- 2 Ağustos 2012
- 1.035
- 18
- 108
En azından bir durum değerlendirmesi yaparım onunla.Bende bayramı bekleyenler kervanındayım ya:)Oohhh çok şükürrr :)) inşallah Halehden yine en az diğer falından memnun olduğn kadar memnun ayrılırsın
Rahatladım o zaman.. Ama duam hala geçerli :) inşallah bir an önce yüklerler puanını sen de istediğin birine baktırabilirsin falını.. Yalnız ufak bir tavsiye: Sahra hanıma moralin bozulmasın diye, dilay uyaroğlu bana dediği tarih çıkmadığı için, elif ışık'a da olumlu konuşmasına rağmen mikrofonu yutmuş gibi yorumladığı için baktırma :) hatta kimse baktırmasın!
canım Sahra Hn. neden moral bozucu geldi sana? ben 2 kere fal baktırdım ikisinde de fazlasıyla olumlu konuşmuş.hatta o kadarının olacağını ummuyorum bile
En azından bir durum değerlendirmesi yaparım onunla.Bende bayramı bekleyenler kervanındayım ya:)
Hmm sen de bizim kervandansın öle miii?? :)) hadi bakalım yorumlarını esirgeme ama bizden tamam mı canım? :)
Ha bu arada kızlar ben her fırsatta Haleh hanm deyip duruyorum,memnunuyetimi yazıp duruyorum ama benden etkilenmeyin fazla.
Bana olumsuz konuştuğu şeylerde oldu..ve işin kötüsü onlar şak diye tuttuKimsenin üzülmesini istemem sonra...
Haziran sonu gibi baktırmıştım..Temmuz zor geçicek demişti..Hatta üzerine basa basa söylüyorum temmuz zor geçecek deyip tekrarlamış..Temmuz 1 dedik zorluklar başladı,şu güne kadar da devam etti1 saat iyiysem,11 saat kötüyüm Allah İnşallah sonunu iyi yazmıştır...Psikolojikmidir nedir anlamadım..Ben umursamamıştım baştan ama cidden çok zor geçiyor
Şurda sıkıntılı sureçlerimizde biraz gülelim,eğlenelim,moral bulalım derdindeyiz ama dediğim gibi kimse üzülsün istemem...
Aşk olsun şekerim siz kervan yaparsınız ben katılmam mı :)) en umutsuz vaka şu saat itibariyle ben oluyom ama gün doğmadan neler doğacak bakacağız
:)) aaaa lütfen rica edicem en umutsuz vaka benim bi kere kimseye bırakmaammm :) kocacığım durup dururken beni sevmediğini, ayrılmak istediğini söyledi.. Şimdi o başka bi evde ben baba evinde yaşıyorum üstelik 2 çocukla.. Falcıların çoğu (haleh dahil) sevio dönecek dio ve ben ısrarla buna inanmak istiyorum! Söle bakalım hangimiz en umutsuz vaka? :))
Canım benim Allah benden çok senin yardımcın olsun. Ağustos ,Eylül değil en tez vakit içerinde senden güzel haberler alabilmeyi nasip etsin Rabbim İnşallah..
Bol bol dua et tatlım yer gök ayet üzerine kurulmuş. Kalpten tam tevekkülle yapılan hiç bir dua geri çevrilmez..
İade yapmış siteSüperrrr
Bayramda bi Haleh hanım yaparım artık ..
canım bu haleh hangi sitede bana acil söylermisin:))
Ben söliyim hemen :) binnazabla da haleh çetiner
ay çok sağol canımbaktım ama online değil inşallah en kısa zamanda online yaptırırım acaba tarottamı kahvede mi daha başarılı biliyo musun gerçi ben tarot fallarına pek inanmam ama internetten olunca daha zahmetsiz oluyo
Ben halehe bktrdm bna cok olmsz knstu sen adım atarsan olur dedi ama rezzan ve nesibe asla adım atma 1 adım atacgı varsada 2 adım gider dedi hatta nesibe dogruda diyo ya niye ben halehle uyuşamdm inş cıkmaz ayyyy :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?