Binnaz Abla

Yani söylediğini yaşamana az bir süremi kaldı?neolur çıkan veya çıkmayan yazsın.

Gizem hatun ve geysu aynı şeyleri söyledi bana.
Ya esasında olumlu konuşanların hepsi aynı şeyi ve aynı tarihi söyledi bana. Aralık sonu buraya bomba gibi gelcem. Artık tutmuş mu patlamış mı bilemem

bu gizem hatun falalem deki mi cnm?
Evet Falalem'de..

Yani söylediğini yaşamana az bir süremi kaldı?neolur çıkan veya çıkmayan yazsın.
hep anlatıyorum ya bana 2 aydır tüm falcılar kasım sonu ve aralık başlarını diyor diye. bi kaçtanesi Aralık ortası dedi. Gizem hatuna ise 4 5 gün önce baktırdım sanırım çok değil 2 hafta sonra dedi.
Hani falcılar hep 1 2 ay sonrayı der ya 2 hafta sonra demesi çok şaşırttı.

bdv eminenin önceki fallarından birinde söylediği şeylerden 2 durum net olarak gerçekleşmiş. hem de hiç ortada olmayan durumlar

nerdesin emine dçn lütfeenn

Kizlar benimki istek gonderdi demistim uc gun sonra kabul etdim bir mesaj dahi gondermedi ben onu taki etmedim ama yanlisliklami gonderdi acaba takipi sinir oldum

Tatmin edici olmuyor derken yüzeysel mi? Sonucu bildi mi peki? Bazen de tarih tutuyor olaylar dediğinin tam tersi çıkıyor bazı falcılar da.
Aynen yuzeysel cnm cok begenmiyorum falini onun sonucu bildi diyemem cunku barismadik henuz

falcı semanın bana baktığı fal çok doluydu baya ayrıntı vardı açıkcası. En uzun tarihi de o verdi bana.

falcı semanın bana baktığı fal çok doluydu baya ayrıntı vardı açıkcası. En uzun tarihi de o verdi bana.

bana baktığı da çok uzun ve derindi açıkçası. tüm aşamalarla anlatmıştı ve gerçekten dediği gibi ilerliyor.

hatta cevabı da uzundu

bana baktığı da çok uzun ve derindi açıkçası. tüm aşamalarla anlatmıştı ve gerçekten dediği gibi ilerliyor.

hatta cevabı da uzundu
Bn ilk baktirdigimda oleydi ama diger attigim fallar hep yuzeyseldi

Fama bu ayın başında kasımda iletişim dedi.dediği şrkilde gerçekleşti.. kahve atmıştım

Bana iki zaman aralığı verdi inşallah ilk zaman tutar
İki zaman aralığı veren sema dimi. Semanın konuşulduğunu duyunca ilk falını okudum bana da iki tarih aralığı vermiş ekim kasım. Ve çok enteresan bir şekilde ekim sonunda çocukla ilk ciddi iletişimimi yaşadım. Kavgaydı ama olsun. çok laf ettim burda semaya yeri gelmişken hakkını da vereyim

Peki gelisme çıkacak gibimi

Kızlar Semanın söylediklerini yaşayan var mı? Olumsuz diyip tersi olan oldu mu? Yorumları beni gömdü sanırım artık kimseye baktırmayacağım.

Haydin hayırlısı olsun.bekleyelim bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…