- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
tahmin ettiğim gibi olmuş :) uzak durulması gerekenlerden ilk 3ümdedir...
Kızlr bı arkadaşım yeşılcıngeye baktırdı cokda guzl bakmş sonu olunsuzmul ama o bu sıteye uye degıl baktırıpta cıkmadı dıyeb varmı?
kızlar bişe dicem içinizde fal bakmayı bilen varmıkızlar hüma ya fal baktırdım bu kızı gercekten cok begendim benna da hüma da gördüğüm en iyi fallar artık ucuza fal attırmam az ve öz durumu cok güzel özetlediler oyle asırı pembeci bir tabloda yok adamı iyisiyle kötüsüyle hem de aynı seyleri soylerek döktüler ama gelecek konusunda ikisi de aynı tarih aralıgını verdi beklicem
yok be yavrum bilsek ne işimiz var burda :)kızlar bişe dicem içinizde fal bakmayı bilen varmı
Kusura bakmayın ama sizin iletilerinizi okurken 13 yaşında bir kız çocuğunun konuşması gibi geliyorkızlar bişe dicem içinizde fal bakmayı bilen varmı
bende senin iletini okurken nekdar çirkef bi kız dıye dusnmustum sanane istediğin gibi görebilirsin nesvetemsın nesguınkmısn ne haltsan kusura baktım nestle!Kusura bakmayın ama sizin iletilerinizi okurken 13 yaşında bir kız çocuğunun konuşması gibi geliyor
geysu pembeci mi?
Bu konuşma tarzın işte..bende senin iletini okurken nekdar çirkef bi kız dıye dusnmustum sanane istediğin gibi görebilirsin nesvetemsın nesguınkmısn ne haltsan kusura baktım nestle!
seka şu kız onla zaten hıc yıldızmı uyusmadı sekayı ne katıyosun rahatsız oluyosan kible nası bi insansıznı ya daha cpok fal baktırsınız bu çirkeflikle terkedilmeye devam cunku defol !Bu konuşma tarzın işte..
Senin konuşma tarzından rahatsız olan ve bunu dile getiren bir kaç kişi gördüm. fakat bana senin konuşma tarzından rahatsız oluyorum diyen birine rastlamadim henüz. umarım konunun sahibi @seka_ iletilerinizi değerlendirir.
Terk edilmeyi hak ettiğimi sizden duymak çok hoş. tam da beni haklı çıkaracak konusmalariniza devam ediyorsunuz.size sizin gibi cevap verebilirim ama önce Rabbimden cekinir sonrada kendime saygimi yitirmek istemem.seka şu kız onla zaten hıc yıldızmı uyusmadı sekayı ne katıyosun rahatsız oluyosan kible nası bi insansıznı ya daha cpok fal baktırsınız bu çirkeflikle terkedilmeye devam cunku defol !
kavga baslatan sensin bn sana bulaştımmı sana ne bnm uslubumdan gayet tatlı rabbımden cekınırmıs once cirlkfleş sonra laflara bak bombok edip moralimi butrda bunları yazamazsın !Terk edilmeyi hak ettiğimi sizden duymak çok hoş. tam da beni haklı çıkaracak konusmalariniza devam ediyorsunuz.size sizin gibi cevap verebilirim ama önce Rabbimden cekici sonrada kendime saygimi yitiren istemem.
seka şu kız onla zaten hıc yıldızmı uyusmadı sekayı ne katıyosun rahatsız oluyosan kible nası bi insansıznı ya daha cpok fal baktırsınız bu çirkeflikle terkedilmeye devam cunku defol !
bn ona bi adım attım kanka su kıza sınır oldum ya sekayı nıye katuıyosa allah allah ya@seka_ ya Sekoşum derken aslında yıldızım barışmadıyı mı kastediyordun?
bende senin iletini okurken nekdar çirkef bi kız dıye dusnmustum sanane istediğin gibi görebilirsin nesvetemsın nesguınkmısn ne haltsan kusura baktım nestle!
önce o bulaştıKusura bakma da bu iletinNesvete yi haksız çıkartıyor çünkü bu tavrın anca 0-7 yaş grubu. Baştan söyleyeyim bana saldırma, yemezler. Biraz olgunluk lütfen.
bombokm bi uslubu var once o bulastı ona dıceksın sızın yuznuzden ban yoyıtorum çirkefler;!önce o bulaştı
Tarihleri falan tutmuslugu varmı ?Ben beğendim epey.
Bakın hala bir yetişkin cümleleri kuramiyorsun kavgayı başlatan sensin demek nedir. Ayrıca eleştiriye gelmeyen yapınız da yetişkin gibi davranmadiginizin göstergesi. ben sadece insanların birbirleriyle iletişiminin güzel olmasını istiyorum. üslubuna dikkat etmelisin benden öncede uyaran oldu seni. ama nedense ben çirkef oldum. toplum içindesiniz ona göre hareket edin.kavga baslatan sensin bn sana bulaştımmı sana ne bnm uslubumdan gayet tatlı rabbımden cekınırmıs once cirlkfleş sonra laflara bak bombok edip moralimi butrda bunları yazamazsın !
bn sadece fal bakmayı bılen varmı yazdım ne bulsaıyosun ya varya gazı verip verip masum ayagına yatmanız yokmu allahın cıorkefleri fal at sen bnce bombok ettiniz gunumu!Bakın hala bir yetişkin cümleleri kuramiyorsun kavgayı başlatan sensin demek nedir. Ayrıca eleştiriye gelmeyen yapınız da yetişkin gibi davranmadiginizin göstergesi. ben sadece insanların birbirleriyle iletişiminin güzel olmasını istiyorum. üslubuna dikkat etmelisin benden öncede uyaran oldu seni. ama nedense ben çirkef oldum. toplum içindesiniz ona göre hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?