Nisanda baktırmıştım. En alakasız falımdı öyle söyliyim :)Falalemde Banu doğru vallaha bildi çıktı diyen var mı?
Nisanda baktırmıştım. En alakasız falımdı öyle söyliyim :)
Kızlar telwe de foto yukleyemiyorum sorun ne olabilir acaba. fincanı atamadim bir turlu
Geysu ya atacağım fakat bir türkü yuklenmiyorKime atacaksın tatlım. Eğer mobilden giriyorsan bazen öyle fotoğrafın ekran görüntüsünü çek onu at ben öyle yapmıştım
Kime atacaksın tatlım. Eğer mobilden giriyorsan bazen öyle fotoğrafın ekran görüntüsünü çek onu at ben öyle yapmıştım
Ahahah degil degilBanu doğru, doğru bir tercih değilmiş doğrusu
Çüş o derece atmasyon
Şimdi onu da yaptım yine yüklenmedi demek tel siteden daha kaliteli
mobil.tellweden dene benceŞimdi onu da yaptım yine yüklenmedi demek tel siteden daha kaliteli
ben böyle durumlarda bunları bir mesaj olarak algılayıp uğraşmaktan vazgeçiyorum, demek ki daha sonra atmam daha iyi olacak diyorumŞimdi onu da yaptım yine yüklenmedi demek tel siteden daha kaliteli
2 foto yukleye bildim umarım aynı yavaşlikla da fala bakmazmobil.tellweden dene bence
Düşünmedim değil :))) bu benim ilk online kahve falım olacak katina baktıra baktira ezbere geçtimben böyle durumlarda bunları bir mesaj olarak algılayıp uğraşmaktan vazgeçiyorum, demek ki daha sonra atmam daha iyi olacak diyorum
ben böyle durumlarda bunları bir mesaj olarak algılayıp uğraşmaktan vazgeçiyorum, demek ki daha sonra atmam daha iyi olacak diyorum
Düşünmedim değil :))) bu benim ilk online kahve falım olacak katina baktıra baktira ezbere geçtim
Şevval i bekledim iki gündür gelmiyor bende geysu yu deneyim dedimİlk falda kimi seçtin merak ettim
Sonunda başardım attım :))
Hayır o binnazdaTellwe de mi şevval?
Yesilcingene goru alamiyorum diye beni iade edince akrepgoze su fali attim cok iyiydii kesinlikle hisli bi kadin...Arkadaşlar bugün tellwe akrepgöze baktırdım ve beğendim.Kadın Azeri ve sesli baktı ama benim için anlaşılırdı falı.Pembe olmayan bir yorumdu. Mevcut durum gayet iyiydi.Hisli biri bana göre.Son zamanlarda baktırdığım en iyi faldı.Nil güneş ve Nehire baktırmıştım en son.Bende onlardan iyiydi.Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?