İnşallah olumlu bir şekilde sonuçlanır.Gizem hatun ve geysu aynı şeyleri söyledi bana.
Ya esasında olumlu konuşanların hepsi aynı şeyi ve aynı tarihi söyledi bana. Aralık sonu buraya bomba gibi gelcem. Artık tutmuş mu patlamış mı bilemem
Fama bu ayın başında kasımda iletişim dedi.dediği şrkilde gerçekleşti.. kahve atmıştım
Pek değil canım ya kısmetPeki gelisme çıkacak gibimi
Eylüle baktırmadım ama hüma müthiş burda da baya bahsi geçiyor canımHanımlar merhaba... Açıkçası simdiye kadar katina fali konusunda kararsızdım. Ancak ilk ve son kez denemeye karar verdim binnazabla sitesinden hüma bal iddiali gözüküyor falat bir türlü acik göremiyorum yakalamıyorum. Eylül acar ismide kafamı karıştırmaya başladı hangisini tercih etmeliyim ? Eylül mü hüma mı? Tecrübelerinizi alayım... teşekkürler şimdiden
Eylüle baktırmadım ama hüma müthiş burda da baya bahsi geçiyor canım
Hangisi olumluysaBana famayla sema ayrı şeyler söyledi hangisine inanıyım
fama için de öyle anlamsız bakıyor ki böyle sacma sapan baka kalıyorum fala. her defasında insan bu
Bana da Fama ve Sema çok zıt yorumlar yaptı peki sende hangisi olumluydu?Bana famayla sema ayrı şeyler söyledi hangisine inanıyım
benim semanın verdiği ikinci tarih=sezginin verdiği tarihKızlar bir şey soracağım Sema'nın bu ikili tarihlerinden ilkinde ya da ilkine yakın çıkıyor diyebilir miyiz?
benim semanın verdiği ikinci tarih=sezginin verdiği tarih
semanın ilk tarihi=hümanın tarihi
semanın iki tarihi arası=bennanın tarihi
ne çıkarsa bahtıma
Allahım bu nasıl bir tablobenim semanın verdiği ikinci tarih=sezginin verdiği tarih
semanın ilk tarihi=hümanın tarihi
semanın iki tarihi arası=bennanın tarihi
ne çıkarsa bahtıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?