Facebook kullanmıyorum. bildirimini açtım umarım yakalarim. geçen katina baktığında kahveye gel demişti zaten.açarsa şevvale. facebooktan yazınca giriyor
Facebook kullanmıyorum. bildirimini açtım umarım yakalarim. geçen katina baktığında kahveye gel demişti zaten.
Ben hazır olduğumda benim yerime face den yazabilir misin şevvale. birde kahve baktirirken kendi ismimizi vermemiz gerekir mi. hesapta isim kendi ismim değil deben feyk adresimden rica etmiştim :) kırmıyor da.
Ben hazır olduğumda benim yerime face den yazabilir misin şevvale. birde kahve baktirirken kendi ismimizi vermemiz gerekir mi. hesapta isim kendi ismim değil de
Önceden bu topikte polemik yaratan herkes banlanıyordu şimdi hakaretler havada uçuşuyor ama kimse banlanmıyor ya
haha :) Katinaya bende en son Hümaya kahvede Sezgiye baktirdim.
Yorumların sol altında K.İ.B butonu vardır, Kötü İçerik Bildirimi demektir, ona basıp gönderirseniz yöneticilere rapor gider, onlarda aktif olduklarında gelen raporları değerlendirirler.
K.İ.B yapmazsanız yöneticiler konunuzda neler olduğunu bilemez çünkü sitenin 528.591 kayıtlı üyesi, 752.064 konusu, 44.847.818 mesajı bulunmaktadır, 752 bin küsür konuda yazılan neredeyse 45 milyona ulaşmış mesaj arasından hangisi polemik, hakaret, küfür, argo için yazılmış bulabilmemiz için üyelerin kötü içerik bildirimi yaparak bize yardımcı olmaları gerekmektedir.
Teşekkürler, özenli olduğunuz icin
Bu topikteki hakaret mesajlarını bildiren üyelere teşekkür ederiz.
K kub102030 bu topikteki küfürlü, argo sözlerinize devam ederseniz üyeliğiniz İptal edilir bilginiz olsun lütfen.
bilgiler kısmı var orada. bekleyen fallar kısmındadır. bakılınca bakılan fallar kısmına geçiyor.Kızlar falaleme fal gönderdim birden falım kayboldu. Bu ne demek ilk kez baktırıyorum fal iade mi oldu noldu nasıl bir menüsü var anlamadım? Nereye gitti falım
Sebep oldum sanırım ama gerçekten hak ettioh be şu kub102030 sonunda susturulmuş şükür gördükçe sinirlerim geriliyordu :)
bekleyen fallarım kısmına bakın eğer hala yoksa sisteme mesaj atabilirsiniz.Kızlar falaleme fal gönderdim birden falım kayboldu. Bu ne demek ilk kez baktırıyorum fal iade mi oldu noldu nasıl bir menüsü var anlamadım? Nereye gitti falım
daha önce ben onu kaç kez uyardım ama sanki psikolojisi bozuk gibi bir öyle bir böyle. Saldırıyor sakinleşiyor garip bir tip.. Okudum dediklerini ama sana dediklerini kendi yaşamış onun etkisinde kalıp sinirleri bozulmuş belli. Sen sebep olmasan ben sebep olurdum bugünkü yazdıklarından sonra :)Sebep oldum sanırım ama gerçekten hak etti
Bilmiyordum çok teşekkürlerYorumların sol altında K.İ.B butonu vardır, Kötü İçerik Bildirimi demektir, ona basıp gönderirseniz yöneticilere rapor gider, onlarda aktif olduklarında gelen raporları değerlendirirler.
K.İ.B yapmazsanız yöneticiler konunuzda neler olduğunu bilemez çünkü sitenin 528.591 kayıtlı üyesi, 752.064 konusu, 44.847.818 mesajı bulunmaktadır, 752 bin küsür konuda yazılan neredeyse 45 milyona ulaşmış mesaj arasından hangisi polemik, hakaret, küfür, argo için yazılmış bulabilmemiz için üyelerin kötü içerik bildirimi yaparak bize yardımcı olmaları gerekmektedir.
Bu topikteki hakaret mesajlarını bildiren üyelere teşekkür ederiz.
K kub102030 bu topikteki küfürlü, argo sözlerinize devam ederseniz üyeliğiniz İptal edilir bilginiz olsun lütfen.
Rica ederimBilmiyordum çok teşekkürler
Geçen ben de uyardım demediğini bırakmadı. Mesajlarına denk gelince tüylerim diken diken oluyor. Bıgün erken görseydim ben yine uyaracaktım. Gerek kalmamış. Şüpheli karakter...Sebep oldum sanırım ama gerçekten hak etti
Yoksun bayağıdır, umarım her şey yolundadır. forumdaki anket kalktı güncel isimlerle yeni konu açtık oy kullanırsan sevinirim=)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/
Ben etik bulmuyorum insan olarak.Kübra sorunlu biriydi hepimiz gibi.sıkıntılarımız var fakat diğer insanlar gibi bununla başa çıkmak yerine fallara sarmışız.kendi adıma konuşayım bunu acizlik olarak görüyorum.bunca yıl okudum,eniyi yerlere geldim kendi derdime deva olamıyorum.kübraya gelince o olayı biraz fazla abarttı.bende eleştirdim insan olarak ona yardımcı olmak istedim.şuan kızcağız nehaldedir kimbilir...zaten bunalımız hepimiz birde böyle birşey olsa iyice can sıkıcı olurdu.bence buda vebaldir.kendinizle evet övünebilirsiniz sizi kaybedenleri eleştirirken sizlerde bugece bir insanı kaybettiniz.Kübrayı tanımam etmem ama üzgünüm onun adına...eklemeden geçmeyeyim olayın ilk başında kışkırtıldı kübra kendisi patlamadı.kızcağız soru sormuş hepimiz gibi.anlamıyorum bu olaya destek verenleri ve vesile olanı.hak diyorum sadece.oh be şu kub102030 sonunda susturulmuş şükür gördükçe sinirlerim geriliyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?