çirkef gene terkedildinde banamı sardın çirkeffffffffff!
Küçük bir kız çocuğunun lafları bakıp gaza gelip de sizin gibi saydiracagimi düşünüyorsanız boşuna çaba sarf ediyorsunuz.çirkef gene terkedildinde banamı sardın çirkeffffffffff!
çirkef gene terkedildinde banamı sardın çirkeffffffffff!
Bak burada insanlar seni hoş görmeye çalışıyor. Mümkün olduğunca da hoş görülüp tolere edildin bugüne kadar. Ama sınırları daha fazla zorlama istersen... Hem özelden hem genelden insanları bıktırıyorsun.. Söylendiği zamanda ağzını bozuyorsun.... şu 9000 küsür sayfada senin kullandığın argo kelimeleri, küfürleri kullanan biri daha yok...bombokm bi uslubu var once o bulastı ona dıceksın sızın yuznuzden ban yoyıtorum çirkefler;!
HAKSLIN ÖZRÜ DİLERİMBak burada insanlar seni hoş görmeye çalışıyor. Mümkün olduğunca da hoş görülüp tolere edildin bugüne kadar. Ama sınırları daha fazla zorlama istersen... Hem özelden hem genelden insanları bıktırıyorsun.. Söylendiği zamanda ağzını bozuyorsun.... şu 9000 küsür sayfada senin kullandığın argo kelimeleri, küfürleri kullanan biri daha yok...
Her yazana cevap yetiştiriyorsun. Falınız çıktı mı ? o çıktı mı bu çıktı mı ? Fallarınızı bana atın ( lan )... Kredi gönderin, Canım sıkılıyor konuşun vs...
Cidden olgun ve oturmuş ve sağlam bir kafanın edeceği laflar değil bunlar...
Söylendiği zamanda çirkeflikle suçlarken sen çirkefleşiyorsun... Sıkıntılarımızı paylaşıyoruz amnenna, fikir alışverişi de tamam ama son dönemde topik amacı dışına çıktı, kadınlar hamamına döndü... Yeter....
Bence argo konuşanlar topikten atılmali. argo dışında aşağılayıcı cümleler kuranlardaBak burada insanlar seni hoş görmeye çalışıyor. Mümkün olduğunca da hoş görülüp tolere edildin bugüne kadar. Ama sınırları daha fazla zorlama istersen... Hem özelden hem genelden insanları bıktırıyorsun.. Söylendiği zamanda ağzını bozuyorsun.... şu 9000 küsür sayfada senin kullandığın argo kelimeleri, küfürleri kullanan biri daha yok...
Her yazana cevap yetiştiriyorsun. Falınız çıktı mı ? o çıktı mı bu çıktı mı ? Fallarınızı bana atın ( lan )... Kredi gönderin, Canım sıkılıyor konuşun vs...
Cidden olgun ve oturmuş ve sağlam bir kafanın edeceği laflar değil bunlar...
Söylendiği zamanda çirkeflikle suçlarken sen çirkefleşiyorsun... Sıkıntılarımızı paylaşıyoruz amnenna, fikir alışverişi de tamam ama son dönemde topik amacı dışına çıktı, kadınlar hamamına döndü... Yeter....
TMM BNDE BÖLE OLMASINI ISTEMEM AMA ASLA KÖTU BI MNIYETIM YOKHAKSLIN ÖZRÜ DİLERİM
Ben sadece öneri de bulundum. ama ciddi ciddi topikten uzaklaşmasi gerek sınırı aşan kişiler.
böle yani bana bulsaıp ondasn sonra herkesi ustume salıp böle masum ayaklarına yatmazmsın ah canım ya allahın çirkefi gunumu bok etmeyı basardın bravo!Ben sadece öneri de bulundum. ama ciddi ciddi topikten uzaklaşmasi gerek sınırı aşan kişiler.
defol pislikböle yani bana bulsaıp ondasn sonra herkesi ustume salıp böle masum ayaklarına yatmazmsın ah canım ya allahın çirkefi gunumu bok etmeyı basardın bravo!
sen cok umutlsun bravıo ya bı ınsanın ustune bukadar gidilir sen kendine bak begenmıoyosanda kıble ve defol1;
Kübbb hızını alamadın kendi kendine mi saldırıyorsun şimdi dedefol pislik
Ben kimseyi üzerine salmadim. herkes senin hakkında kendi fikrini beyan etti. kimseyi gaza getirdigimi düşünmüyorum.böle yani bana bulsaıp ondasn sonra herkesi ustume salıp böle masum ayaklarına yatmazmsın ah canım ya allahın çirkefi gunumu bok etmeyı basardın bravo!
önce o bulaştı
haklsın ama ben cok kırılıyorum ve suan cıdden cok üzgünümKub son kez söylüyorum ve rica ediyorum şu tavrından kurtul. "Önce o bulaştı" ilkokulda çocukların annelerine arkadaşını şikayet ederken kullandığı bi kalıp. İnsanlara çirkef deyip çirkefleşerek iletişim kuramazsın. Kimse sana saldırmıyor burada, saldırıda olan sensin.
haklsın ama ben cok kırılıyorum ve suan cıdden cok üzgünüm
Kızlar kahvede kimi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?