Yani söylediğini yaşamana az bir süremi kaldı?neolur çıkan veya çıkmayan yazsın.Ben baktırdım daha geçen hafta. Analizleri çok güzel acaba üzülür mu çalan dememiş sağolsun pat pat yazmışince ayrıntıları görüp söyleyenlerden. Bende vade çok çok kısa. Sonunda ise olumluya bağladı ama aynı tas aynı hamam önceki sorunları yaşarsın demeye getirdi.
Evet Falalem'de..bu gizem hatun falalem deki mi cnm?
hep anlatıyorum ya bana 2 aydır tüm falcılar kasım sonu ve aralık başlarını diyor diye. bi kaçtanesi Aralık ortası dedi. Gizem hatuna ise 4 5 gün önce baktırdım sanırım çok değil 2 hafta sonra dedi.Yani söylediğini yaşamana az bir süremi kaldı?neolur çıkan veya çıkmayan yazsın.
Evet banada ilk zamnlama kasim demis gelisme oldu gercektensemanın o iki vadesi de cıkıyor..muhakkak bisey oluyor o sırada.
Kizlar benimki istek gonderdi demistim uc gun sonra kabul etdim bir mesaj dahi gondermedi ben onu taki etmedim ama yanlisliklami gonderdi acaba takipi sinir oldum
Evet banada ilk zamnlama kasim demis gelisme oldu gercekten
Semanin fali tatmin edici olmuyor ama tarihler tutuyo bir tek bir yolun vardaBence ses çıkarma. Ekleyen o. Buyursun derdi neyse :)))
Sema nerde
Semanin fali tatmin edici olmuyor ama tarihler tutuyo bir tek bir yolun varda
Aynen yuzeysel cnm cok begenmiyorum falini onun sonucu bildi diyemem cunku barismadik henuzTatmin edici olmuyor derken yüzeysel mi? Sonucu bildi mi peki? Bazen de tarih tutuyor olaylar dediğinin tam tersi çıkıyor bazı falcılar da.
falcı semanın bana baktığı fal çok doluydu baya ayrıntı vardı açıkcası. En uzun tarihi de o verdi bana.
Bn ilk baktirdigimda oleydi ama diger attigim fallar hep yuzeyseldibana baktığı da çok uzun ve derindi açıkçası. tüm aşamalarla anlatmıştı ve gerçekten dediği gibi ilerliyor.
hatta cevabı da uzundu
Bana iki zaman aralığı verdi inşallah ilk zaman tutarbana baktığı da çok uzun ve derindi açıkçası. tüm aşamalarla anlatmıştı ve gerçekten dediği gibi ilerliyor.
hatta cevabı da uzundu
İki zaman aralığı veren sema dimi. Semanın konuşulduğunu duyunca ilk falını okudum bana da iki tarih aralığı vermiş ekim kasım. Ve çok enteresan bir şekilde ekim sonunda çocukla ilk ciddi iletişimimi yaşadım. Kavgaydı ama olsun. çok laf ettim burda semaya yeri gelmişken hakkını da vereyimBana iki zaman aralığı verdi inşallah ilk zaman tutar
Peki gelisme çıkacak gibimiİki zaman aralığı veren sema dimi. Semanın konuşulduğunu duyunca ilk falını okudum bana da iki tarih aralığı vermiş ekim kasım. Ve çok enteresan bir şekilde ekim sonunda çocukla ilk ciddi iletişimimi yaşadım. Kavgaydı ama olsun. çok laf ettim burda semaya yeri gelmişken hakkını da vereyim
Haydin hayırlısı olsun.bekleyelim bakalım neler olacakEvet Falalem'de..
hep anlatıyorum ya bana 2 aydır tüm falcılar kasım sonu ve aralık başlarını diyor diye. bi kaçtanesi Aralık ortası dedi. Gizem hatuna ise 4 5 gün önce baktırdım sanırım çok değil 2 hafta sonra dedi.
Hani falcılar hep 1 2 ay sonrayı der ya 2 hafta sonra demesi çok şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?