Binnaz Abla

Kızlar bana kızmayın ama "X falcısı nasıl beğenilir anlamıyorum" gibi cümleleri ben anlamıyorum asıl. Burada her durum için enerji uyumundan bahsediyoruz ki o an falcının vereceği hizmet için de enerji durumu önemli. Fal da zaten "kesinlik" kavramı aramak da daha sonrasına ancak mutsuzluk getirir. Bir de ben bazı insanların enerjilerinin kapalı olduğunu düşünüyorum benim kız kardeşim de öyle mesela asenat da dahil kimse tutmadı. Bence tecrübelerimizi paylaşmak kesinlikle keyifli ama "ona çıkan bana nasıl çıkmaz" tavrından kurtulmak lazım

Ne kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görseler şu sezgiyi dayanamayıp deneyeceğim en sonunda baktırmıycam diye inat etmiştim açık açık söylesin ya ne var ne yoksa
Ama söylemese de pembeci oluyor ki asla tercih etmem oturup boşa ümit beslemeyi. Sezgi bu kadar falcı arasında en çok empati kurduğuna, üslübuna güvendiğim falcıdır.

Famanın ilk falı beni ve hadicanimsendee yi şoke edecek kadar iyidi ama gelecekte çıkmamıştı. Çok önemsemediğim bir falı da gelecekte harfiyen çıkmıştı. Fal muhabbetleri tek kişide bile bu kadar değişkenlik gösterirken psikolojik dayatmaları manasız buluyorum

Kızlar 50 mesaj olmuş kutuda... Sadece keltik ve ilşki açılımdan den anlıyorum diğer çoklu açılımları blmıyorum ondan cevap veremedm ... Kusura bakmayın..

Binnazın telefon fallarını ios telefondan tekrar dinlemek isterseniz OPlayer Lite uygulamasını kullanabilirsiniz

Ama söylemese de pembeci oluyor ki asla tercih etmem oturup boşa ümit beslemeyi. Sezgi bu kadar falcı arasında en çok empati kurduğuna, üslübuna güvendiğim falcıdır.
Söylemesin asla demiyorum tabiki de inan bana pembe fala olumsuz faldan daha çok sinir oluyorum sadece bunları okurken ne kdr üzüldüğünü tahmin ediyorum manasında söylemiştim

Ne kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görseler şu sezgiyi dayanamayıp deneyeceğim en sonunda baktırmıycam diye inat etmiştim açık açık söylesin ya ne var ne yoksa
evet üzüldüm ama aslında bilmediğim seyler değildi kendi bildiklerim yüzüme söylenince kötü oluyor insan hayırlısı,hayat bir sekilde devam ediyor öyle yada böyle

Sezgi bana bir daha hiç iletişiminiz olmayacak demişti, adamı 1 aydır her hafta görüyorum konuşuyoruz ve görmeye de devam edicem. Yani enerjiler garip olaylar

Ben bi kaç gün önce sezgiye baktirdim ve gerçekten pembeci degil ne görüyorsa o. İnanılmaz tespitleri vardı. Benim çocuğu stalklayarak buldugum ogrendigim şeyleri pat pat dedi sezgi.

Kızlar ben sezgiye baktırmıştım ve tek kelimesi bile çıkmamıştı, şimdi şok övüldüğünden tekrae denemek istiyorum ama enerjimiz ilkinde tutmadı iki de tutar mı sizce, başkasını mı deneyeyim?
Bi de byv da ödeme şekilleri neler bilen var mı, havale vs?

Ben bi kaç gün önce sezgiye baktirdim ve gerçekten pembeci degil ne görüyorsa o. İnanılmaz tespitleri vardı. Benim çocuğu stalklayarak buldugum ogrendigim şeyleri pat pat dedi sezgi.
ben yeni sevgilisinin harflerini verdikten sonra aradan 11 ay geçmiş döndüm stalkladım ve bilmiş, fala değil de ben o kadar stalklamak icin emek veriyorum nasıl stalklamadan bilir diye bozuldum hahaha

byv da falını beğenmezsen iade alamıyorsun onu öncelikle söyleyeyim de, mobil ödeme ve kartla ödeyebiliyorsun canım

stalkın gözü batsın. ben daha fazla stalklayamıycam whatsapptan. kendimi engellettirdim

Ben şimdi geysuya karşımdakinin niyetine içip kapattım ama sezgi çok aklımı çeldi

stalkın gözü batsın. ben daha fazla stalklayamıycam whatsapptan. kendimi engellettirdim
Bu arada engel mevzusuyla ilgili mesajlarınızı okudum. Eski sevgilim beni iki ay önce engellemişti bi gün bi baktım engel açılmış. Whatsappa kadar silip denedim çünkü iki ay sonra açması garip gelmişti, yanlışıkladır diye denedim ama kendi açmadığı sürece ne güncelleme ne whatsappın silinmesi hiçbir şekilde açılmıyor. Gerçi şeyden emin değilim hani hattını numara değiştirmeden taşıdıysa o zaman açılabilir mi bilemiyorum.

ben yeni sevgilisinin harflerini verdikten sonra aradan 11 ay geçmiş döndüm stalkladım ve bilmiş, fala değil de ben o kadar stalklamak icin emek veriyorum nasıl stalklamadan bilir diye bozuldum hahaha
Sen o kadar emek ver o bi fincandan görsün haksızlık bana da 3 harf vermiş ikisi var diğeri de y demiş g var benzetti belki.. Kızi gören 3 kişi oldu üçüde asla olmaz onlar bitecek geri dönüş var ama daha sonra sen bitireceksin dediler. Gelsin sorulacak hesap var bitirmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…