Kızlar falcının meşgul görünmesi gerçekten çevrimiçi olup da başka falla meşgul olduğu anlamına mı geliyor yoksa bu falcılar meşgule alıp saatlerce dışarıda olabiliyorlar mı? Çünkü sabahtan beri kontrol ediyorum aynı falcılar sürekli meşgul :26:
merhaba canlarım bende bınnazablanın eskı yorumcularındanın ve yenı bır sıte kurdum kesınlıkle profesyonel yorumcular ıle calısıyorum denemenızı ve desteklemenızı rıca edıyorum.
sıradaki fal sayısına bak genelde meşgule alıp fal bakıyorlar
Nesibeyi bekledim bekledim, birden çevrim dışı olduDeniz'i bekliyorum bir yandan da, inşallah o çevrimiçi olur da ona denk gelirim
nesibe gelmez artık yarını beklersin ama deniz genelde 10 dan sonra online oluyor 3 tane alıp kapatıyor ben ona baktırmak için bayağı beklemiştim
Kızlar kimse hakkında olumsuz yazmayı pek sevmesem de , bazen gerekiyor.
Bu hafta İlkay'a kahve baktırdım. Bundan önce bir kere baktırmış ve yorumu ve yorum esnasında
sürekli ee ee diyen ve lakayt tavrını beğenmemiştim ama yine 5 yıldız vermiştim. Ayıp olmasın iyi kötü
emeği var diye.
Bu haftaki falımda , yorum esnasında evin içinde dolaşıyor, başka şeyler yapıyor ve bu arada ses gidip
geliyordu. Falda inanılmaz negatifti. Tespitlerin çoğu alakasız falan.
Ben iyi niyetle yine emeği var diye ayıp olmasın diye 5 yıldız verdim. Ama yorum kısmına gayet yumuşak
ve kibar bir dille iyi bir falcı olduğunu ancak biraz özensiz olduğunu belirten bir kaç satır yazdım.
Yorum ertesi gün yayınlandı.
Bugün ise yorum silinmişti.
Bundan anlıyorum ki, İlkay hanım olumsuz yorumları siliyor.
Dolayısı ile fal sayfasını okuyanların, o yorumlara göre karar vermesini engelliyor.
Sayfada sadece güzel yorumlar kalsın...
Site yönetimine de yazmayı düşünüyorum.
Benim açımdan İlkay hanım güvenilirliğini yitirmiştir.
Fal gönderecek olanlar ikinci defa düşünsün derim.
beni de azarlamıştı bilgi vermedim diye üç dk azar vr kredi kartı ödemesi hayat şartlarını anlattı sonra moralimi sıfırladı bu kadar az bilgiyle gördüklerim bunlar dedi ikinci kez ayrıntılı yazdım hah şimdi telveler anlam kazandı dedi...tabi yine moral bozdu sen uzun süre evlenemezsin brunei sultanı gelse evlenmezsin falan dedi ki ben evlilik sormamıştım...neyse elbet beğeneni vardır...BUNU DA OKUYUN KIZLAR....
Öncelikle aptallık bende. bunu kabul ediyorum. İlkay ile ilgili yorum yazıp yazmamak arasındaydım ama bu mesajı görünce "yazayım" dedim.
geçtiğimiz gece kahve içtmiştim. sitede de kredim vardı. herkes yazılı fal bakıyor bir tek ilkay'da sesli açıktı.
ilkay'a daha önce baktırmıştım. duymak istemediğim şeyleri duymak ya da istediklerimi duymamak değil de... çok düzdü.
"olabilir neden olmasın, ama olmayabilir de." tadında bir faldı. verdiği tarih haziran'dı. dediği çıkmadı elbette.
kimse yokken bari ilkay'a atayım dedim. attım. sonra da eski falını dinledim. hakikaten haziran demiş çıkmamış, moral bozmuş bozduğu şey de olmamış.
veeeee yeni falıma bakmış.
sesli falın üç dakikasında beni azarlamış.
madem ilk sefer 1 puan verdin, şimdi neden baktırıyorsun. falını iade edecektim ama edecek kimseyi bulamadım. bu seferlik de bakıyorum ama böyle olmaz. 1 puan veriyorsan çok kötü bulmuşsun anlamına gelir. madem hoşlanmadın birdaha da beğenmezsen bana baktırma. başka arkadaşlarımı deneyebilirsin. ben sonuçta seni görmüyorum, tanımıyorum etmiyorum o yüzden yanılabilirim vs vs. bu ayarda şeyler....
sonra sorumu beğenmemiş. ben medyum değilim daha detaylı yaz demiş.
fal dersen yine aynı.
tutsa bile anlamam o derece. "o da olabilir, bu da olmayabilir. "
kendime çok kızdım. bu sıra o kadar çok fal baktırdım ki aynı kişiye ikinci falı da atma gafletinde bulunabiliyorum. ve azarı yiyorum. tanımadığım etmediğim insandan. paranla rezil olmak buna deniyor sanırım.
BUNU DA OKUYUN KIZLAR....
Öncelikle aptallık bende. bunu kabul ediyorum. İlkay ile ilgili yorum yazıp yazmamak arasındaydım ama bu mesajı görünce "yazayım" dedim.
geçtiğimiz gece kahve içtmiştim. sitede de kredim vardı. herkes yazılı fal bakıyor bir tek ilkay'da sesli açıktı.
ilkay'a daha önce baktırmıştım. duymak istemediğim şeyleri duymak ya da istediklerimi duymamak değil de... çok düzdü.
