Binnaz Abla

eee aynılarını ben de duydum valla
engelimizi kaldırmak için dua etti, sen sakin kal bekle dedi

kismet fali mi baktirdin vallahi ben cezalandiriliyor um bence..bigecede 3falciya attim oyyy....bakim dedi engellerinizi kaldirmk için bakim yaptim dedi boyle diyen oldumu el atin bi nolurrrrrr

evet bana da dedi, hatta ben çok sorguladım kendisini nasıl yani ne yaptınız? dua mı ettiniz yoksa büyü gibi saçma şeylere mi girdiniz dedim, hayır ben reiki uzmanıyım enerjini ve yıldızını yükseltmek için birkaç şey yaptım ve dua ettim esmaül hüsna okudum, hayatım boyunca da öyle şeyler yapmam ve yaptırmam dedi. dualarını da sordum, yanlış yapılan bir şey yoktu. beni de huzursuz etti söyledikleri ama sorgulayınca rahatladım. zaten 20 liraya bakılan fal için çok da bir şey yapmaz, kandırmayalım şimdi kendimizi

ben artık takmıyorum, siz de üstünde durmayın. burda su falı çok önerildiği için merak edip attım, tutmuyor kadınla enerjimiz yapacak bir şey yok :)

ya aysefalcı kimdir? hiç adı sanı duyulmamış tipler bunlar. şunlara atıp da olumsuz bile olsa reklam yapmayın hem paranıza yazık.
ve bence rahat olun, kesin patlar o

ayy cnm insAllah sonu patlar..basi pembe sonu facia idi...ciksin dedigm yerleride yok deil hani..bana acilmasi mesela..asla evlilik yok diyo sen istersen iliski var ama evlilik aslaaaa diyorrr ayy fenalascam

eee aynılarını ben de duydum valla
engelimizi kaldırmak için dua etti, sen sakin kal bekle dedi

ben fal atarken napmaliyim die sormuştm ondan mi acaba dedim
banada sakin kal o kafasini toplayinca zaten gelcen dedi...
tum falcilar zaten sen yazma o yazsin demiyomu kızlarrr

Bende hep geleceği anlattı böyle böyle olcak dedi bakalım

ne sanslisin Sen sukret bence..
bana guzel bu iliski olcak done done yollariniz donecek o kafasini toplasin acilcak dedi de bunlar genel seyler...ne falcilar vardi ya tarismanin icerigini bile biliyolardi ben şoook

iyiymiş..ne falıydı kısmet falı mı...benim durugörü

duru görüsü çooooo kötüydü bence. ben de burda önerilince su falını deneyeyim dedim de zaten daha önce enerjisi tutmamışa ne atarsın salaklık işte merakımı gidermiş oldum diyorum. geçmişe ilişkin bir şey yoktu, an çok tutarlı değildi. bolca dua etmiş işte neyse duadan zarar gelmez deyip geçiyorum

ne sanslisin Sen sukret bence..
bana guzel bu iliski olcak done done yollariniz donecek o kafasini toplasin acilcak dedi de bunlar genel seyler...ne falcilar vardi ya tarismanin icerigini bile biliyolardi ben şoook
Öyle bi falcıya denk gelemedim ben :))

duafan xarar gelmezde parama acidim bife icim tuhaf oldy enerjim emildi sevgilile kavgaliyken bile daha mutluydum simdi ona mesaj atasim var hatta kacasim var adama

Kızlar benim arşive daldım
Ecem23'e 2 kere baktırmışım sevgi pıtırcıklı iki patlamış fal.
Selena o dönem ki erkek arkadaşımla durumu çok iyi analiz etmiş olmayacak demiş. Bi falında 2015 haziran ayında, bi 2016 yazında beni evlendirmiş ama başka kişilerle.
Sonuç yıkılmadım, ayaktayım.

ayselfalci yarim asirdir fal bakiyomus ona inanarak attim yokmu atan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…