İyi akşamlar kızlar. Benimki benim telefon numaramı silmiş sanırımGeçen sene ayrıldığımızda silmemişti 1 sene boyunca konuşmamamıza rağmen. Bu sefer silmiş
Yok, bende numarası da yok zaten başka biriyle ilişkiye başlar başlamaz sildim numarasını ezbere de bilmiyorum. Başka bir platformdan bana yazmış ben olduğumu bilmeden. Oradaki durum yazımla whatsapptaki durum yazım aynı. Yani numaram olsa onun da ben olduğumu anlayabilirdi.Whatsapp dan mı anladın
Sevgilisi varken sagdan soldan millete yazıuosa bosver kuzum ucuz atlatmıssınYok, bende numarası da yok zaten başka biriyle ilişkiye başlar başlamaz sildim numarasını ezbere de bilmiyorum. Başka bir platformdan bana yazmış ben olduğumu bilmeden. Oradaki durum yazımla whatsapptaki durum yazım aynı. Yani numaram olsa onun da ben olduğumu anlayabilirdi.
Bence bılerek yapmıs yalandan yapmıs olamaz o kadar salak degıldır.Yok, bende numarası da yok zaten başka biriyle ilişkiye başlar başlamaz sildim numarasını ezbere de bilmiyorum. Başka bir platformdan bana yazmış ben olduğumu bilmeden. Oradaki durum yazımla whatsapptaki durum yazım aynı. Yani numaram olsa onun da ben olduğumu anlayabilirdi.
ben de öyle düşünüyorum. mesafe koyarak kibarca cevapladım bi daha yazamıycağı şekilde ama tekrar yazarsa ben olduğumu söylemeyi düşünüyorum. sizce de söylemeli miyim? yoksa hiç mi cevap vermemeliyim?Sevgilisi varken sagdan soldan millete yazıuosa bosver kuzum ucuz atlatmıssın
sanmıyorum ama olabilir tabii ki öyle bi ihtimal de var. ama yaklaşma şekline bakınca bilerek yapmadığını düşünüyorum..Bence bılerek yapmıs yalandan yapmıs olamaz o kadar salak degıldır.
Face desem resum var nerden ulastı anlayamadım kı tahmınde edemıyorumsanmıyorum ama olabilir tabii ki öyle bi ihtimal de var. ama yaklaşma şekline bakınca bilerek yapmadığını düşünüyorum..
akrepgöz pembeci geldi ama sanki..size nasıl geldi kızlar?
ben de öyle düşünüyorum. mesafe koyarak kibarca cevapladım bi daha yazamıycağı şekilde ama tekrar yazarsa ben olduğumu söylemeyi düşünüyorum. sizce de söylemeli miyim? yoksa hiç mi cevap vermemeliyim?
Whatsappta çevrimiçi mi diye bakıp bakıp kafayı sıyırmamak için kimlerin numarasını silmedik ki? Bahsettiğiniz platform tinder gibi bi arkadaşlık sitesi mi?İyi akşamlar kızlar. Benimki benim telefon numaramı silmiş sanırımGeçen sene ayrıldığımızda silmemişti 1 sene boyunca konuşmamamıza rağmen. Bu sefer silmiş
Face desem resum var nerden ulastı anlayamadım kı tahmınde edemıyorum
Nasıl sen olduğunu bilmeden mesaj yazdı orayı anlamadım ben.
Whatsappta çevrimiçi mi diye bakıp bakıp kafayı sıyırmamak için kimlerin numarasını silmedik ki? Bahsettiğiniz platform tinder gibi bi arkadaşlık sitesi mi?
Anladım. Canım sen sezgiye baktırıp beğenmemiş miydin? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.yok kızlar arkadaşlık sitesi falan değil. oyun sadece. kimsenin kim olduğunu bilmiyorsun haliyle. ama biz birlikteyken de oynadığı için biliyorum onun ismini falan..
Anladım. Canım sen sezgiye baktırıp beğenmemiş miydin? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
yok kızlar arkadaşlık sitesi falan değil. oyun sadece. kimsenin kim olduğunu bilmiyorsun haliyle. ama biz birlikteyken de oynadığı için biliyorum onun ismini falan..
ben oynamıyordum o zamanlar..E o da senin kullanıcı adını hatırlamaz mı beraber oynuyorsanız?
ben oynamıyordum o zamanlar..
iletişime devam ederse ben olduğumu açıklamalı mıyım sence de? bu şekilde onunla oynuyomuşum gibi hissediyorum ama aslında hiç ben bulaşmadım gelip beni bulan o. direkt engelleyip de geçebilirim ama nedense içimden bi ses önce kim olduğunu söyle diyor.Anladım canım. Yani tesadüfse de çok enteresan bi tesadüf ki ben hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına iyi kötü her şeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım=)
iletişime devam ederse ben olduğumu açıklamalı mıyım sence de? bu şekilde onunla oynuyomuşum gibi hissediyorum ama aslında hiç ben bulaşmadım gelip beni bulan o. direkt engelleyip de geçebilirim ama nedense içimden bi ses önce kim olduğunu söyle diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?