Binnaz Abla

Kızlar fallarında burç bilgisi isteyenlere sesli fal bakmayanlara güvenmeyin derim..Ayrıca kart fallarına hiç güvenmiyorum.Bi de şu tavsiye olayını hiç anlamadım tavsiye istemiyorum ki fal atıyorum resmen psikolog gibi tavsiye veriyorlar bu yüzden sezgi candan 1 numara ve hüma 1 numara oldu bende:))Geysu yu da çok sevdim..Artık falcıları öğrendim ciddi bi masraf yaptıktan sonra tabiii...Ayrıca Nermin hakkında reklam yapıyo dediniz ama nermin ablam 1 tanecik oldu gözümde sıkıntım olduğunda arıyor dertleşiyorum...yazın izmire yanına bile gidicem:))))

Arkadaslar merhabalar umarim iyisinizz :) bu nermin hn. Kimdir nasildir nasil baktiriyoruz acaba bilenler beni aydinlatsin lutfen :)

Kizlar mandal toprağa gittim bugün çok iyidi bu sefer de.Bu çocukla benim enerjim tutuyor.Yakın gelecek çıkmıştı inş bu sefer de öyle olur.

Kizlar benimde 250 kredim var tarot baktirmak istiyorum ilk defa baktiricam kimler oneriyorsunuz?
Benna Küçüker o fiyatlarda sanırım tarotta. Ben Aslıhan Yılmaz'a baktırmıştım tarot 22.5 olması lazım. Aldığım en iyi yorumlardan biriydi. hiç bir falcının demediği ayrıntıyı dedi ve doğruydu. gelecek beklemekte çıktı ya da çıkar diyemem, sadece memnun kaldım.

ya kızlar bu yeşilçingene neye göre bakıyor? ilk gönderdiğimde bakmıştı daha sonra enerji tutmadı diye iade etti, olumsuz gördüklerini iade ettiği oluyormuş diye geçen gün yine attım olumsuza açığım dedim ama aradan saatler geçti sisteme sürekli girdi çıktı ama bakmadı iade de etmedi ben de sinirlendim geri çektim. madem bakmayacaksın niye saatlerce bekletiyorsun direk iade et onun yüzünden taraçaya gönderdim saçma bir fal geldi boşluğuma geldiği için beğenmedim demeyi bile unuttum

Aynı döngü bende de oldu cingene girdi cikti iade de etmedi 4 gun bekledim sonra geri cekip taracaya attim oda kisacik yalnizca soru cevabi olan fal atmis. Cidden bende merak ediyorum bu adam/kadinin meselesini. Enerji meselesine olumszluga vs inanmiyorum cani isteyince/cani istemeyince gibi bi durum var sanki

Arkadaşlar bugün tellwe akrepgöze baktırdım ve beğendim.Kadın Azeri ve sesli baktı ama benim için anlaşılırdı falı.Pembe olmayan bir yorumdu. Mevcut durum gayet iyiydi.Hisli biri bana göre.Son zamanlarda baktırdığım en iyi faldı.Nil güneş ve Nehire baktırmıştım en son.Bende onlardan iyiydi.Tavsiye ederim.

Canım bence enerji tutmuyor demesi olumsuzluktan ziyade cidden yorum yaparken zorlanması. Hani bazı fala biri bakar cümleler akar gider bazısında zorlanır onun gibi bir şey diye düşünüyorum.

Ben olumsuz gorduklerinin yani sira iade almis,dusuk puan vermis kisilerin fallarina da bakmadigini dusunuyorum. Boyle falcilari da sevmiyorum, puan kaygisindan duzgun fal baktiklarini sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…