Binnaz Abla

Haklısın hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz burada paylaşıyoruz ama etik kuralları içerisinde saygıyla.. ben o kızın üslubunu düzeltmesi için uyardım ve gerçekten gördüğümde rahatsız oluyordum. Sürekli o kart ne demek diye sorması ya da günde bir çok fal atması değil rahatsız olduğum. Tekrar diyorum yaşadıklarına lafım yok üslubundan rahatsız oluyordum. Ayrıca kışkırtılmadı o kız Nesvete tarafından uyarıldı. Daha önce bende uyarmıştım..

Bende uyardım fakat affına sığınarak.ki anladı o an hatasını.bizlerin amacı burda yaralarımızı bir nebze olsada sarmak.yoksa fal bahane.ona yardımcı olabilirdik buişler böyle olmaz.kızcağız bir soru sormuş verilen cevap çok alakasız ve kabaca.empati kursak aslında tüm sorun çözülecekte işte toplum olarak bundan yoksunuz malesef.neyse zamanınızı burda Kübra konusuyla çalmayayım.sadece insan olarak üzüntümü dile getirmek istedim.

Bazen göremiyoruz dışardan bizi biri uyarsa ona bile patlıyoruz. Ruh haliyle ilgili. Olayı tam anlamadım ben ama o üyenin önceki mesajlarından ötürü tahmin edebiliyorum az çok. Düzelir de gelir umarım.

2 kez de ben uyardım. . Topiğe geldiği günden beri herkes tarafından zaten yeteri kadar tolere edildi kübra. ..bizde sizin gibi sorunları var aşar dedik ama hosgoruldukce dozu artırdı. İnsanları suçlamadan evvel keşke tarihçesini baksaydınız. Sadece buradan değil özelden de rahatsız ediyor insanları. Ben vebal aldığımı düşünmüyorum. Kışkırtıldığını hiç düşünmüyorum. İnsanları bıktıriyor. Banlanırsın küfürlü konusma demek iyiniyetli bir uyarıdır. Kışkırtma değil. ..

Sanirim siz kubranin daha one ( lan ile biten ve Allahtan nefret ediyorum cümlelerine, sıkıldım hemen cevap verin yazılarına vb.,) şahit olmamissiniz yoksa benim onun sorusuna saçma bir şekilde cevap verdigimi ve onu kiskirttigimi dusunmezdiniz ve sanırım bana gün boyu hakaret etmesi (sizin deyiminizle beni kışkırtmasi) halinde bile ona en ufak saygısızlıkta bulunmadım. lütfen iletileri tekrar okuyun ve eleştirirken duygusal davranmayin ki davranacaksaniz bile bana tonla hakaret etmiş birinden bahsediyoruz,

Bakın kübra iyi konuşulunca çok iyi biri gibi burda en ufak şeye tahammülü yok şu fal çıktı şu fal patladı hergün bişeyler yazıyor.Benle özelden bile konuştum.faceini bile gördüm..iyi bi kız ama sanırım bizler gibi değil..ve açıkçası uslubundan dolayı haketti çünkü çok uyarıldı bende özelden uyardım aslında..Falcıları bile bıktırmış nermin ablanın numarasını verdim kadını çıldırtmış...binnazdakileri de faceten kışkırtmış..hayatta toleransın bir yere kadar olduğunu öğrenmeli bence..

At gözlüğü takan biri değilsin, olayı bütünüyle bakıp karşı tarafı da düşünecek kadar iyi niyetli ve duyarlısın bakıs acını begendigimi söylemek istiyorum öncelikle..
Uslup konusuna gelirsek ben küb arkadasımızla geçen gün özel msjdan konustum moral vermeye calıstım kendimce tavsiyeler verdim.. Ne o üslubunu bozdu ne de ben.. Yani bu işler birazda etkiye tepki demek istiyorum ve üslup muhabbetini ayrı tutuyorum kendi düşüncemle. Cünkü benim düşüncemde üslubundan rahatsız olmak, yaşadıklarıyla dalga geçmek, kınamak vs yok.. Ama bana biraz dalga geçiyo gibi geldi tüm mesele bu aslında.. Eğer dalga geciyosa burada çok kişinin derdi var herkese ayıp etmiş oluyor..Herkese saygım var beni haklı bulursunuz veya bulmazsınız orasını size bırakıyorum

Ben kendisini kibarca uyardığımda "çirkef yine terkedildin galiba" dedi. Evet hepimizin sorunları var, hiçbirimizin paçasından mutluluk akmıyor. Ama kimseyi terkedilmişliği ve mutsuzluğu ile vurmuyoruz. Kendisi de bizden farklı değil ki. Ama her uyarıldığında "tmm bi daha yapmayacam kuzum" diyip tekrar yapıyorsa düzeleceğine dair umut beslemek boşa olur. Yine gelecek ve yine yapacak. Biz forumu bu amaçla kullanmıyoruz. Bu bizim değil psikolog ve psikiyatristlerin işi. Bunca sorunun arasında sürekli hakaret eden birini görmek bazılarımızı rahatsız etti ve bireysel olarak tepki verdik. Bu vebal almak değil bireysel hak. Karşı komşunuz size böyle davransa bi daha kapıyı açmazsınız. Burası da bir nevi evimiz, sığınağımız. Böyle...

Ayrıca sizin deyiminizle "kışkırtılmadığında" da çok farklı değil. "Çıkan fallar var mı lan" diye bi soru sormuştu. Bu ne şimdi? Ayrıca bir falcıdan bahsederken de küfürlü konuşuyor. Yani yapısı bu.

Binnazda fallari cikan falcilarin isimlerini soylermisiniiz cok ihtiyacim var da tesekkur ederim simdiden hepinize

Kübranın banlanması ardında sorunlu kız psikoloji bozuk gibi yargıları da pek doğru bulmuyorum. Psikolojik bunalımda olduğu doğrudur. Duygularını zirvelerde yaşıyor. Burda kimseyi tanımadığı için burda duygularını kusuyor. Aslında bu olayı hepimiz yapıyoruz ama tek farkı kubranın uslubu ve aceleciliği bu uslubu da herkes şahit olmak istemez.
İnşallah geldiğinde bunlara dikkat eder :)

Kızlar bugün çektiğim fincan fotografini yarın atsam olur mu. beklediğim falcı gelmedi. ilk defa online kahve falı baktıracagim sorumu garipsemeyin

Kızlar bugün çektiğim fincan fotografini yarın atsam olur mu. beklediğim falcı gelmedi. ilk defa online kahve falı baktıracagim sorumu garipsemeyin
Olur... Çok ekşınlı fincanım varsa istediğim falcı online olana kadar 3-4 gün beklemisligim vardır. Falı atıp yorumu 10 gün bekleyenimiz var. Bknz ilkay, selena :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…