kızlar şimdi biz iki isim üzerinde dolanıyoruz bir zamanlar ilkay gür furyası gibi oldu sonu benzemezsin.
nesibe çok ilginç şeylerimi bilmiş biri olarak online favorimdir benim ailemi işimi eğitimimi vs vs çok şey bildi yani...neyse gel gelelim geleceğe yönelik ne dedi diye yorumlarını tekrar okuyup dinlediğimde tavsiye üstünden gitmiş ben uymamışım yarı yarıya uymuşum ki o zaman nesibe populer değildi ilkay asla arama demiş aynı gün nesibe gerekirse o kovana kadar anlat ikna et demiş vs...yani nesibe anlık geleceği de bilebiliyo eli kulağında dediyse nesibe illa ki bişey oluyo...ama uzun vade tutuyo mu tartışılır...
gelelim 2. favorimize ben aylardır online baktırmıyor yorum da yapmıyordum.rezzan rezzan rezzan denilince binnaz abla sitesine baktım ya çevrim dışı ya meşgul...pes etmiştim falaleme geçti baktırdım...şimdi şöyle ki ilkay dan yediğim azardan dolayı kendimle ilgili 1 sayfa açıklama yazıyorum falcılara rezzan hanım da onu okumuşonun üzerinden yola çıkmış mesleğimi ailemi bilmiş diyemem ama o da sevgilimin yani eski sevgilimin en yakın arkadaşının adının harflerini bilip bu çocukla dertleşecek demişti sanki kafa kafaya verip bu konular konuşulacak o çocuk buna akıl verecek demişti kısmen tuttu. ama bakıyorum rezzan hanım neden beğeniliyor diye ciddi ciddi aa tuttu yaşadım dediklerini diyen kim var diye ben bulamıyorum..evet rezzan hanım kahveye çok profesyonel bakıyor inkar edemem ama amaç ses tatlılığı ve kahveyi tarotu güzel yorumlamaksa bunu melek öz de güzel yapıyor. birbirimizi gaza mı getiriyoruz sizce bayram yaklaştıkça ben gerildim be ya negatiflik yapmak istemiyorum beğeniliyorsa illa ki iyidir tabi...
dur dur negatflk ypma krbnn olıym :18: gerçi hkszda deglsn hpimiz bkliyoruz işte bakalım neler olck umutsz olmaylmmotivasyonnnn; olacak olacak olacakk
Tesekkurler canimbinnazabla diye yaz google'a çıkar canım. mevcut durumu iyi bildi. geleceği göreceğiz
Kızlar , binnazabla da astroloji baktırıp beğenen var mı?
Bir de Elif'e baktıranlar tarot mu baktırdınız kahve mi ?
Hangi Esra?
Bende Eylül Acara baktirdim, gayet tutarli bir yorum yapmiş, beğendim:)
Rezzanla ayni şeyleri söyledi.
merhaba arkadaşlar, Kesire ve Gizem Sitareye baktıran oldumu ?
falları çıkıyormu ?
Güleyim mi ,ağlayayım mı Bilemedim şimdi..
7:30 dakika bir ses kayıdı geldi...İçerisinde 1 kelime beni bitirdi:)o da diyor ki "bu adam sizden kolay vazgeçmiş ama sizden hiçbir kimse kolay kolay vazgeçemez ":)))Uy be neymişim ben:)
Şaka bir yana ben falını hiç beğenmedimditti paracıklarım
Öncelikle sürekli olarak kadın erkek ilişkilerinden bahsedip duruyor..2.cisi diyor ki;senin bu ayrıldığın adama sizi bilen bir bayan sürekli seni kötülüyor...Bu imkansız..Neden?Bizi onun ve benim çevremden hiç bir kimse bilmiyordu..çünkü aynı işyerinde çalıştığımız için bunu biz gizli tutmuştuken yakınlarımızdan bile saklamıştık
Uzun lafın kısası;bence çok başarısız falı...Keşke iyi diyebilseydim..soru hakkımı bile kullanmak istemiyorum..Silip çöpe direk
Ben bir tek kişi diyorum falda number one oda Haleh Çetiner dir...Kadın ciddi anlamda kartları konuşturuyor...İlişki için baktırmıştım beni şok etti..İş için istedim tekrar ve ben fal dan sonra dedim ki bu kadın kesin beni tanıyor,acaba nerden demeye başladım..
ve o falı bir kız arkadaşıma attım..İnanmadı fal olduğuna..Bana dedi ki bunu sen birine doldurmuşsun..sen söylemişsin o konuşmuş dedi bana :)karekter değil,direk tipime kadar anlatmış bana :)
Ben Haleh diyorum,başka birşey demiyorum artık..Umarım geçmiş ve anda ki başarısını gelecek konusunda da yaşarım...:)
Üzüldüm şimdi denizi beğenmediğinebana söyledikleri çok tutarlıydı. Paran gitmesin bence hemn mail at iletişime puan olarak yüklesinler sen de halehe tekrar baktırırsın :)
Attım siteye de mail..Bakalım ne cevap vericekler..
Canım inşallah puan iadesi yaparlar biran önce.. Denize baktırman biraz da benim yüzümden oldu ya suçlu hissettim kendimi
Hayır canım benim kesinlikle senle alakası yok.Ben puanı yüksek ve hakkında hiç olumsuz mesaj yok diye isteyip durdum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?