Binnaz Abla

bu kadar çok konuşulunca semanın eski yorumlarını okudum. zaman zaman ona çevremde bana ilgi gösteren kişilerle ilgili de sorular sormuşum. mesela biri için çapkın birisi, zaten ilerleyen zamanda başkasıyla daha görüştüğünü göreceksin demiş. aynen de öyle olmuştu ama tabii ben falı ve bu kişiyi sorduğumu unutmuşum.

ancak asıl mesele için sürekli değişen görüşler vermiş. bir demiş ki evleneceksiniz (geçen sene), bu sene son 6 ay filan artık bundan bir yol olmaz demeye getirmiş. son gönderdiğimde de karşıma yeni 2 kişi daha çıkarmış.

gelecek değil ama anlık durumları biliyor bu durumda.

Kızlar eylem hanıma baktıran cıkan yorum yapabılırmı?? Ben baktırdım bayıldım guzel seyler dedı ama inanıp cakılmak ıstemiyom

Kızlar eylem hanıma baktıran cıkan yorum yapabılırmı?? Ben baktırdım bayıldım guzel seyler dedı ama inanıp cakılmak ıstemiyom

canım bana bakmıstı gecen sene o zaman adamdan cok hoslanıyodum hatta bana asık falan zannediyodum bu adamdan san fayda yok uzak dur psikolojik hasta cok kötü enerji aldım nolur gelcek sana bu adam 3 5 gune ama kabul etme daha kötü yapıp gitcek dedi harbiden adam bi ay sonra fakan döndü daha beter yapıp gitti beni :) birebir cıkmıstı yani iş degişikliğimi falan da bilmişti gelecekle ilgili ne dedigini o zaman dinlemedigim için hatırlamyrm belki o da cıkmıstır :)

canım ben düzenli baktırırım. asıl mesele dışında bildi bende. bakalım neler olacak ama asıl meseleyi ben çoktaan engelledim her yerden, 2-3 ay oluyor.

Bana da Fama ve Sema çok zıt yorumlar yaptı peki sende hangisi olumluydu?
Fama gerçekten aşırı olumsuzdu ya sema daha iyidi

Kızlar siz fal atarken adınızı ve karşı tarafın adını doğum tarihlerinizi veriyor musunuz? Vermek iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Sezgiye attığımda vermiştim bana dedi işte şu harfler var adını demesen de görmüştüm zaten falan dedi

Mesela sema ya atanlar nasıl fal attınız? Bilgi ne verdiniz? Kahve mi bakıyor bi de bu sema en iyi?

Fama gerçekten aşırı olumsuzdu ya sema daha iyidi

famayı ben ilk falında beğenmiştim. beğenince 1 ay sonra ikinci falımı attım, ama taban tabana zıt şeyler söyledi sonunu aynıya bağlamasına rağmen. ben önceki falında bunlardan bahsetmediğini söyledim (tam milenart 'ın diyeceği gibi gel bir de döv diyesim vardı ) bana dikkatli okuyun söyledim dedi, bir daha okudum hayır birbirinden tamamen farklı ve alakasız ne duruma ne de geçmişe uyan bir faldı. ilginç bir şekilde sonucu aynıya bağlamış.

sema dan dan söylese de gerçekten anda iyiydi ve süreç de tam dediği gibi ilerliyor.

canım sezgi bende isim falan bilememiş sadece ne zaman koptugumuzu net olarak soylemiş bir de adamın gercekten asırı derecede yogun oldugunu bilmiş ama onun hayatıyla ilgili falan detay bilemedi genel konsutu bakalım gercek aska dönüşecek bu iş demiş ama hiç umudum yok hee bir de unutmadan en basında içinde buldugum genel durumu özetlemiş faal baslamadan ruh halimi yani

ben istenmediği sürece vermeme taraftarıyım. semanın profilinde istediği bilgiler yazıyor, kahve falı + çizgi falında başarılıydı.

bu arada sezgi benden fincanım dışında başka hiçbir şey istememişti

kızlar anda ve karşı tarafın düşüncelerinde çok iyi dediğiniz kimler var?
sezgi ve sema hariç

ben sadece ismimi ve yaşımı yazıyorum onun hakkında bilgi vermiyorum. klasik lafım "3,5 ay önce sevgilimden ayrıldım onunla ilgili baktırmak istiyorum teşekkürler". daha fazlasının söylenmesini doğru bulmuyorum açıkçası

bir tek ecem23'e aşk sonuç falı baktırmıştım orda isim doğum tarihi yaşadığı yer vs istiyodu o zaman yazmıştım

burç bilgisi vermekten de pek yana değilim, ama bennanın profilinde kart fallarının astrolojik olduğu için burç bilsinin önemli olduğu yazıyordu. o istediği için ona da burcumu yazmıştım, yorum yaparken de "bak bu kart şu burcu temsil eder yani seni gösteriyor" gibi bir şey demişti

kart fallarında hadi biraz neyse diyeyim ama kahvede kesinlikle verilmemesi taraftarıyım ben, burç özelliklerinden yürüyorlar gibi geliyor bana

Fama'ya 1 kez attım. O da çok acemilik zamanımdı... Aynen falda dediği şeyi soruda inkar etmişti... Yanında olsam dövecekti ezberini bozdum diye
BYV zaten başlı başına bir muamma... Bir tek Sema ' nın geçmiş ve ana dair dedikleri iyiydi. Gelecek için de 2 tarih vermişti.

ona da baktırdım o da hariç :)
bir de hümanın dedikleriyle sezgi&semanın dedikleri farklıydı :/
o zaman bilemeicem canım benna da fena degildi ama su son zamndan sonra bir de arkadasımdan istrediği o kadar bilgilden sonra o fiyat asla etmez

Kızlar peki kara listeniz kim? Asla fal atmayın dediğiniz

1- benim için ilk sırada kesinlikle fama. ilk falında çok iyi olduğunu düşünmüştüm ama ikinci falında benim için kredisi bitmiştir.
2- falciara.comdaki eylüldür. rezalet! yine acemilik zamanları naparsınız..
3- binnaz - umut ışık: sallamasyon tarihler, gereksiz kendine güven. güle güle
4- binnaz - zeynep sabah: kart okuyor, çok beğenmedim. iyi niyetli bir abla belli ama gereksiz masraf
5- binnaz - zeynep asil: herhalde ikinci online fal denememdi. salaklık yapmışım. zaten çok uzun saatler sonra gelen bir yorum, aşkımbirtanemcanımla dolan bir sayfa ve hiçbir şey bilememe. sıfır hissiyat. hayatta başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…