Binnaz Abla

öff canınız cehenneme nestle senınde allahın cırkefleri

bombokm bi uslubu var once o bulastı ona dıceksın sızın yuznuzden ban yoyıtorum çirkefler;!
Bak burada insanlar seni hoş görmeye çalışıyor. Mümkün olduğunca da hoş görülüp tolere edildin bugüne kadar. Ama sınırları daha fazla zorlama istersen... Hem özelden hem genelden insanları bıktırıyorsun.. Söylendiği zamanda ağzını bozuyorsun.... şu 9000 küsür sayfada senin kullandığın argo kelimeleri, küfürleri kullanan biri daha yok...
Her yazana cevap yetiştiriyorsun. Falınız çıktı mı ? o çıktı mı bu çıktı mı ? Fallarınızı bana atın ( lan )... Kredi gönderin, Canım sıkılıyor konuşun vs...
Cidden olgun ve oturmuş ve sağlam bir kafanın edeceği laflar değil bunlar...
Söylendiği zamanda çirkeflikle suçlarken sen çirkefleşiyorsun... Sıkıntılarımızı paylaşıyoruz amnenna, fikir alışverişi de tamam ama son dönemde topik amacı dışına çıktı, kadınlar hamamına döndü... Yeter....

HAKSLIN ÖZRÜ DİLERİM

Bence argo konuşanlar topikten atılmali. argo dışında aşağılayıcı cümleler kuranlarda

Ben sadece öneri de bulundum. ama ciddi ciddi topikten uzaklaşmasi gerek sınırı aşan kişiler.
böle yani bana bulsaıp ondasn sonra herkesi ustume salıp böle masum ayaklarına yatmazmsın ah canım ya allahın çirkefi gunumu bok etmeyı basardın bravo!

böle yani bana bulsaıp ondasn sonra herkesi ustume salıp böle masum ayaklarına yatmazmsın ah canım ya allahın çirkefi gunumu bok etmeyı basardın bravo!
Ben kimseyi üzerine salmadim. herkes senin hakkında kendi fikrini beyan etti. kimseyi gaza getirdigimi düşünmüyorum.

önce o bulaştı

Kub son kez söylüyorum ve rica ediyorum şu tavrından kurtul. "Önce o bulaştı" ilkokulda çocukların annelerine arkadaşını şikayet ederken kullandığı bi kalıp. İnsanlara çirkef deyip çirkefleşerek iletişim kuramazsın. Kimse sana saldırmıyor burada, saldırıda olan sensin.

Topic zaten dönem dönem bdvye dönüyor ancak lütfen germe ortamı. Kimse senin çocuksu tavrını alttan almak zorunda değil. Nitekim defalarca alttan aldık açıklamaya çalıştık ama anlamamakta ısrarcısın.

haklsın ama ben cok kırılıyorum ve suan cıdden cok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…