- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
Fazla olumsuz canikoKızlar falcı sema fazla mı olumsuz bana ni öyle geldi?
falı nasıldı canım sende pembe tablocumuu cıktı mı dedikleri
yapma dedigi birseyi yaptim yapmaz olaydimSimdi tekrar dinledim.
ama cidden güzel bakmis ya birde sesliye gecmis muazzam olmus.
Vallahi Hüma bana hic pembe tablo cizmedi fal olumsuzda degildi gercekciyci
bende pembe değildi hatta daha çok uyarıcıydı
çünkü bana bayaa ilginç seyler gördüğünü soyledi ve cok uc konusyrm sana ama görüyrm inan ki dedi anda cok iyiydi ama acaba diyrm herkese mi aynı :) gerci cok samimi tatlı bi kız insanın oturup sohbet edesi geliyo hümayla :)
heves kırmak istemem de hümaya iki kere baktırdım olucak dedigi olmadı..olmayacak dediği oldu. ayrılmıycaksınız hic ayrılık gormuyorum dedi biz gorusmuyoruz bile
evet öyle tabi....napalım cıkmayınca cıkmıyor şu meret :)yok yok ne heves kirmasi hicbir falcinin falina kesin cikacak cikar gözüyle bakmadim
genel anlamda pembeci diyorlar evet ama bana hicbir zaman öyle pembe bir tablo cizmedi yazili degil ama sesli yorumu cok tatmin edici
evet öyle tabi....napalım cıkmayınca cıkmıyor şu meret :)
heves kırmak istemem de hümaya iki kere baktırdım olucak dedigi olmadı..olmayacak dediği oldu. ayrılmıycaksınız hic ayrılık gormuyorum dedi biz gorusmuyoruz bile
sesli yorumlamıs zaten canım bana da acıkcası cok mantıklı geldi konusmaları zaten su an için de gayet öğüt verir sekilde konusmus gelecek için baya degişik konustu bakalım
bildi adamı benim durumumu anı fln. tarifleri de tuttu. ama şeker pembesi gelecek çıkmadı acı biber oldu.canım herkese cıkacak dye bişi yok yoksa kendilerine bakalardı anda nasıldı peki o da mı kötüysü sende yani adamı bilmişmiydsi durumunu falan ?
verdigi zaman uzunmuydu kisami?bildi adamı benim durumumu anı fln. tarifleri de tuttu. ama şeker pembesi gelecek çıkmadı acı biber oldu.
Eylem hangisi binnazda miKızlar eylem hanıma baktıran cıkan yorum yapabılırmı?? Ben baktırdım bayıldım guzel seyler dedı ama inanıp cakılmak ıstemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?