- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
bana akrepgoz son kısımda kendine iyi bak hasan demiş galiba..beni mi yanlıs anladım :))
eee aynılarını ben de duydum vallaBizim aramizda gercekten yillardir bir engel var ben oyuzden ona inandim ama sanada demis baksana...aynen soyle buadamin akli sadece bu engelinizde onun kafasini karistiriyo by engelin kalkmasu icin dua ettim bakim yaptim kafasini toplayinca sana acilcak sakin olup beklee dedi
kismet fali mi baktirdin vallahi ben cezalandiriliyor um bence..bigecede 3falciya attim oyyy....bakim dedi engellerinizi kaldirmk için bakim yaptim dedi boyle diyen oldumu el atin bi nolurrrrrr
beni hasan felan sanmadı inş :))) ahahahaazeri kendisi bir anlamı vardır
ya aysefalcı kimdir? hiç adı sanı duyulmamış tipler bunlar. şunlara atıp da olumsuz bile olsa reklam yapmayın hem paranıza yazık.
ve bence rahat olun, kesin patlar o
Bu kadın bana niye dua etmedi yaaaabanada dua etti..kısmet actı :))) bütün kısmetsizler doluşmusuz :))
ahaha senin kısmet acık..sana ne dediBu kadın bana niye dua etmedi yaaaa
Bende hep geleceği anlattı böyle böyle olcak dedi bakalımahaha senin kısmet acık..sana ne dedi
eee aynılarını ben de duydum valla
engelimizi kaldırmak için dua etti, sen sakin kal bekle dedi
iyiymiş..ne falıydı kısmet falı mı...benim durugörüBende hep geleceği anlattı böyle böyle olcak dedi bakalım
Kısmetti benimiyiymiş..ne falıydı kısmet falı mı...benim durugörü
Bende hep geleceği anlattı böyle böyle olcak dedi bakalım
iyiymiş..ne falıydı kısmet falı mı...benim durugörü
Öyle bi falcıya denk gelemedim ben :))ne sanslisin Sen sukret bence..
bana guzel bu iliski olcak done done yollariniz donecek o kafasini toplasin acilcak dedi de bunlar genel seyler...ne falcilar vardi ya tarismanin icerigini bile biliyolardi ben şoook
duru görüsü çooooo kötüydü bence. ben de burda önerilince su falını deneyeyim dedim de zaten daha önce enerjisi tutmamışa ne atarsın salaklık iştemerakımı gidermiş oldum diyorum. geçmişe ilişkin bir şey yoktu, an çok tutarlı değildi. bolca dua etmiş işte neyse duadan zarar gelmez deyip geçiyorum
Öyle bi falcıya denk gelemedim ben :))
Kendine iyi bakasan demis azeri ya kendisi :)bana akrepgoz son kısımda kendine iyi bak hasan demiş galiba..beni mi yanlıs anladım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?