- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
daha bakmadı bana az kaldı bakınca anlarız cnm.geysu pembeci mi?
Geleceği çıkmıyormuş öyle duydumMaya demir hakkinda bilgi verirmisiniz ?? hic baktiran yok mu ??
Geleceği çıkmıyormuş öyle duydum
geysu pembeci mi?
Bana oldukça olumsuzdu tuttuKizlar ecem 23 ile de ilgili bir seyler yazmak istiyorum. Yaklasik 1,5 2 yil once bir unlendi. Butun forum attik. Sonra yalan oldu. Yakin tarihte yine ünlendi. Hatta acaba mi diyerek ben 2. bir sans daha verd. Ama inanilmaz pembe bir yorumdu, nitekim cikmadi da. Ben ecem 23 u hic begenmedim. Forumda patladigi da cok insan var, bu da bu kosede bulunsun.
Bana oldukça olumsuzdu tuttuKizlar ecem 23 ile de ilgili bir seyler yazmak istiyorum. Yaklasik 1,5 2 yil once bir unlendi. Butun forum attik. Sonra yalan oldu. Yakin tarihte yine ünlendi. Hatta acaba mi diyerek ben 2. bir sans daha verd. Ama inanilmaz pembe bir yorumdu, nitekim cikmadi da. Ben ecem 23 u hic begenmedim. Forumda patladigi da cok insan var, bu da bu kosede bulunsun.
Ben beğendim epey.Ela kılıcarslana baktran oldumu? Ben 2 defa baktırdım baya iidi. Baska fikri olan varsa merak ettim
Bana oldukça olumsuzdu tuttu
sahici herseyin asıl rengi kalbıma kaçklere sıorduysam hep bana sımını heceledi bnde ona sırduysamBence çokta boş biri değil ama çokta iyi diyemem hoş telve de çok iyi dediğim birine de rastlamadım:))
kızlar falları cıkanlar bana özleden yazsın pilizsahici herseyin asıl rengi kalbıma kaçklere sıorduysam hep bana sımını heceledi bnde ona sırduysam
kızlar fallar cıkmadıEcem23 çıkmadı bana da bi sene önce baktırdım tek kelimesi tutmadı duruma uygun tahminler yapıyor bence fal falan bakmıyor. Fal özel bir yetenek işi tahmini herkes yapar
Ben de dün gece eski mesajları okurken kızlardan birine eski sevgilisiyle evleneceğini ve ciddileşme için tarih verdiğini tuttuğunu okudum. O sıra kız inanmamış ama. Amma velakin genel yorumlar adamın her seferinde tarih verdiği ama patladığı. Hatta yanılmıyorsamSelcuksassa kendisi için copy-pasteci demişti. Tutan fal da tesadüfen tuttu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?