Binnaz Abla

Arkadaslar simdi falda gelecek cok nadir cikiyor ama cogu zaman ani iyi okuyorlae. Ben exin dusuncelerini hayatini merak ediyorum ve zihin okumada en iyi geysu bence, ben yeni uyelik acip benimkinin bilgilerini doldurup onun icin khve icsem onun icin bakar fali demi?

Senin falında da onun düşüncelerini söyler zaten farklı bi hesaptan atman gerek yok ki. Geysu gerçekten anda iyi

bakar cnm ama bence kendi hesabından onun adınada atabilirsin kahveyi

umarım en kısa sürede kurutkuruz canım cunku olumlu konusyolar olmayınca sinirleniyoruz olumsuzda direk enerjimiz düşüyor hiç baktırmamak lazım hayatı akısına bırakmak bu kadar zor olmasa gerek
Aynen öyle.... zaten seyrek atıyordum... 15 gündür de hiç atmadım... daha iyiyim sanki....

Ne baktiriyorsun kahve mi
Evet canım en iyisi kahve astroloji atmıştım o da efsaneydi.

Alyans olmasına gerek yok ki kendi düz sade bir yüzüğün varsa onunla yapabilirsin. Imitasyon yüzükleri bile aynı şey cikiyor
Sahte yüzükle yaptım zatende insan teyid etmek istiyo işte:) biri daha yapsa diye

Ay zehrinaaa banada banadaaa..nütfeeen:) özelden adımı yazarım yapabilceksenn

Kendin yapcan tatlım saç telinle. Ben yaptım şimdi bana verilen tarihi söyledi yüzük. Hafta olarak sordum.

Sonra da evlenme yaşı için sordum önce kendim için yaptım, sonra esas oğlan için. İkimiz içinde seneye ki yaşlarımız çıktı. belki de ikimiz de seneye başkasıyla evlencez ... Poffff.....

Ben şöyle yapmıştım. Yeni hesapla erkek olarak yani sormak istediğim kişi olarak falcıya kendimi sormuştum. Ne olacak halimiz demiştim

X bey, zehrina hanım şöyle düşünüyor falan diye benim hislerimi anlatmıştı. Sonra x bey siz de böyle böyle yapmışsınız diye onun yaptıklarını.

Sonuç: kendim için attığım falda da oymuşum gibi attığım falda da aynı şeyleri söyledi. Hala bekliyorum

Deneye

Ben adamla uc aydir gorusmedigimden benle alakali dusuncesi kalmamistir gerci ama en azindan hayatinda biri varsa onu anlarim diye dusundum

aynen erkeklere sunu yap bunu yap demiceksin ben bu şekilde istemiyorum diceksin ve kestirip atcaksın sonra zaten peşinde kostukca taksit taksit soylersin .)

Ah ahh cok dogru da keske erken uyansaydim ben ayrilmadan once ustelik her falci bana ayni uyarida bulunmustu..."kisa konus alistirma adami kacan kovalanir yap"..is isten gecti tabii
neyse bir sonra ki iliskimde boyle yaparim...

İnşallah hakkında hayırlısı ve gönlüne göre olsun canım..

bu gizem hatun falalem deki mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…