Canım ben iki kişi için attım ikisine de olacak dedi ama biri kesin bir şekilde olmadıKimsenin yorumunda bu kadar yere çakılmadımbende Sema patladı diyen yok mu kızlar biriniz yüreğime su serpse
Kızlar eylem hanıma baktıran cıkan yorum yapabılırmı?? Ben baktırdım bayıldım guzel seyler dedı ama inanıp cakılmak ıstemiyom
canım ben düzenli baktırırım. asıl mesele dışında bildi bende. bakalım neler olacakKızlar eylem hanıma baktıran cıkan yorum yapabılırmı?? Ben baktırdım bayıldım guzel seyler dedı ama inanıp cakılmak ıstemiyom
Bana da Fama ve Sema çok zıt yorumlar yaptı peki sende hangisi olumluydu?
Fama gerçekten aşırı olumsuzdu ya sema daha iyidiHangisi olumluysa
Şaka bi yana Fama beni gömdü, cevap kısmında gel bide döv yazacaktım
Ben şöyle yaptım iki falı da açtım.. tek tek okudum hangisi ayrıntı bilip oha bunu nasıl bildi dedimse onu ciddiye aldım. Fama da pek ayrıntı yoktu yuvarlaktı. Sema ise daha ayrıntılıydı..
Fama gerçekten aşırı olumsuzdu ya sema daha iyidi
Kızlar siz fal atarken adınızı ve karşı tarafın adını doğum tarihlerinizi veriyor musunuz? Vermek iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Sezgiye attığımda vermiştim bana dedi işte şu harfler var adını demesen de görmüştüm zaten falan dedi
Mesela sema ya atanlar nasıl fal attınız? Bilgi ne verdiniz? Kahve mi bakıyor bi de bu sema en iyi?
Kızlar siz fal atarken adınızı ve karşı tarafın adını doğum tarihlerinizi veriyor musunuz? Vermek iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Sezgiye attığımda vermiştim bana dedi işte şu harfler var adını demesen de görmüştüm zaten falan dedi
Mesela sema ya atanlar nasıl fal attınız? Bilgi ne verdiniz? Kahve mi bakıyor bi de bu sema en iyi?
ben sadece ismimi ve yaşımı yazıyorum onun hakkında bilgi vermiyorum. klasik lafım "3,5 ay önce sevgilimden ayrıldım onunla ilgili baktırmak istiyorum teşekkürler". daha fazlasının söylenmesini doğru bulmuyorum açıkçasıKızlar siz fal atarken adınızı ve karşı tarafın adını doğum tarihlerinizi veriyor musunuz? Vermek iyi mi kötü mü bilemiyorum.
hümaaa :):):):)kızlar anda ve karşı tarafın düşüncelerinde çok iyi dediğiniz kimler var?
sezgi ve sema hariç
ona da baktırdım o da hariç :)hümaaa :):):):)
Fama'ya 1 kez attım. O da çok acemilik zamanımdı... Aynen falda dediği şeyi soruda inkar etmişti... Yanında olsam dövecekti ezberini bozdum diyefamayı ben ilk falında beğenmiştim. beğenince 1 ay sonra ikinci falımı attım, ama taban tabana zıt şeyler söyledi sonunu aynıya bağlamasına rağmen. ben önceki falında bunlardan bahsetmediğini söyledim (tammilenart 'ın diyeceği gibi gel bir de döv diyesim vardı ) bana dikkatli okuyun söyledim dedi, bir daha okudum hayır birbirinden tamamen farklı ve alakasız ne duruma ne de geçmişe uyan bir faldı. ilginç bir şekilde sonucu aynıya bağlamış.
sema dan dan söylese de gerçekten anda iyiydi ve süreç de tam dediği gibi ilerliyor.
o zaman bilemeicem canım benna da fena degildi ama su son zamndan sonra bir de arkadasımdan istrediği o kadar bilgilden sonra o fiyat asla etmezona da baktırdım o da hariç :)
bir de hümanın dedikleriyle sezgi&semanın dedikleri farklıydı :/
Kızlar peki kara listeniz kim? Asla fal atmayın dediğiniz
Binnazdaki coguu falci tirt. Hemde 3 ve 4 puanlilarin cogu atmasyon.Kızlar peki kara listeniz kim? Asla fal atmayın dediğiniz
Binnazdaki coguu falci tirt. Hemde 3 ve 4 puanlilarin cogu atmasyon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?