Binnaz Abla

vadelerin biri kısaymış ama cok uzun bir zaman sonra olmus, diger falında zamanı uzun vermiş ama hiç olmamış..

bana mesela 2 oaly iiçin vade verdi biri bi ay içinde digeri 3 4 ay sürecek dedi bakalım :/ tarihlere pek kafayı yormyrm

asenatı başka bir yerden fln yakalama şansımız fln yok mu ya? iletişim bilgisi fln.. surda hepimize sırayla bakıverse nolur sanki

asıl hümaya canlı baktırabilen var mı? facebook sayfasından "evime gelen danışanlarım" diye birkaç paylaşımı var. yazmıştık daha önce nasıl ulaşırız diye ama silmişti.

Şimdi Sema ile Sezgi tam zıt şeyler söyledi netcez Düelloyu kim kazanır. Sema'nın tarzını beğenmedim çok karmaşık. Fama kadar olmasa da garip bi tarzı var.

Özetle:

Geysu/Birkerebir/Gizemhatun/Sezgi/Nehir aynı şeyi aynı zaman dilimini söyledi
Sema/Fama aynı şeyi, birbirine yakın zaman dilimini söyledi sayılır.

Hoffff

cevabı cok zor bir soru sormussun :)

asıl hümaya canlı baktırabilen var mı? facebook sayfasından "evime gelen danışanlarım" diye birkaç paylaşımı var. yazmıştık daha önce nasıl ulaşırız diye ama silmişti.

bence onlar siteden degildir canım dısardan fal baktıgını bilen insanlardır

Bi ara fama sema serkan paslaşıyor olayı vardı aslında..

Sema tam bir hayal kırıklığı ya. Anlık durumda bile saçmalamış başından savar gibi bakmış bi de. Sonucu olumsuz söylemiş inşallah çıkmaz demiyorum çünkü benim için hayırlı olan sonucun olumlu mu olumsuz mu olduğunu göremiyorum.

Karşı taraf için söyledikleri de abartılı geldi ihtimal vermiyorum öyle bişeye. Durumumuzu da çok basite indirgemiş.

Bakalım nolcek

Sema benim olayı da abartmışta abartmış evet ex kötü biri ama baya yerlere gömmüş hatta beni de gömmüş...

Neyse hüma falım geldi ve ben beğenmedim kızlar ya

sema diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…