- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Kendi saç telim ok.de evde alyansı olan kimse yokKendi saç telinle yapman gerek
aynen canım erken oldu:)Erken oldu yani
Senin falında da onun düşüncelerini söyler zaten farklı bi hesaptan atman gerek yok ki. Geysu gerçekten anda iyiArkadaslar simdi falda gelecek cok nadir cikiyor ama cogu zaman ani iyi okuyorlae. Ben exin dusuncelerini hayatini merak ediyorum ve zihin okumada en iyi geysu bence, ben yeni uyelik acip benimkinin bilgilerini doldurup onun icin khve icsem onun icin bakar fali demi?
Ne baktiriyorsun kahve miBendw andada gelecekte de en iyi fama.
Alyans olmasına gerek yok ki kendi düz sade bir yüzüğün varsa onunla yapabilirsin. Imitasyon yüzükleri bile aynı şey cikiyorKendi saç telim ok.de evde alyansı olan kimse yok
bakar cnm ama bence kendi hesabından onun adınada atabilirsin kahveyiArkadaslar simdi falda gelecek cok nadir cikiyor ama cogu zaman ani iyi okuyorlae. Ben exin dusuncelerini hayatini merak ediyorum ve zihin okumada en iyi geysu bence, ben yeni uyelik acip benimkinin bilgilerini doldurup onun icin khve icsem onun icin bakar fali demi?
Aynen öyle.... zaten seyrek atıyordum... 15 gündür de hiç atmadım... daha iyiyim sanki....umarım en kısa sürede kurutkuruz canım cunku olumlu konusyolar olmayınca sinirleniyoruz olumsuzda direk enerjimiz düşüyor hiç baktırmamak lazım hayatı akısına bırakmak bu kadar zor olmasa gerek
Evet canım en iyisi kahve astroloji atmıştım o da efsaneydi.Ne baktiriyorsun kahve mi
Sahte yüzükle yaptım zatende insan teyid etmek istiyo işte:) biri daha yapsa diyeAlyans olmasına gerek yok ki kendi düz sade bir yüzüğün varsa onunla yapabilirsin. Imitasyon yüzükleri bile aynı şey cikiyor
Ay zehrinaaa banada banadaaa..nütfeeen:) özelden adımı yazarım yapabilceksenn
Arkadaslar simdi falda gelecek cok nadir cikiyor ama cogu zaman ani iyi okuyorlae. Ben exin dusuncelerini hayatini merak ediyorum ve zihin okumada en iyi geysu bence, ben yeni uyelik acip benimkinin bilgilerini doldurup onun icin khve icsem onun icin bakar fali demi?
Kendin yapcan tatlım saç telinle. Ben yaptım şimdi bana verilen tarihi söyledi yüzük. Hafta olarak sordum.
Sonra da evlenme yaşı için sordum önce kendim için yaptım, sonra esas oğlan için. İkimiz içinde seneye ki yaşlarımız çıktı.belki de ikimiz de seneye başkasıyla evlencez ... Poffff.....
Ben şöyle yapmıştım. Yeni hesapla erkek olarak yani sormak istediğim kişi olarak falcıya kendimi sormuştum. Ne olacak halimiz demiştim
X bey, zehrina hanım şöyle düşünüyor falan diye benim hislerimi anlatmıştı. Sonra x bey siz de böyle böyle yapmışsınız diye onun yaptıklarını.
Sonuç: kendim için attığım falda da oymuşum gibi attığım falda da aynı şeyleri söyledi. Hala bekliyorum
aynen erkeklere sunu yap bunu yap demiceksin ben bu şekilde istemiyorum diceksin ve kestirip atcaksın sonra zaten peşinde kostukca taksit taksit soylersin .)
Kendin yapcan tatlım saç telinle. Ben yaptım şimdi bana verilen tarihi söyledi yüzük. Hafta olarak sordum.
Sonra da evlenme yaşı için sordum önce kendim için yaptım, sonra esas oğlan için. İkimiz içinde seneye ki yaşlarımız çıktı.belki de ikimiz de seneye başkasıyla evlencez ... Poffff.....
Ben şöyle yapmıştım. Yeni hesapla erkek olarak yani sormak istediğim kişi olarak falcıya kendimi sormuştum. Ne olacak halimiz demiştim
X bey, zehrina hanım şöyle düşünüyor falan diye benim hislerimi anlatmıştı. Sonra x bey siz de böyle böyle yapmışsınız diye onun yaptıklarını.
Sonuç: kendim için attığım falda da oymuşum gibi attığım falda da aynı şeyleri söyledi. Hala bekliyorum
Bir insan ancak bu kadar kendi kendini depresyona sokarbelki de ikimiz de seneye başkasıyla evlencez ... Poffff.....
@zehrina bundan sonra tüm işlerini yüzükle goruyormussunama tutarsa bu yöntem senin
Bir insan ancak bu kadar kendi kendini depresyona sokar
bu gizem hatun falalem deki mi cnm?Ben baktırdım daha geçen hafta. Analizleri çok güzel acaba üzülür mu çalan dememiş sağolsun pat pat yazmışince ayrıntıları görüp söyleyenlerden. Bende vade çok çok kısa. Sonunda ise olumluya bağladı ama aynı tas aynı hamam önceki sorunları yaşarsın demeye getirdi.
bu gizem hatun falalem deki mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?