selçukssasa az cok anlarsın kıatıne kesın bılgı verirmikuzum bayadır giremiyordum bu bahsettiğiniz kim okuyuca nedense aklıma umut ışık geldi o mueğer oysa evet copy pasteci :/
kızlar bnde ona fal atcam maıldenmı ulaşıyosunz nerden ulaşıyosunuz nolur söleyinKızlar sezgiden falım geldi geleceği bilemem ama geçmiş ve an gerçekten mükemmel karşı tarafı müthiş bilmiş ya şok oldumbakalım çıkacakmı
Evet mailden baktırdımkızlar bnde ona fal atcam maıldenmı ulaşıyosunz nerden ulaşıyosunuz nolur söleyin
tmm kuzu nekadara bakyı mailden ve kaç gunde dönu yapyıo he kuzum telefonudamı yok offEvet mailden baktırdım
Küb iyi misin ? :)kzıalr adamın bişri varmıs ikinci sdönem birini düzeltmiş zaa adamın biri şoka girmiş diğeride bime zaaaaa adam düşmüş karısıda rüya zaaaaa
kötuyum kankaKüb iyi misin ? :)
Sezgii öyle şok eder:)Kızlar sezgiden falım geldi geleceği bilemem ama geçmiş ve an gerçekten mükemmel karşı tarafı müthiş bilmiş ya şok oldumbakalım çıkacakmı
Ben şok iptal vallahi tek kelime üstüne ekleyemem karakter analizinde yuh dedimmm ya anda yanıldığı olurmu acabaSezgii öyle şok eder:)
Cözemedim valla seni hekötuyum kanka
kuzum bayadır giremiyordum bu bahsettiğiniz kim okuyuca nedense aklıma umut ışık geldi o mueğer oysa evet copy pasteci :/
Karşı tarafın düşünceleri konusundaysa eger yanılma payı çok az, bnde hep tutmuşturBen şok iptal vallahi tek kelime üstüne ekleyemem karakter analizinde yuh dedimmm ya anda yanıldığı olurmu acabaaklımda deli sorular şimdide
Evet canım ta kendisi=)
Bence baktirma cnm cok kisa bakiyor birde ayrinti yok birsey yok tarihte bana 2017 haziran vermistiecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?