Binnaz Abla

kızlar bişe dicem içinizde fal bakmayı bilen varmı

Kusura bakmayın ama sizin iletilerinizi okurken 13 yaşında bir kız çocuğunun konuşması gibi geliyor
bende senin iletini okurken nekdar çirkef bi kız dıye dusnmustum sanane istediğin gibi görebilirsin nesvetemsın nesguınkmısn ne haltsan kusura baktım nestle!

geysu pembeci mi?

Geysuya 2-3 kez attım hepsi de pespembeydi ve patladılat ne yazık ki... an bile pembeydi bana hiç uymadı enerjisi

Eceme de daha önceki ilişkim için attığım fal noktası virgülüne kadar çıktı. Olumsuz olmasına rağmen sevgilimin aylar sonra bana atıcağı mesajın konusuna, zamanına kadar bilmişti. Şok olmuştum. Sonra bu en sonki sevgilimde ayrıldığımda da attım çok beğendiğim için. Ama bu sefer hiçbi şey bilemedi. Pembeydi ve patladı

bende senin iletini okurken nekdar çirkef bi kız dıye dusnmustum sanane istediğin gibi görebilirsin nesvetemsın nesguınkmısn ne haltsan kusura baktım nestle!
Bu konuşma tarzın işte..
Senin konuşma tarzından rahatsız olan ve bunu dile getiren bir kaç kişi gördüm. fakat bana senin konuşma tarzından rahatsız oluyorum diyen birine rastlamadim henüz. umarım konunun sahibi @seka_ iletilerinizi değerlendirir.

seka şu kız onla zaten hıc yıldızmı uyusmadı sekayı ne katıyosun rahatsız oluyosan kible nası bi insansıznı ya daha cpok fal baktırsınız bu çirkeflikle terkedilmeye devam cunku defol !

seka şu kız onla zaten hıc yıldızmı uyusmadı sekayı ne katıyosun rahatsız oluyosan kible nası bi insansıznı ya daha cpok fal baktırsınız bu çirkeflikle terkedilmeye devam cunku defol !
Terk edilmeyi hak ettiğimi sizden duymak çok hoş. tam da beni haklı çıkaracak konusmalariniza devam ediyorsunuz.size sizin gibi cevap verebilirim ama önce Rabbimden cekinir sonrada kendime saygimi yitirmek istemem.

Terk edilmeyi hak ettiğimi sizden duymak çok hoş. tam da beni haklı çıkaracak konusmalariniza devam ediyorsunuz.size sizin gibi cevap verebilirim ama önce Rabbimden cekici sonrada kendime saygimi yitiren istemem.
kavga baslatan sensin bn sana bulaştımmı sana ne bnm uslubumdan gayet tatlı rabbımden cekınırmıs once cirlkfleş sonra laflara bak bombok edip moralimi butrda bunları yazamazsın !

Kusura bakma da bu iletin Nesvete yi haksız çıkartıyor çünkü bu tavrın anca 0-7 yaş grubu. Baştan söyleyeyim bana saldırma, yemezler. Biraz olgunluk lütfen.

kavga baslatan sensin bn sana bulaştımmı sana ne bnm uslubumdan gayet tatlı rabbımden cekınırmıs once cirlkfleş sonra laflara bak bombok edip moralimi butrda bunları yazamazsın !
Bakın hala bir yetişkin cümleleri kuramiyorsun kavgayı başlatan sensin demek nedir. Ayrıca eleştiriye gelmeyen yapınız da yetişkin gibi davranmadiginizin göstergesi. ben sadece insanların birbirleriyle iletişiminin güzel olmasını istiyorum. üslubuna dikkat etmelisin benden öncede uyaran oldu seni. ama nedense ben çirkef oldum. toplum içindesiniz ona göre hareket edin.

bn sadece fal bakmayı bılen varmı yazdım ne bulsaıyosun ya varya gazı verip verip masum ayagına yatmanız yokmu allahın cıorkefleri fal at sen bnce bombok ettiniz gunumu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…