ben onu engellesem de resimlerini görebiliyorum. sorun o zaten, ben gözümün önünde durmasın diye sildim numarasını ama aynı whatsapp grubunda varız, ordan da bi şekilde gözüme çarpıyorduYa da sen beni engelle ? Uğraştırma beni. Diyebilirdi..
Pki.. Cünkü burda kimseden isim vs mail istemedim ..sadece çıkan kartlar ve soru.. O kadar... Hayır hüma flnsn denildi... Polemik yok please..Ya sana niye taş atayım ben ben sana özelden falıma bile baktırdım. Seninle alakası yok. Üstüne neden alındın şimdi. Alakasızsın aklımda bile yoksun bu konuda
Yok merak etme çok ciddi söylüyorum onu derken bile gelmedinPki.. Cünkü burda kimseden isim vs mail istemedim ..sadece çıkan kartlar ve soru.. O kadar... Hayır hüma flnsn denildi... Polemik yok please..
Yaaa biliyor musun biz de aynı wp grubundayız okul için mi?ben onu engellesem de resimlerini görebiliyorum. sorun o zaten, ben gözümün önünde durmasın diye sildim numarasını ama aynı whatsapp grubunda varız, ordan da bi şekilde gözüme çarpıyordu
aslında mesajı attıktan sonra pişman oldum ama belki de engellemesi gerçekten benim için iyi olur diye de düşünüyorum. bakalım
Ben de atabilir miyim kartPki.. Cünkü burda kimseden isim vs mail istemedim ..sadece çıkan kartlar ve soru.. O kadar... Hayır hüma flnsn denildi... Polemik yok please..
O zaman senin ona zaafın oldugunu anlayıp bunun verdiği şımarıklıkla da seni engellemiş. Egosu tavan olmuştur.ben onu engellesem de resimlerini görebiliyorum. sorun o zaten, ben gözümün önünde durmasın diye sildim numarasını ama aynı whatsapp grubunda varız, ordan da bi şekilde gözüme çarpıyordu
aslında mesajı attıktan sonra pişman oldum ama belki de engellemesi gerçekten benim için iyi olur diye de düşünüyorum. bakalım
evet :)Yaaa biliyor musun biz de aynı wp grubundayız okul için mi?
pişman olma sebebim de buydu, egoyu iyice tavan yaptırdım :)O zaman senin ona zaafın oldugunu anlayıp bunun verdiği şımarıklıkla da seni engellemiş. Egosu tavan olmuştur.
Yaa yoksa aynı sınıfta mısınız? Biz aynı sınıftayız böyle sınıftan başka kızlara cvp falan verince grupta çıldırıyorum yaevet :)
çıkmayı düşündüm ama çok gerekli maalesef
bir de numarası öyle sayılarla başlıyor ki rehberimden silsem de o grup katılımcılarında kayıtlılardan sonra en üstte oluyor
Kuzu biliyo mu senin ona ilgin olduğunu?Yaa yoksa aynı sınıfta mısınız? Biz aynı sınıftayız böyle sınıftan başka kızlara cvp falan verince grupta çıldırıyorum ya
Ayy anltçam özeldenKuzu biliyo mu senin ona ilgin olduğunu?
Yaa yoksa aynı sınıfta mısınız? Biz aynı sınıftayız böyle sınıftan başka kızlara cvp falan verince grupta çıldırıyorum ya
aaa ben senin de eski sevgilin zannetmiştim, hoşlanıyo musun sadece?Ayy anltçam özelden
Ya hahaha sen tıp mı okuyorsun? Valla aynı sınıfta çıkarsak şaşırmam yani şuan
bizde tüm dönem tek sınıf maalesef
Yok sadece hoşlanıyorum bir yıldır falanaaa ben senin de eski sevgilin zannetmiştim, hoşlanıyo musun sadece?
Aynen oyle olmuş canım görmek istemiyosan numaranı değiştirebilirdin mesela daha iyi olurdu :) bence sen içgüdüsel olarak engellemeyecegini düşündügn için denedin onu ama bu durum sadece onun egosunu tavan yapmaya yaradıpişman olma sebebim de buydu, egoyu iyice tavan yaptırdım :)
yok valla direk engelleyeceğinden adım kadar emindimAynen oyle olmuş canım görmek istemiyosan numaranı değiştirebilirdin mesela daha iyi olurdu :) bence sen içgüdüsel olarak engellemeyecegini düşündügn için denedin onu ama bu durum sadece onun egosunu tavan yapmaya yaradı
Ya o kdr haklısın ki. Kesinlikle. Ben açık açık üzüldüğümü yazdım geçen. İçimden ne geliyorsa dedim. Cevap : olayları ajıte hale getirmeye gerek yok. Olduantonie bizde de benzer bir süreç olmuştu. ben instagramı tamamen kapattım görmemek için, bana msj yazmıştı, benim yüzümden mi kapattın diye, ben de "ne alakası var ne sanıyosun ki kendini de senin yüzünden hesap kapatcam, tanımadığım tiplerin dm lerinden sıkıldım" demiştim
gebersen de kızılcık şerbeti içiyorum diyeceksin bunlara
Bana da dramatize etmeye gerek yok benden uzak dur demiştiYa o kdr haklısın ki. Kesinlikle. Ben açık açık üzüldüğümü yazdım geçen. İçimden ne geliyorsa dedim. Cevap : olayları ajıte hale getirmeye gerek yok. Oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?