Reiki nin söylediği zaman icinde( sağlıkla ilgilı)bir dediği daha çıkmıştır bende.Adam beni şaşırtmaya devam ediyor.
herkese gunaydinlar:))
canim hayirdir?kotu birsey degildir umarim.
canim hayirdir?kotu birsey degildir umarim.
Yok canım öyle büyük bir problem değil Allah a şükür .Ama ruhen sıkıntımın artacağını söylemişti haftasonu icin ,geçici bişey demişti.Gerçektende öyle anlık ve sebepsiz oldu birden ama geçti.Zaman zaman yaşadığım bişeydi zaten.Yalnız zamanlamayı bilmesi dahada ilginç geldi bana.iki şey daha bilmişti bende Reiki, onlar sağlıkla ilgili değildi bu üçüncüsü.Yani bir hafta içinde üç şey....Falcılarda alışık olmadığımız şekilde başarılı,helâl olsun.
Sağol canım günde üç film izlediğim günler oldu haklısı iyi geliyor.Reiki bende sağlık dısında iki seyi daha bildi.O yüzde de biraz şaşırdım.Herşeyimi biliyor acaba?sanirim saglikla ilgili olaylari reiki bilebiliyor.keske diger soyledigi guzel seylerde ciksa.icini sikmamaya calis desemde bu buhranlar atlatilmadan insan kendine gelemiyor canim..guzel filmler izle hatta beni en cok mutlu eden big bang theory:)onu izleyince tum dertlerimi unutuyorum
babyster nasildi fal canim?
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar:)
kahvemi içtim bende reiki online valla hepinizi çıkıyo denicem şimdi soğusunda:)
venusamber daha bakmadı canımcım..
içim çok sıkılıyo bugün ağlamak istiyorum ağlayamıyorum..
sana mesajlaşmamızı dün anlattım ya.bir kız dedi ki başka bi kız için 2 3 yıl önce o kıza yazmış vs vs.kız sevgilisinden her ayrıldığında öyle bir durum oluyo bence öyle duydum dedi yıkıldım ben de.yani bi insan yapar mı böyle dedikodu da olabilir ama gerçekte bilmiyorum.
kimsenin dediklerine inanma ..sakin ben asla boyle ikili iliskilerde muattap almam cevredekileri
dıdının dıdısı birde aslında ama biliyosun içine oturur ya böyle şeyler bilemedim
kızlar bu ara bende mi sorun var anlamadım. bir zamanlar nesibe falan tutturuyordu bende. rezzan abla mevcut durumu iyi bilmişti falan.
ama şimdi tık yok, herkes bir şeyler diyor, bir kulağımdan giriyor birinden çıkıyor.
tutmuyor da.
reiki'ye mi baktırsam diyorum ama durumu meşgul şu an
halehe ne baktırdın kahve?tarot?:)Mert Reiki ve Haleh Çetiner bir konuda haklı çıktılar
halehe ne baktırdın kahve?tarot?:)
Reiki ye bugün olmasada birgün mutlaka dene.Benim gibi kolay kolay falı çıkmayan birinde bile adam bi haftada ùç şeyi bildi.Vallaha halâ şaşkınım.kızlar bu ara bende mi sorun var anlamadım. bir zamanlar nesibe falan tutturuyordu bende. rezzan abla mevcut durumu iyi bilmişti falan.
ama şimdi tık yok, herkes bir şeyler diyor, bir kulağımdan giriyor birinden çıkıyor.
tutmuyor da.
reiki'ye mi baktırsam diyorum ama durumu meşgul şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?