"olabilir neden olmasın, ama olmayabilir de." tadında bir faldı. verdiği tarih haziran'dı. dediği çıkmadı elbette.
kimse yokken bari ilkay'a atayım dedim. attım. sonra da eski falını dinledim. hakikaten haziran demiş çıkmamış, moral bozmuş bozduğu şey de olmamış.
madem ilk sefer 1 puan verdin, şimdi neden baktırıyorsun. falını iade edecektim ama edecek kimseyi bulamadım. bu seferlik de bakıyorum ama böyle olmaz. 1 puan veriyorsan çok kötü bulmuşsun anlamına gelir. madem hoşlanmadın birdaha da beğenmezsen bana baktırma. başka arkadaşlarımı deneyebilirsin. ben sonuçta seni görmüyorum, tanımıyorum etmiyorum o yüzden yanılabilirim vs vs. bu ayarda şeyler....
fal dersen yine aynı.
kendime çok kızdım. bu sıra o kadar çok fal baktırdım ki aynı kişiye ikinci falı da atma gafletinde bulunabiliyorum. ve azarı yiyorum. tanımadığım etmediğim insandan. paranla rezil olmak buna deniyor sanırım.
BUNU DA OKUYUN KIZLAR....
fal dersen yine aynı.
Kızlar kimse hakkında olumsuz yazmayı pek sevmesem de , bazen gerekiyor.
Bu hafta İlkay'a kahve baktırdım. Bundan önce bir kere baktırmış ve yorumu ve yorum esnasında
sürekli ee ee diyen ve lakayt tavrını beğenmemiştim ama yine 5 yıldız vermiştim. Ayıp olmasın iyi kötü
emeği var diye.
Bu haftaki falımda , yorum esnasında evin içinde dolaşıyor, başka şeyler yapıyor ve bu arada ses gidip
geliyordu. Falda inanılmaz negatifti. Tespitlerin çoğu alakasız falan.
Ben iyi niyetle yine emeği var diye ayıp olmasın diye 5 yıldız verdim. Ama yorum kısmına gayet yumuşak
ve kibar bir dille iyi bir falcı olduğunu ancak biraz özensiz olduğunu belirten bir kaç satır yazdım.
Yorum ertesi gün yayınlandı.
Bugün ise yorum silinmişti.
Bundan anlıyorum ki, İlkay hanım olumsuz yorumları siliyor.
Dolayısı ile fal sayfasını okuyanların, o yorumlara göre karar vermesini engelliyor.
Sayfada sadece güzel yorumlar kalsın...
Site yönetimine de yazmayı düşünüyorum.
Benim açımdan İlkay hanım güvenilirliğini yitirmiştir.
Fal gönderecek olanlar ikinci defa düşünsün derim.
bizde annemle 2 gun once gaflete dusup kahve faligonderdik niye yaptm blmiyorum hernyse senin yazms oldgn yorumdan tam 5 dk onun icin knstubyok efendm bni evde dolniyo diye elestryorlar fln iyiki yazmssn goren gormstr o yazni zatn biz kahve gnderdk dedki cektgn kartlrda bnlsr gozkuyo dedi snra toprlmya clsti ama boş...
arkadaşım yukarıyı bir oku ne yazmışsın ben anlamadım tek kelime,yazmak bu kadarmı zor geliyor bütün harfleri kelimeleri kırpmışsın yazıktır türkçemize
Kızlar falcının meşgul görünmesi gerçekten çevrimiçi olup da başka falla meşgul olduğu anlamına mı geliyor yoksa bu falcılar meşgule alıp saatlerce dışarıda olabiliyorlar mı? Çünkü sabahtan beri kontrol ediyorum aynı falcılar sürekli meşgul :26:
Arkadaşlar bu arada benden size tavsiye KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE falalem Onur Ata'ya tarot baktırmayın! Sorduğum soruyla ilgili yaklaşık 10 dak kadar geveleyim laf cambazlığı yaptıktan sonra en sonunda "olacak da diyemem olmayacak da diyemem" demiş! E o zaman ben niye fal baktırdım sana pardon ama?? Bunu söyleyince de beyefendi biraz alınmış heraldeki yazdığı cevapta benim için en moral bozucu şeyi söylemiş ben de yedim!!! Beni bilen bilir bir sürü fal baktırdım İLK DEFA puan iadesi istedim o kadar kötüydü!! Hoş o da pazardan beri yüklenmedi ya neyse..
varsa yoksa rezzan nesibe
Özel mesaj hakkım olmadığı için genelden yazıyorum arkadaşım sana.. Hem başkalarına da faydası olur:)
Nesibeye 3 kere baktırdım ben hepsinden de çok memnun ayrıldım. Tarot baktırdım ben hep. Dediklerinin çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum çünkü eylülü beklemem gerekli. Yalnız en son baktırdığım falda bişi olmuş aile içinde bişi var çok mutlusun sen bugün dedi o gün kardeşim doğum yapmaya gitti :) bu da beni gerçekten ümitlendirdi dediklerinin çıkması için. Aynı şekilde Rezzan Abla da aynı şeyi söyledi aynı gün :) Kahve baktırırsan Falalem Rezzan Abla, tarot için Nesibe bir numaralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?