Binnaz Abla

Dün indirim kodum olunca hiç niyetim yokken izmirli katina ya fal attım fal sepetinde. Normalde enerji falan derim ama paranızı düşünüyorsanız sakın diyorum denemeyin. Seçtiğim kartların anlamlarını sırayla katina kitabından okudu resmen 2 dkdan fazla dinleyemedim bile. Bu insanlara nasıl fat atıyorlar hem de 45 liraya gerçekten enteresan izmirlikatina sakın denemeyin

Kizlar ecem 23 ile de ilgili bir seyler yazmak istiyorum. Yaklasik 1,5 2 yil once bir unlendi. Butun forum attik. Sonra yalan oldu. Yakin tarihte yine ünlendi. Hatta acaba mi diyerek ben 2. bir sans daha verd. Ama inanilmaz pembe bir yorumdu, nitekim cikmadi da. Ben ecem 23 u hic begenmedim. Forumda patladigi da cok insan var, bu da bu kosede bulunsun.

Bana oldukça olumsuzdu tuttu

Bana oldukça olumsuzdu tuttu

Ecem23 çıkmadı bana da bi sene önce baktırdım tek kelimesi tutmadı duruma uygun tahminler yapıyor bence fal falan bakmıyor. Fal özel bir yetenek işi tahmini herkes yapar

unut beniii yakamoız misali vururum belki denize kimin aklına gelir sence okudun benı gecelerce

kuzum bayadır giremiyordum bu bahsettiğiniz kim okuyuca nedense aklıma umut ışık geldi o mu eğer oysa evet copy pasteci :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…