi kötü bir insan yapmış olmaz belki ama kötü bir falcı yapar bence. ayrıca bazı falcıların aramızda ajanı olduğunu hatta direk aramızda bazı falcıların olduğunu düşünmeye başladım ya benÖncelikle özellikle aeni ya da bir başkasını kastederek yazmadım etiketliyorum zaten öyle bir şey olduğunda ya da alıntı yapıyorum:) topiğe girip üst üste 5-10 sayfa okuyup olusan yargılarımı yazıyorum:) burada en "baktırdım" diyenlerden bile daha çok baktırmışımdır muhtemelen:) ama işte ben çok deneyerek buldum favorilerimi tavsiyelerle bulmanın zorluğu da bu enerji meselesinden işte. Örneğin ecemi çok nazik ve özenli bulurum yakın arkadaşlarıma deli gibi biliyor ama bana 2 falının 2 si de çıkmadı anda bile pek olmadı. Bana sorarsan bu durum ecemi kötü falcı yapmıyor mesela
rezil adamkızlar tamam çocuğa beni engeller misin diye mesaj atmış olabilirim, ama "ne engellemesi ben seni hala seviyorum" diye bir cevap verebilirdi sonuçtapat diye engelledi ne ayıp
Bence cok ıyı bı yorumcu olurmusunuz.kendı adıma tesekkurederim.. hata bıcok yorumcudan daha ıyı olduguna hiç süphem yok.kendı adıma hakkını helal etKızlar 50 mesaj olmuş kutuda... Sadece keltik ve ilşki açılımdan den anlıyorum diğer çoklu açılımları blmıyorum ondan cevap veremedm ... Kusura bakmayın..
kızlar tamam çocuğa beni engeller misin diye mesaj atmış olabilirim, ama "ne engellemesi ben seni hala seviyorum" diye bir cevap verebilirdi sonuçtapat diye engelledi ne ayıp
yine bana taş geldi... Kardeşim ben Gaziantep'te yaşayan 27 yasında bir bayanım... Öğretmenim .. 5 ay önce sevdgm adam evlendi kafayı bozdum baktrdm fallarla katina tarot ögrendm...istersen numaramı verym konum atym sana.. ? Ya da baskasına ? ... Şimdi bi sürü kişi bu yazdığına sazan gbi atlıcak...Ecemi 2015 yılında çok beğenmiştim. Bi kaç şey söyleyip beni şok etmişti. Burda da baya anlatmıştım yaşadığım şoku. Gel gör ki tek kelime çıkmadı. Valla bi ton şeyi tutturan falcıları düşününce, falının çıkmamış olması, ecemi kötü bir insan yapmış olmaz belki ama kötü bir falcı yapar bence. ayrıca bazı falcıların aramızda ajanı olduğunu hatta direk aramızda bazı falcıların olduğunu düşünmeye başladım ya ben
Geçiyor ... Ben de ilk zamanlar nasıl geçer bu geçmez dedim... Sabret ... Geçecek zamanı var..Bence cok ıyı bı yorumcu olurmusunuz.kendı adıma tesekkurederim.. hata bıcok yorumcudan daha ıyı olduguna hiç süphem yok.kendı adıma hakkını helal et
Ya sana niye taş atayım ben ben sana özelden falıma bile baktırdım. Seninle alakası yok. Üstüne neden alındın şimdi. Alakasızsın aklımda bile yoksun bu konudayine bana taş geldi... Kardeşim ben Gaziantep'te yaşayan 27 yasında bir bayanım... Öğretmenim .. 5 ay önce sevdgm adam evlendi kafayı bozdum baktrdm fallarla katina tarot ögrendm...istersen numaramı verym konum atym sana.. ? Ya da baskasına ? ... Şimdi bi sürü kişi bu yazdığına sazan gbi atlıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?