Binnaz Abla

Tellwe den hic memnun kalmadim
ayselfalci ya baktiran var mi?andan ziyade gelecek icin yazmasi iyiydi fakat cok israr etmis illade bnm dedigim çıkacak bak görürsün gibisine bide ben detay verdim pisman oldum..

akrepgoze ise attigima cook pismanim fal namina hic bisey yoktu ortada depresyona girdim enerjim cok düştü yerlerdeyimm

Akrepgöz ne dedi ki :/

Sema geçen sene erkek arkadaşımla barışma zamanımızı bildi diye tekrar attım ama beğenmedim bu defa. Geçen sene "sizin kaderiniz bir evleneceksiniz" dediği adamla bu sene aramızda fırtınalar koparıp "evlilik net değil" demiş. Evlilik meselesini filan bilemem de falda bahsettiği meselelerden tartışma çıkma ihtimali yüzde sıfır

Barışma zamanınızı bilen başka falcı var mıydı?

Akrepgöz ne dedi ki :/

ne dedi iste bende onu soruyorum

kismet fali bktrdm sanirim bu faldan fal tabiri gelecek beklemek mantiksizdi zaten kismetsizligimi yordu ama sevglm hkknda cok detay yoktu genel seyler soyledi sen bekliycen o bekliycek tarzinda...dualar edip bakim yapmis sevgilim ve bnm acilarimdan bahsedmis hep....

ayselfalci ya baktiran varsa yalvaririm mesaj atsin ben cok kotu oldum

Allah allah ya bende baktırdım bugun bende öyle değildi duanın d sini bile demedi hatta

bana da aynı şeyi su falında yaptı. aranızda engeller var onların kalkması için dualar ettim filan demiş

bana da aynı şeyi su falında yaptı. aranızda engeller var onların kalkması için dualar ettim filan demiş

valla bana da fal namına pek bir şeyler yoktu dualar edip kısmetimi açmış

Allah allah ya bende baktırdım bugun bende öyle değildi duanın d sini bile demedi hatta

kismet fali mi baktirdin vallahi ben cezalandiriliyor um bence..bigecede 3falciya attim oyyy....bakim dedi engellerinizi kaldirmk için bakim yaptim dedi boyle diyen oldumu el atin bi nolurrrrrr

Bizim aramizda gercekten yillardir bir engel var ben oyuzden ona inandim ama sanada demis baksana...aynen soyle buadamin akli sadece bu engelinizde onun kafasini karistiriyo by engelin kalkmasu icin dua ettim bakim yaptim kafasini toplayinca sana acilcak sakin olup beklee dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…