Binnaz Abla

kızlar fallarıc ıkan varmı yazsın bnmkiler 20 gıh sonra bellı olucak

kzıalr adamın bişri varmıs ikinci sdönem birini düzeltmiş zaa adamın biri şoka girmiş diğeride bime zaaaaa adam düşmüş karısıda rüya zaaaaa

Kızlar sezgiden falım geldi geleceği bilemem ama geçmiş ve an gerçekten mükemmel karşı tarafı müthiş bilmiş ya şok oldum bakalım çıkacakmı
kızlar bnde ona fal atcam maıldenmı ulaşıyosunz nerden ulaşıyosunuz nolur söleyin

kzıalr falları cıkanlar yazssın özelden hadi kuzularım hadi lan!

kızlar hüma ya fal baktırdım bu kızı gercekten cok begendim benna da hüma da gördüğüm en iyi fallar artık ucuza fal attırmam az ve öz durumu cok güzel özetlediler oyle asırı pembeci bir tabloda yok adamı iyisiyle kötüsüyle hem de aynı seyleri soylerek döktüler ama gelecek konusunda ikisi de aynı tarih aralıgını verdi beklicem

ecemde falım var kaç saat oldu yanıtlamadı bugünde akşama kadar yanıtlamazsa alıcam falımı...zaten çokta çıkmıyormuş yaniii
Bence baktirma cnm cok kisa bakiyor birde ayrinti yok birsey yok tarihte bana 2017 haziran vermisti

Kızlr bı arkadaşım yeşılcıngeye baktırdı cokda guzl bakmş sonu olunsuzmul ama o bu sıteye uye degıl baktırıpta cıkmadı dıyeb varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…