- 11 Kasım 2016
- 42
- 7
- 1
- 33
Aa melekker kahvesinde şah cihana fal baktırmıştım yıllar önceeee şimdi gördüm falalemde yorumcu olmaya başlamış
nasıldı hatırlıyomusun peki??Aa melekker kahvesinde şah cihana fal baktırmıştım yıllar önceeee şimdi gördüm falalemde yorumcu olmaya başlamış
Dedikleri çıkmışmıydı canım
Hatırlayamıyorum tam ama değişik bi tarzı vardı taramalı tüfek gibi sıralıyordunasıldı hatırlıyomusun peki??
İsim kullanıyor da olabilirler falalemde valla her şeyi beklerimHatırlayamıyorum tam ama değişik bi tarzı vardı taramalı tüfek gibi sıralıyordu
nermin ablayı topiğe yazan benim ben bulmuştum fincanlı uygulamasındaydı bırakmış özele gelirseniz yardımcı olurum..Arkadaslar merhabalar umarim iyisinizz :) bu nermin hn. Kimdir nasildir nasil baktiriyoruz acaba bilenler beni aydinlatsin lutfen :)
Nerede bu Toprak çok duydum da bilmiyorumKizlar mandal toprağa gittim bugün çok iyidi bu sefer de.Bu çocukla benim enerjim tutuyor.Yakın gelecek çıkmıştı inş bu sefer de öyle olur.
Benna Küçüker o fiyatlarda sanırım tarotta. Ben Aslıhan Yılmaz'a baktırmıştım tarot 22.5 olması lazım. Aldığım en iyi yorumlardan biriydi. hiç bir falcının demediği ayrıntıyı dedi ve doğruydu. gelecek beklemekte çıktı ya da çıkar diyemem, sadece memnun kaldım.Kizlar benimde 250 kredim var tarot baktirmak istiyorum ilk defa baktiricam kimler oneriyorsunuz?
Aynı döngü bende de oldu cingene girdi cikti iade de etmedi 4 gun bekledim sonra geri cekip taracaya attim oda kisacik yalnizca soru cevabi olan fal atmis. Cidden bende merak ediyorum bu adam/kadinin meselesini. Enerji meselesine olumszluga vs inanmiyorum cani isteyince/cani istemeyince gibi bi durum var sankiya kızlar bu yeşilçingene neye göre bakıyor? ilk gönderdiğimde bakmıştı daha sonra enerji tutmadı diye iade etti, olumsuz gördüklerini iade ettiği oluyormuş diye geçen gün yine attım olumsuza açığım dedim ama aradan saatler geçti sisteme sürekli girdi çıktı ama bakmadı iade de etmedi ben de sinirlendim geri çektim. madem bakmayacaksın niye saatlerce bekletiyorsun direk iade et onun yüzünden taraçaya gönderdim saçma bir fal geldi boşluğuma geldiği için beğenmedim demeyi bile unuttum
ya kızlar bu yeşilçingene neye göre bakıyor? ilk gönderdiğimde bakmıştı daha sonra enerji tutmadı diye iade etti, olumsuz gördüklerini iade ettiği oluyormuş diye geçen gün yine attım olumsuza açığım dedim ama aradan saatler geçti sisteme sürekli girdi çıktı ama bakmadı iade de etmedi ben de sinirlendim geri çektim. madem bakmayacaksın niye saatlerce bekletiyorsun direk iade et onun yüzünden taraçaya gönderdim saçma bir fal geldi boşluğuma geldiği için beğenmedim demeyi bile unuttum
ya kızlar bu yeşilçingene neye göre bakıyor? ilk gönderdiğimde bakmıştı daha sonra enerji tutmadı diye iade etti, olumsuz gördüklerini iade ettiği oluyormuş diye geçen gün yine attım olumsuza açığım dedim ama aradan saatler geçti sisteme sürekli girdi çıktı ama bakmadı iade de etmedi ben de sinirlendim geri çektim. madem bakmayacaksın niye saatlerce bekletiyorsun direk iade et onun yüzünden taraçaya gönderdim saçma bir fal geldi boşluğuma geldiği için beğenmedim demeyi bile unuttum
Keşke bilse çıksa diyen varFalalemde Banu doğru vallaha bildi çıktı diyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?