- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Ama söylemese de pembeci oluyor ki asla tercih etmem oturup boşa ümit beslemeyi. Sezgi bu kadar falcı arasında en çok empati kurduğuna, üslübuna güvendiğim falcıdır.Ne kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görselerşu sezgiyi dayanamayıp deneyeceğim en sonunda baktırmıycam diye inat etmiştim açık açık söylesin ya ne var ne yoksa
Söylemesin asla demiyorum tabiki de inan bana pembe fala olumsuz faldan daha çok sinir oluyorum sadece bunları okurken ne kdr üzüldüğünü tahmin ediyorum manasında söylemiştimAma söylemese de pembeci oluyor ki asla tercih etmem oturup boşa ümit beslemeyi. Sezgi bu kadar falcı arasında en çok empati kurduğuna, üslübuna güvendiğim falcıdır.
evet üzüldüm ama aslında bilmediğim seyler değildi kendi bildiklerim yüzüme söylenince kötü oluyor insan hayırlısı,hayat bir sekilde devam ediyor öyle yada böyleNe kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görselerşu sezgiyi dayanamayıp deneyeceğim en sonunda baktırmıycam diye inat etmiştim açık açık söylesin ya ne var ne yoksa
Sezgi bana bir daha hiç iletişiminiz olmayacak demişti, adamı 1 aydır her hafta görüyorum konuşuyoruz ve görmeye de devam edicem. Yani enerjiler garip olaylarkızlar sezgiden sonra bana güzel bir falcı önerin, ya anlık durumu öyle bilmiş ki resmen sarsıldım, canım o adam senin kaderinde yok bir daha geri dönüş olmayacak sana bekleme cünkü seni suanki ilişkisiyle kıyaslıyor ve suanki ilişkisinde daha mutlu iyiki ayrıldık gibisinden düsünüyor hakkında acı ama gercek ancak sen ah etmissin sanırım cünkü cok sevip üzülmüssün karsısına cıkan suan yasadığı ilişkisinden cekicek dedi ama bakalım, bütün iletişim yollarımız kapalıymıs
Ben ince düşünemedim o zamanSöylemesin asla demiyorum tabiki de inan bana pembe fala olumsuz faldan daha çok sinir oluyorum sadece bunları okurken ne kdr üzüldüğünü tahmin ediyorum manasında söylemiştim
Ben bi kaç gün önce sezgiye baktirdim ve gerçekten pembeci degil ne görüyorsa o. İnanılmaz tespitleri vardı. Benim çocuğu stalklayarak buldugum ogrendigim şeyleri pat pat dedi sezgi.Ne kolay ya falcılara bunları demesi. Bi de okurken/dinlerken bizim halimizi görselerşu sezgiyi dayanamayıp deneyeceğim en sonunda baktırmıycam diye inat etmiştim açık açık söylesin ya ne var ne yoksa
ben yeni sevgilisinin harflerini verdikten sonra aradan 11 ay geçmiş döndüm stalkladım ve bilmiş, fala değil de ben o kadar stalklamak icin emek veriyorum nasıl stalklamadan bilir diye bozuldum hahahaBen bi kaç gün önce sezgiye baktirdim ve gerçekten pembeci degil ne görüyorsa o. İnanılmaz tespitleri vardı. Benim çocuğu stalklayarak buldugum ogrendigim şeyleri pat pat dedi sezgi.
Kızlar ben sezgiye baktırmıştım ve tek kelimesi bile çıkmamıştı, şimdi şok övüldüğünden tekrae denemek istiyorum ama enerjimiz ilkinde tutmadı iki de tutar mı sizce, başkasını mı deneyeyim?
Bi de byv da ödeme şekilleri neler bilen var mı, havale vs?
stalkın gözü batsın. ben daha fazla stalklayamıycam whatsapptan. kendimi engellettirdimBen bi kaç gün önce sezgiye baktirdim ve gerçekten pembeci degil ne görüyorsa o. İnanılmaz tespitleri vardı. Benim çocuğu stalklayarak buldugum ogrendigim şeyleri pat pat dedi sezgi.
stalk iyi bir şey değil ya stalkın sonunda stalklayan hep ölüyorstalkın gözü batsın. ben daha fazla stalklayamıycam whatsapptan. kendimi engellettirdim
ben seni görmek istemiyorum beni engeller misin diye mesaj attım çocuğa, pişman değilimstalk iyi bir şey değil ya stalkın sonunda stalklayan hep ölüyor
Bu arada engel mevzusuyla ilgili mesajlarınızı okudum. Eski sevgilim beni iki ay önce engellemişti bi gün bi baktım engel açılmış. Whatsappa kadar silip denedim çünkü iki ay sonra açması garip gelmişti, yanlışıkladır diye denedim ama kendi açmadığı sürece ne güncelleme ne whatsappın silinmesi hiçbir şekilde açılmıyor. Gerçi şeyden emin değilim hani hattını numara değiştirmeden taşıdıysa o zaman açılabilir mi bilemiyorum.stalkın gözü batsın. ben daha fazla stalklayamıycam whatsapptan. kendimi engellettirdim
GEYSUYU ben cok beğenmiştim cok özenliydi ama bende cıkmadı enerji meselesi kesinlikleBen şimdi geysuya karşımdakinin niyetine içip kapattım ama sezgi çok aklımı çeldi
Sen o kadar emek ver o bi fincandan görsün haksızlıkben yeni sevgilisinin harflerini verdikten sonra aradan 11 ay geçmiş döndüm stalkladım ve bilmiş, fala değil de ben o kadar stalklamak icin emek veriyorum nasıl stalklamadan bilir diye bozuldum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?