Binnaz Abla

jasmin80 ben ciddi ciddi senin falının başkasıyla karıştığını falan düşünüyorum :) nesibe bende kimsenin bilemediği kilit şeyler bilmişti. sana güvenim sonsuz.asla bir falcıyı kötüleyecek biri değilsin. o yüzden cidden karışmış olabilir gibi geliyor falın yahu :) enerji tutmazda bu kadar mı tutmaz diyeceğim.

Ah be tatlım bende anlamadım neyin nesi bu Nesibe'ye yazdım fallar mı karıştı diye..O da demiş ki benim herkezle enerjim uyuşmaz Adminle konuşup fal iadesi yaptırcam demiş kesmiş atmış( Çok enteresan bir durum..Bence kesin fallar karıştıDediğin gibi bu kadar da enerji tutmaz olayı olamaz

Cok uzuldum canim yaa bence de kesin fallar karismistir Nesibe bu kadar basarisiz yorum yapmis olamazz! Bu ara ozel hayatinda sıkıntıları varmış face den soylemisti. Belki bu yuzden dalginlik olup fallari karistirmis olabilir istersen biraz zaman gecince tekrar baktir ona.

ayy onu google da aratsana bi roportaji cikiyo fala yaklasimini gorursun yani tam bir atmasyon !!!

Bende o gün çok üzüldüm cnm..Saatlerce mail başında yorum bekliyorum..sonra böyle birşey ile karşılaşıyorum..Nesibe hemen kestirip atıyor.Yönetim başka birine baktır diyor..Çok kızdım onlara da.Ben Nesibe için para ödemişim,Başkası için değil..O zaman parayı helal etmiyorum dedim...
En azından Nesibe ben tekrar bir inceleyeyim diyebilirdi...Belki yoğun zamanıydı,bekle yarın bile deseydi beklerdim..gene de kestirip atmamalıydı
Neyse sağlık olsun buda benim şanssızlığım oldu biraz galiba...

Nesibe'nin bana dedikleri çıkmadı. 1ci ve 2ci baktığı fallar da zıttı........yani kimseye o kadar güvenmeyelim derim dostlar.

elbette falcılara sonsuz güvenmeyelim gelecek konusunda ama nesibe hiç değilse mevcut durumda çok iyiydi bir çoğumuzda ama jasminde taban tabana zıt şeyler söylediği için şaşırdım ben :)

Nesibe'nin bana dedikleri çıkmadı. 1ci ve 2ci baktığı fallar da zıttı........yani kimseye o kadar güvenmeyelim derim dostlar.

Canım Gelecek zaten Allahtan..Gaybı ondan başkası bilemez..Falcılar sadece mevcut durumdan yola çıkarak hisleri doğrultusunda öngörü de bulunurlar..Tutar,tutmaz zaman gösterir..Bir de sana tutturamaz belki ,bana yada birbaşkasına tutturabilir..

ayy onu google da aratsana bi roportaji cikiyo fala yaklasimini gorursun yani tam bir atmasyon !!!

Bi daha zaten sırf yorumları iyi diye burda sormadan kimseye fal baktırmıcam tövbe ettim o ne kötü faldı yaa!! Baktım profiline dün benim yazdıklarım buharlaşıp uçmuş!!! Neyse ki dün tekrar attığım mail sonucunda hemen yüklediler puanımı Rezzan Ablaya baktırıcam yine :) ama 4 gün olmuş daha ona baktıralı bilemedim bugün mü baktırsam beklesem mi biraz?

deniz'i düşürmeye çalışıyorum ama yakalayamadım. bir de kızlar ilk zamanlar 10 liradan falan baktırıyorduk, ayarımız bozuluyor sanki. şimdi direkt 20'den açıyorlar. poff. napsam bilmiyorum. beklenti yordu beni.

Kızlaar aranızda falalem gipsy angela ya fal baktıran var mı? Rezzan ablaya baktıramam şu an daha 4 gün olduğu için :)

Hep bizim yüzümüzden artıyo o falların fiyatları bu gidişle de daha artmazsa iyidir :)) keşke bütün sorunlarımız hallolsa da biz de sadece ayda 1 falan fal baktırsak günde 3-4 yerine :)

canım benim biliyorum sen de benim gibi çok sıkıntılısın ama biraz bekle istersen. birkaç gün daha geçsin en azından.

Hem de nasıl sıkıntılıyım anlatamam hele de bugün çünkü bugün yine sevme modundayım ( gelgitlerim oluyo bu ara da) bikaç gün dedin ya bana sanki bikaç ay bekle demişsin gibi geldi o dereceyim şu mübarek günlerde Allahtan isteğim hepimizin şu sıkıntılarını alsın bi an önce içimizden, hayatımızdan ve sevdiklerimize kavuşturup mutlu etsin inşallah!!

Seni çok çok iyi anlıyorum canım. Rüyalarımda bile rahat edemiyorum ben. Allah dilerim hepimizi sevdiğimize kavuşturur ve biter bu sıkıntılı günler.Mesaj hakkın yok sanırım.Sana msn adresimi yazayım konuşalım istersen? İyi gelir biraz.Tabi istersen.

Beni çok iyi anladığına eminim çünkü ben de seni çok iyi anladım şimdi canım çok isterdim emin ol ama ne yazık ki ben msn kullanmıyorum. Face hesabın varsa ordan konuşabiliriz ama istersen

kızlar şimdi biz iki isim üzerinde dolanıyoruz bir zamanlar ilkay gür furyası gibi oldu sonu benzemezsin.

nesibe çok ilginç şeylerimi bilmiş biri olarak online favorimdir benim ailemi işimi eğitimimi vs vs çok şey bildi yani...neyse gel gelelim geleceğe yönelik ne dedi diye yorumlarını tekrar okuyup dinlediğimde tavsiye üstünden gitmiş ben uymamışım yarı yarıya uymuşum ki o zaman nesibe populer değildi ilkay asla arama demiş aynı gün nesibe gerekirse o kovana kadar anlat ikna et demiş vs...yani nesibe anlık geleceği de bilebiliyo eli kulağında dediyse nesibe illa ki bişey oluyo...ama uzun vade tutuyo mu tartışılır...

gelelim 2. favorimize ben aylardır online baktırmıyor yorum da yapmıyordum.rezzan rezzan rezzan denilince binnaz abla sitesine baktım ya çevrim dışı ya meşgul...pes etmiştim falaleme geçti baktırdım...şimdi şöyle ki ilkay dan yediğim azardan dolayı kendimle ilgili 1 sayfa açıklama yazıyorum falcılara rezzan hanım da onu okumuş onun üzerinden yola çıkmış mesleğimi ailemi bilmiş diyemem ama o da sevgilimin yani eski sevgilimin en yakın arkadaşının adının harflerini bilip bu çocukla dertleşecek demişti sanki kafa kafaya verip bu konular konuşulacak o çocuk buna akıl verecek demişti kısmen tuttu. ama bakıyorum rezzan hanım neden beğeniliyor diye ciddi ciddi aa tuttu yaşadım dediklerini diyen kim var diye ben bulamıyorum..evet rezzan hanım kahveye çok profesyonel bakıyor inkar edemem ama amaç ses tatlılığı ve kahveyi tarotu güzel yorumlamaksa bunu melek öz de güzel yapıyor. birbirimizi gaza mı getiriyoruz sizce bayram yaklaştıkça ben gerildim be ya negatiflik yapmak istemiyorum beğeniliyorsa illa ki iyidir tabi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…