Binnaz Abla

Kızlar falcı sema fazla mı olumsuz bana ni öyle geldi?

yapma dedigi birseyi yaptim yapmaz olaydim Simdi tekrar dinledim.

ama cidden güzel bakmis ya birde sesliye gecmis muazzam olmus.

Vallahi Hüma bana hic pembe tablo cizmedi fal olumsuzda degildi gercekciyci

tekrar dinledim ve günlerdir fal bakma istegimi böyle bastirdim :) Az kala Derine fal atiyordum

bende pembe değildi hatta daha çok uyarıcıydı

bendede böyleydi bende gittim tam tersini yaptim ve aci birsekilde dediginin aslinda yapmam gereken oldugunu farketim

çünkü bana bayaa ilginç seyler gördüğünü soyledi ve cok uc konusyrm sana ama görüyrm inan ki dedi anda cok iyiydi ama acaba diyrm herkese mi aynı :) gerci cok samimi tatlı bi kız insanın oturup sohbet edesi geliyo hümayla :)

heves kırmak istemem de hümaya iki kere baktırdım olucak dedigi olmadı..olmayacak dediği oldu. ayrılmıycaksınız hic ayrılık gormuyorum dedi biz gorusmuyoruz bile

genel anlamda pembeci diyorlar evet ama bana hicbir zaman öyle pembe bir tablo cizmedi yazili degil ama sesli yorumu cok tatmin edici

heves kırmak istemem de hümaya iki kere baktırdım olucak dedigi olmadı..olmayacak dediği oldu. ayrılmıycaksınız hic ayrılık gormuyorum dedi biz gorusmuyoruz bile

yok yok ne heves kirmasi hicbir falcinin falina kesin cikacak cikar gözüyle bakmadim

genel anlamda pembeci diyorlar evet ama bana hicbir zaman öyle pembe bir tablo cizmedi yazili degil ama sesli yorumu cok tatmin edici

sesli yorumlamıs zaten canım bana da acıkcası cok mantıklı geldi konusmaları zaten su an için de gayet öğüt verir sekilde konusmus gelecek için baya degişik konustu bakalım

evet öyle tabi....napalım cıkmayınca cıkmıyor şu meret :)

cikan cok nadir ya birde bir fali ciksa öbürü cikmaz. enerjisini seveyim ve analizleri güzel olsun yeterli benim icin yoksa fali cikmayipte tekrar tekrar baktirdiklarim cok benim :)

canım herkese cıkacak dye bişi yok yoksa kendilerine bakalardı anda nasıldı peki o da mı kötüysü sende yani adamı bilmişmiydsi durumunu falan ?

sesli yorumlamıs zaten canım bana da acıkcası cok mantıklı geldi konusmaları zaten su an için de gayet öğüt verir sekilde konusmus gelecek için baya degişik konustu bakalım

ben bir kere yazili baktigi zamanlarda baktirmistim.

canım herkese cıkacak dye bişi yok yoksa kendilerine bakalardı anda nasıldı peki o da mı kötüysü sende yani adamı bilmişmiydsi durumunu falan ?
bildi adamı benim durumumu anı fln. tarifleri de tuttu. ama şeker pembesi gelecek çıkmadı acı biber oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…