Haklısın hepimiz benzer durumlar yaşıyoruz burada paylaşıyoruz ama etik kuralları içerisinde saygıyla.. ben o kızın üslubunu düzeltmesi için uyardım ve gerçekten gördüğümde rahatsız oluyordum. Sürekli o kart ne demek diye sorması ya da günde bir çok fal atması değil rahatsız olduğum. Tekrar diyorum yaşadıklarına lafım yok üslubundan rahatsız oluyordum. Ayrıca kışkırtılmadı o kızBen etik bulmuyorum insan olarak.Kübra sorunlu biriydi hepimiz gibi.sıkıntılarımız var fakat diğer insanlar gibi bununla başa çıkmak yerine fallara sarmışız.kendi adıma konuşayım bunu acizlik olarak görüyorum.bunca yıl okudum,eniyi yerlere geldim kendi derdime deva olamıyorum.kübraya gelince o olayı biraz fazla abarttı.bende eleştirdim insan olarak ona yardımcı olmak istedim.şuan kızcağız nehaldedir kimbilir...zaten bunalımız hepimiz birde böyle birşey olsa iyice can sıkıcı olurdu.bence buda vebaldir.kendinizle evet övünebilirsiniz sizi kaybedenleri eleştirirken sizlerde bugece bir insanı kaybettiniz.Kübrayı tanımam etmem ama üzgünüm onun adına...eklemeden geçmeyeyim olayın ilk başında kışkırtıldı kübra kendisi patlamadı.kızcağız soru sormuş hepimiz gibi.anlamıyorum bu olaya destek verenleri ve vesile olanı.hak diyorum sadece.
2 kez de ben uyardım. . Topiğe geldiği günden beri herkes tarafından zaten yeteri kadar tolere edildi kübra. ..bizde sizin gibi sorunları var aşar dedik ama hosgoruldukce dozu artırdı. İnsanları suçlamadan evvel keşke tarihçesini baksaydınız. Sadece buradan değil özelden de rahatsız ediyor insanları. Ben vebal aldığımı düşünmüyorum. Kışkırtıldığını hiç düşünmüyorum. İnsanları bıktıriyor. Banlanırsın küfürlü konusma demek iyiniyetli bir uyarıdır. Kışkırtma değil. ..Ben etik bulmuyorum insan olarak.Kübra sorunlu biriydi hepimiz gibi.sıkıntılarımız var fakat diğer insanlar gibi bununla başa çıkmak yerine fallara sarmışız.kendi adıma konuşayım bunu acizlik olarak görüyorum.bunca yıl okudum,eniyi yerlere geldim kendi derdime deva olamıyorum.kübraya gelince o olayı biraz fazla abarttı.bende eleştirdim insan olarak ona yardımcı olmak istedim.şuan kızcağız nehaldedir kimbilir...zaten bunalımız hepimiz birde böyle birşey olsa iyice can sıkıcı olurdu.bence buda vebaldir.kendinizle evet övünebilirsiniz sizi kaybedenleri eleştirirken sizlerde bugece bir insanı kaybettiniz.Kübrayı tanımam etmem ama üzgünüm onun adına...eklemeden geçmeyeyim olayın ilk başında kışkırtıldı kübra kendisi patlamadı.kızcağız soru sormuş hepimiz gibi.anlamıyorum bu olaya destek verenleri ve vesile olanı.hak diyorum sadece.
Sanirim siz kubranin daha one ( lan ile biten ve Allahtan nefret ediyorum cümlelerine, sıkıldım hemen cevap verin yazılarına vb.,) şahit olmamissiniz yoksa benim onun sorusuna saçma bir şekilde cevap verdigimi ve onu kiskirttigimi dusunmezdiniz ve sanırım bana gün boyu hakaret etmesi (sizin deyiminizle beni kışkırtmasi) halinde bile ona en ufak saygısızlıkta bulunmadım. lütfen iletileri tekrar okuyun ve eleştirirken duygusal davranmayin ki davranacaksaniz bile bana tonla hakaret etmiş birinden bahsediyoruz,Bende uyardım fakat affına sığınarak.ki anladı o an hatasını.bizlerin amacı burda yaralarımızı bir nebze olsada sarmak.yoksa fal bahane.ona yardımcı olabilirdik buişler böyle olmaz.kızcağız bir soru sormuş verilen cevap çok alakasız ve kabaca.empati kursak aslında tüm sorun çözülecekte işte toplum olarak bundan yoksunuz malesef.neyse zamanınızı burda Kübra konusuyla çalmayayım.sadece insan olarak üzüntümü dile getirmek istedim.
At gözlüğü takan biri değilsin, olayı bütünüyle bakıp karşı tarafı da düşünecek kadar iyi niyetli ve duyarlısın bakıs acını begendigimi söylemek istiyorum öncelikle..Ben etik bulmuyorum insan olarak.Kübra sorunlu biriydi hepimiz gibi.sıkıntılarımız var fakat diğer insanlar gibi bununla başa çıkmak yerine fallara sarmışız.kendi adıma konuşayım bunu acizlik olarak görüyorum.bunca yıl okudum,eniyi yerlere geldim kendi derdime deva olamıyorum.kübraya gelince o olayı biraz fazla abarttı.bende eleştirdim insan olarak ona yardımcı olmak istedim.şuan kızcağız nehaldedir kimbilir...zaten bunalımız hepimiz birde böyle birşey olsa iyice can sıkıcı olurdu.bence buda vebaldir.kendinizle evet övünebilirsiniz sizi kaybedenleri eleştirirken sizlerde bugece bir insanı kaybettiniz.Kübrayı tanımam etmem ama üzgünüm onun adına...eklemeden geçmeyeyim olayın ilk başında kışkırtıldı kübra kendisi patlamadı.kızcağız soru sormuş hepimiz gibi.anlamıyorum bu olaya destek verenleri ve vesile olanı.hak diyorum sadece.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/online-falcilar-anket.965428/
Buradaki anketten en çok begenilenleri topikte aratıp kendi sonucunuza ulaşabilirsiniz. Birimize çıkan hepimize çıkmıyor sonuçta. En çok fal çıkanları anketten görebilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorumValla benim falimi okusaniz, kuslar bocekler neredeyse. O faldan sonra olumsuz baktigini duyunca inanilmaz sasiriyorum. Zaten 2 3 yilda su piyasada ogrendigim tek sey var; nerde bir olumsuz fal var, o cikar.
Olur... Çok ekşınlı fincanım varsa istediğim falcı online olana kadar 3-4 gün beklemisligim vardır. Falı atıp yorumu 10 gün bekleyenimiz var. Bknz ilkay, selena :)))Kızlar bugün çektiğim fincan fotografini yarın atsam olur mu. beklediğim falcı gelmedi. ilk defa online kahve falı baktıracagim sorumu garipsemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?