Binnaz Abla

canım Sahra Hn. neden moral bozucu geldi sana? ben 2 kere fal baktırdım ikisinde de fazlasıyla olumlu konuşmuş.hatta o kadarının olacağını ummuyorum bile

Benim kara liste çoğalmış şimdi farkettim :) bitek onur sanıyodum meğer 3 kişi daha varmış :) tek mesajda toplansın die alt alta yazıyorum:

1. Tabi ki ilk sıra yine onun: FALALEM ONUR ATA
2. Binnaz abla ELİF IŞIK: olumlu konuşmasına rağmen mikrofon yutmuş gibi yorum yapıyor, söylediklerinin de çok tutarlı olduğunu söyleyemeyeceğim..
3. Binnaz Abla SAHRA BUHARİ: moral bozmaktan başka bişey yapmıyor, konuşma tarzı da bituhaf
4. Binnaz Abla DİLAY UYAROĞLU: gelecekle ilgili bana söylediği tarihin biri çıkmadı ama yine de siz bilirsiniz..

canım Sahra Hn. neden moral bozucu geldi sana? ben 2 kere fal baktırdım ikisinde de fazlasıyla olumlu konuşmuş.hatta o kadarının olacağını ummuyorum bile

Bana olumsuzun da olumsuzunu söyledi o.. Eşim için dönecek dedi diğerleri gibi ama beni sevdiğinden fln dönmeyecekmiş bilmem ne bilmem ne... Konuşması da bi garip geldi bana böle uzata uzata ne biliyim ben hiç memnun kalmadım ondan! Hatta burda daha önce de paylaşmıştım çok moralimi bozdu diye.. Belki de enerji meselesidir ama şunu biliyorum ki kimse kalmasa falsızlıktan ölsem bitsem bi daha bu dördüne de baktırmam!

Hmm sen de bizim kervandansın öle miii?? :)) hadi bakalım yorumlarını esirgeme ama bizden tamam mı canım? :)

Aşk olsun şekerim siz kervan yaparsınız ben katılmam mı :)) en umutsuz vaka şu saat itibariyle ben oluyom ama gün doğmadan neler doğacak bakacağız

Ha bu arada kızlar ben her fırsatta Haleh hanm deyip duruyorum,memnunuyetimi yazıp duruyorum ama benden etkilenmeyin fazla.
Bana olumsuz konuştuğu şeylerde oldu..ve işin kötüsü onlar şak diye tuttuKimsenin üzülmesini istemem sonra...
Haziran sonu gibi baktırmıştım..Temmuz zor geçicek demişti..Hatta üzerine basa basa söylüyorum temmuz zor geçecek deyip tekrarlamış..Temmuz 1 dedik zorluklar başladı,şu güne kadar da devam etti1 saat iyiysem,11 saat kötüyüm Allah İnşallah sonunu iyi yazmıştır...Psikolojikmidir nedir anlamadım..Ben umursamamıştım baştan ama cidden çok zor geçiyor
Şurda sıkıntılı sureçlerimizde biraz gülelim,eğlenelim,moral bulalım derdindeyiz ama dediğim gibi kimse üzülsün istemem...

Halehciğim sağolsun bana da temmuz biraz böyle geçicek demişti hakkaten de öyle geçti ağustos sonu eylül başı gibi düzelme olacakmış. İnşallah bu dediği de çıkar :) verdiği tarihlerde olacaksa olacak zaten bişeyler çünkü 28 ağustos benim hayırsız kocamla evlilik yıldönümümüz, 3 eylül doğum günüm :)

Aşk olsun şekerim siz kervan yaparsınız ben katılmam mı :)) en umutsuz vaka şu saat itibariyle ben oluyom ama gün doğmadan neler doğacak bakacağız

:)) aaaa lütfen rica edicem en umutsuz vaka benim bi kere kimseye bırakmaammm :) kocacığım durup dururken beni sevmediğini, ayrılmak istediğini söyledi.. Şimdi o başka bi evde ben baba evinde yaşıyorum üstelik 2 çocukla.. Falcıların çoğu (haleh dahil) sevio dönecek dio ve ben ısrarla buna inanmak istiyorum! Söle bakalım hangimiz en umutsuz vaka? :))

Canım benim Allah benden çok senin yardımcın olsun. Ağustos ,Eylül değil en tez vakit içerinde senden güzel haberler alabilmeyi nasip etsin Rabbim İnşallah..
Bol bol dua et tatlım yer gök ayet üzerine kurulmuş. Kalpten tam tevekkülle yapılan hiç bir dua geri çevrilmez..

falsepetinde Sezen Boztepe'ye kahve falı baktırdım yorumları cidden çok isabetli dilek kısmında çok genel bir bilgi verdim ama çok net tahminlerde durum analizlerine bulundu. Bu kadar beklemiyordum umarım dedikleri çıkar.

Ammiinnn canımm hepimizin yardımcısı olsun Allah.. En çabuk vakitte sevdiklerimize kavuşalım inşallah.. Hep dua ediyorum zaten elimden başka bişi gelmio önceden kendim ve diğer herkes için ederdim şimdi buradakiler olmak üzere die de bi bölümüm var duamda :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

arkadaşlar, güzel düşünün hep. negatif yüklemeyin kendinizi. boş hayallere kapılalım demiyorum ama hayat çok güzel. siz çok güzelsiniz, değerlisiniz. ben de çok zor zamanlar geçiriyorum ama diyorum ki belki bu bir sınav. yaşamam lazım. ben de sizi tanımasam da dua edicem. gönlünüze göre versin ve sevdiklerinize bir an evvel kavuşun inşallah...tüm iyi niyetimle diliyorum hep bunu.

Ben söliyim hemen :) binnazabla da haleh çetiner

ay çok sağol canım baktım ama online değil inşallah en kısa zamanda online yakalarım acaba tarottamı kahvede mi daha başarılı biliyo musun gerçi ben tarot fallarına pek inanmam ama internetten olunca daha zahmetsiz oluyo

Son düzenleme:

:)) rica ederim ne demekk :) ben tarot baktırmıştım ve gaayet başarılı.. Bu arada tarot falların kralıdır bunu hiç çıkarma aklından:) kahve onun yanında hikayedir. Rezzan abla bakmıosa tabi :))

Ben halehe bktrdm bna cok olmsz knstu sen adım atarsan olur dedi ama rezzan ve nesibe asla adım atma 1 adım atacgı varsada 2 adım gider dedi hatta nesibe dogruda diyo ya niye ben halehle uyuşamdm inş cıkmaz ayyyy :18:

Ben halehe bktrdm bna cok olmsz knstu sen adım atarsan olur dedi ama rezzan ve nesibe asla adım atma 1 adım atacgı varsada 2 adım gider dedi hatta nesibe dogruda diyo ya niye ben halehle uyuşamdm inş cıkmaz ayyyy :18:

Canım hiç takma kafanı enerji meselesi bu ben çok inandım artık buna :) kimine oluo kimine olmuo hiç bozma kalbini

motivasyon tammm gazzz : Bayramııı beklemeyee devam,eylülüüü beklemeye devam hadiii bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…