doğru bide sonrası var Allahm su halmze bak hpimz aynı trhi bkliyoruz tövbe tövbe:18:
jasmin80 ben ciddi ciddi senin falının başkasıyla karıştığını falan düşünüyorum :) nesibe bende kimsenin bilemediği kilit şeyler bilmişti. sana güvenim sonsuz.asla bir falcıyı kötüleyecek biri değilsin. o yüzden cidden karışmış olabilir gibi geliyor falın yahu :) enerji tutmazda bu kadar mı tutmaz diyeceğim.
Ah be tatlım bende anlamadım neyin nesi buNesibe'ye yazdım fallar mı karıştı diye..O da demiş ki benim herkezle enerjim uyuşmaz Adminle konuşup fal iadesi yaptırcam demiş kesmiş atmış ( Çok enteresan bir durum..Bence kesin fallar karıştı Dediğin gibi bu kadar da enerji tutmaz olayı olamaz
ayy onu google da aratsana bi roportaji cikiyo fala yaklasimini gorursun yani tam bir atmasyon !!!Arkadaşlar bu arada benden size tavsiye KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE falalem Onur Ata'ya tarot baktırmayın! Sorduğum soruyla ilgili yaklaşık 10 dak kadar geveleyim laf cambazlığı yaptıktan sonra en sonunda "olacak da diyemem olmayacak da diyemem" demiş! E o zaman ben niye fal baktırdım sana pardon ama?? Bunu söyleyince de beyefendi biraz alınmış heraldeki yazdığı cevapta benim için en moral bozucu şeyi söylemiş ben de yedim!!! Beni bilen bilir bir sürü fal baktırdım İLK DEFA puan iadesi istedim o kadar kötüydü!! Hoş o da pazardan beri yüklenmedi ya neyse..
Cok uzuldum canim yaabence de kesin fallar karismistir Nesibe bu kadar basarisiz yorum yapmis olamazz! Bu ara ozel hayatinda sıkıntıları varmış face den soylemisti. Belki bu yuzden dalginlik olup fallari karistirmis olabilir istersen biraz zaman gecince tekrar baktir ona.
Nesibe mi çuvalladııı??? Biraz açar mısın yani geçmişi mi geleceği mi bilemedi?
Deniz ileriye dönük çoğuyla aynı şeyi söyledi. Ama dediğim gibi pembe tablo yok neyse o :) ben de çok seviyorum öyle fal bakanları :) canım denk gelirsin inşallah tutturmak zor oluyo bazen..
Nesibe'nin bana dedikleri çıkmadı. 1ci ve 2ci baktığı fallar da zıttı........yani kimseye o kadar güvenmeyelim derim dostlar.
aaa öyle miiio zaman Deniz'i kaçırmamam lazım. Çok sağol canım, uyardığın için
deniz hangi sitede bakıyor
ayy onu google da aratsana bi roportaji cikiyo fala yaklasimini gorursun yani tam bir atmasyon !!!
deniz'i düşürmeye çalışıyorum ama yakalayamadım. bir de kızlar ilk zamanlar 10 liradan falan baktırıyorduk, ayarımız bozuluyor sanki. şimdi direkt 20'den açıyorlar. poff. napsam bilmiyorum. beklenti yordu beni.
Kızlaar aranızda falalem gipsy angela ya fal baktıran var mı? Rezzan ablaya baktıramam şu an daha 4 gün olduğu için :)
canım benim biliyorum sen de benim gibi çok sıkıntılısın ama biraz bekle istersen. birkaç gün daha geçsin en azından.
Hem de nasıl sıkıntılıyım anlatamam hele de bugünçünkü bugün yine sevme modundayım ( gelgitlerim oluyo bu ara da) bikaç gün dedin ya bana sanki bikaç ay bekle demişsin gibi geldi o dereceyim şu mübarek günlerde Allahtan isteğim hepimizin şu sıkıntılarını alsın bi an önce içimizden, hayatımızdan ve sevdiklerimize kavuşturup mutlu etsin inşallah!!
Seni çok çok iyi anlıyorum canım. Rüyalarımda bile rahat edemiyorum ben. Allah dilerim hepimizi sevdiğimize kavuşturur ve biter bu sıkıntılı günler.Mesaj hakkın yok sanırım.Sana msn adresimi yazayım konuşalım istersen? İyi gelir biraz.Tabi istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?