Binnaz Abla

Gizem hatun ve geysu aynı şeyleri söyledi bana.
Ya esasında olumlu konuşanların hepsi aynı şeyi ve aynı tarihi söyledi bana. Aralık sonu buraya bomba gibi gelcem. Artık tutmuş mu patlamış mı bilemem
İnşallah olumlu bir şekilde sonuçlanır.

Fama bu ayın başında kasımda iletişim dedi.dediği şrkilde gerçekleşti.. kahve atmıştım

şimdi ben semaya tam 6 kere baktırmısım. ilk baktırdıgında bir tarih vermis o zaman icin uzun gelmisti. sonra ben dayanamadım tekrar attım aynı tarihleri verdi..umudumu kestim olcak gibi degildi cunkü...sonra o dedigi tarihlerde gercekten de iletisim ve konusma ve ardından barısma gerceklesmisti.. bizim aramız iyiyken ben bidaha attım..hatta fal karısık geldi negatifdi böyle..tarih ve zaman da vermemisti..dedim bilemedi baksana fln diye icimden gecirdim. ayyynı dedigi gibi olunca hooop ben bidaha attım..şimdi yine iki tarih vermis.
tarihleri cok tutuyo ve anlık durumu biliyor. bana cıkan nadir falcılardan :)

fama için de öyle anlamsız bakıyor ki böyle sacma sapan baka kalıyorum fala. her defasında insan bu ne bicim fal der mi? ben diyorum..sonrada cıkıyo @secret_garden

Sema iki tarih aralığı verip süreyi uzun tutsa da dediği zamanda muhakkak öyle de böyle de iletişim oluyor. Mesela bana da Eylül-Şubat vermişti ,baktırdığımda Eylülün son haftasındaydık ne zaman iletişim olacakki eylül bitiyor dedim 4 ekim de iletişimimiz oldu.2 kez baktırdım ikisinde de yaşadıklarım oldu bence tarih ve anlık durumda fena sayılmaz. Gelecek tam da onun dediği gibi olmasa da benim tekrar deneyeceğim falcılar arasında kendisi.

Mrb ben de dün 15 tl diye Sema'ya kahve attim. Anda iyiydi ayni işyerinde çalıştığımızi falan bildi bi de işle ilgili tuhaf bir ayrıntıyı ama 2015 de gelecekle ilgili dediği şeylerin tersi olduğu için o konuda güvenmiyorum. Eskiden de anda iyiydi su fali attığımda bu indirimli falda ayrinti azdı Bana da tarihler verdi ama geç tarihler bakalim

Hanımlar merhaba... Açıkçası simdiye kadar katina fali konusunda kararsızdım. Ancak ilk ve son kez denemeye karar verdim binnazabla sitesinden hüma bal iddiali gözüküyor falat bir türlü acik göremiyorum yakalamıyorum. Eylül acar ismide kafamı karıştırmaya başladı hangisini tercih etmeliyim ? Eylül mü hüma mı? Tecrübelerinizi alayım... teşekkürler şimdiden

Eylüle baktırmadım ama hüma müthiş burda da baya bahsi geçiyor canım

Bana famayla sema ayrı şeyler söyledi hangisine inanıyım
Hangisi olumluysa
Şaka bi yana Fama beni gömdü, cevap kısmında gel bide döv yazacaktım
Ben şöyle yaptım iki falı da açtım.. tek tek okudum hangisi ayrıntı bilip oha bunu nasıl bildi dedimse onu ciddiye aldım. Fama da pek ayrıntı yoktu yuvarlaktı. Sema ise daha ayrıntılıydı..

Kızlar bir şey soracağım Sema'nın bu ikili tarihlerinden ilkinde ya da ilkine yakın çıkıyor diyebilir miyiz?

Kızlar bir şey soracağım Sema'nın bu ikili tarihlerinden ilkinde ya da ilkine yakın çıkıyor diyebilir miyiz?
benim semanın verdiği ikinci tarih=sezginin verdiği tarih
semanın ilk tarihi=hümanın tarihi
semanın iki tarihi arası=bennanın tarihi

ne çıkarsa bahtıma

ne çıkarsa bahtıma

tatlım tarihe hiç takılma yaa ben de hepsine baktırdım karman corman oldu tarihler su an hepsinin kesisim kümseindeyim ne cıkarsa bahtıma gerci artık hevesim de kalmadı

ne çıkarsa bahtıma
Allahım bu nasıl bir tablo
Bende böyle tablo yapayım diyeceğim ama bana Sema'nın verdiği ilk tarih bile tüm falcıları patlatıyor

Kimsenin yorumunda bu kadar yere çakılmadım bende Sema patladı diyen yok mu kızlar biriniz yüreğime su serpse

Sema tellwedeyken beya bir baktirmisligim var tek bir kelimesi bile cikmadi anda iyi olmasina ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…