Binnaz Abla

dur dur negatflk ypma krbnn olıym :18: gerçi hkszda deglsn hpimiz bkliyoruz işte bakalım neler olck umutsz olmaylm motivasyonnnn; olacak olacak olacakk

ben nesibenin ilkay gibi yapacağını sanmıyorum çünkü gerekirse facebok tan ulaş diyor bda demek oluyor ki maddi kaygısı yok ve gerçekten samimi...ilkay gerçekten biliyordur belki çok iyi bir falcıdır ama ilkayla ilgili sıkıntı insanları ciddiye almaması en azından ben okuduğum yorumlardan bu sonuca vardım...rezzan hanımda çok beğeniliyor ama bnm için normal bir falcı baktırılabilir ama 1 defa baktırdım bir daha baktırır mıyım bilemem..psikolojime bağlı....her sıkıştığımda ben nesibeye kesinlikle baktırıyorum onun pozitif enerjisi yetiyor bana..birde elif ışık var onuda genelde beğenmiyorlar ama ben çok beğeniyorum bizim enerjimiz tuttu ona da çok baktırdım nokta atışları etkiledi...ama herkese aynı olmuyor bazılarının enerjisi tutmuyor buna hepimiz şahit olduk

Kızlar , binnazabla da astroloji baktırıp beğenen var mı?

Bir de Elif'e baktıranlar tarot mu baktırdınız kahve mi ?

Kızlar , binnazabla da astroloji baktırıp beğenen var mı?

Bir de Elif'e baktıranlar tarot mu baktırdınız kahve mi ?

bende baktırmak istiyorum astroloji ama hiç baktırmadım denemek istiyorum.. ben tarot ve katina baktırdım ama burda ki arkadaşlar pek beğenmedi hatta bende üzüldüm bnm yüzümden paraları boşa gitti diye...

Bu Deniz Görür'ü çoktandır merak edip duruyordum..ama bir türlü yakalıyamıyordum..Biraz önce faceden yazdım ne zaman sitede olursunuz diye..Cevap geldi hemen ,online oldum diye..Bende girdim sıraya :)))Umarım artık bu son olur Bu arada paylaşırım yorumlarımı sizlerle...

ben ilk defa bir erkek fal bakan birini deneyceğim memnun kalırsam hemen yoruma yazmaya koşucam :)))Tekin Barbarosu deneyceğim

Güleyim mi ,ağlayayım mı Bilemedim şimdi..
7:30 dakika bir ses kayıdı geldi...İçerisinde 1 kelime beni bitirdi:)o da diyor ki "bu adam sizden kolay vazgeçmiş ama sizden hiçbir kimse kolay kolay vazgeçemez ":)))Uy be neymişim ben:)
Şaka bir yana ben falını hiç beğenmedim ditti paracıklarım
Öncelikle sürekli olarak kadın erkek ilişkilerinden bahsedip duruyor..2.cisi diyor ki;senin bu ayrıldığın adama sizi bilen bir bayan sürekli seni kötülüyor...Bu imkansız..Neden?Bizi onun ve benim çevremden hiç bir kimse bilmiyordu..çünkü aynı işyerinde çalıştığımız için bunu biz gizli tutmuştuken yakınlarımızdan bile saklamıştık
Uzun lafın kısası;bence çok başarısız falı...Keşke iyi diyebilseydim..soru hakkımı bile kullanmak istemiyorum..Silip çöpe direk
Ben bir tek kişi diyorum falda number one oda Haleh Çetiner dir...Kadın ciddi anlamda kartları konuşturuyor...İlişki için baktırmıştım beni şok etti..İş için istedim tekrar ve ben fal dan sonra dedim ki bu kadın kesin beni tanıyor,acaba nerden demeye başladım..
ve o falı bir kız arkadaşıma attım..İnanmadı fal olduğuna..Bana dedi ki bunu sen birine doldurmuşsun..sen söylemişsin o konuşmuş dedi bana :)karekter değil,direk tipime kadar anlatmış bana :)
Ben Haleh diyorum,başka birşey demiyorum artık..Umarım geçmiş ve anda ki başarısını gelecek konusunda da yaşarım...:)

Üzüldüm şimdi denizi beğenmediğine bana söyledikleri çok tutarlıydı. Paran gitmesin bence hemn mail at iletişime puan olarak yüklesinler sen de halehe tekrar baktırırsın :)

Üzüldüm şimdi denizi beğenmediğine bana söyledikleri çok tutarlıydı. Paran gitmesin bence hemn mail at iletişime puan olarak yüklesinler sen de halehe tekrar baktırırsın :)

Canım siteyemi mail atayım..Ne diyeyim??
Deniz'e yazdım..Çok çok üzgünüm ama baktığınız falın benimle alakası yok dedim.
Bir kerede Kesire Sirel'e baktımıştım kahve..oda 5 dakika aynı kelimeyi tekrarlamış.Papağan gibi..ona demiştim..şimdi bu baktığınız fal mı oluyor..hep aynı kelime başka birşey yok demiştim..Beni azarlamıştı fena halde

Canım inşallah puan iadesi yaparlar biran önce.. Denize baktırman biraz da benim yüzümden oldu ya suçlu hissettim kendimi

Hayır canım benim kesinlikle senle alakası yok.Ben puanı yüksek ve hakkında hiç olumsuz mesaj yok diye isteyip durdum ..

Hayır canım benim kesinlikle senle alakası yok.Ben puanı yüksek ve hakkında hiç olumsuz mesaj yok diye isteyip durdum ..

Rahatladım o zaman.. Ama duam hala geçerli :) inşallah bir an önce yüklerler puanını sen de istediğin birine baktırabilirsin falını.. Yalnız ufak bir tavsiye: Sahra hanıma moralin bozulmasın diye, dilay uyaroğlu bana dediği tarih çıkmadığı için, elif ışık'a da olumlu konuşmasına rağmen mikrofonu yutmuş gibi yorumladığı için baktırma :) hatta kimse baktırmasın!

İade yapmış site Süperrrr
Bayramda bi Haleh hanım yaparım artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…