Binnaz Abla

Akrepgöz'e 2 ay kadar önce attım uzun bir yalnızlık var sonra aklı başına gelecek dönecek ama sen bir şey yapma bekle dedi.. En son birden bu ilişkinin geleceği yokmuş kısmet falı yolla bakalım kim var dedi.. bu neydi şimdi dedim. Tamam tespitler çok iyiydi ama kendiyle çelişti çok fazla diğer fallarının rekamını yapıyor.

İyi akşamlar kızlar. Benimki benim telefon numaramı silmiş sanırım Geçen sene ayrıldığımızda silmemişti 1 sene boyunca konuşmamamıza rağmen. Bu sefer silmiş

Whatsapp dan mı anladın
Yok, bende numarası da yok zaten başka biriyle ilişkiye başlar başlamaz sildim numarasını ezbere de bilmiyorum. Başka bir platformdan bana yazmış ben olduğumu bilmeden. Oradaki durum yazımla whatsapptaki durum yazım aynı. Yani numaram olsa onun da ben olduğumu anlayabilirdi.

Sevgilisi varken sagdan soldan millete yazıuosa bosver kuzum ucuz atlatmıssın

Bence bılerek yapmıs yalandan yapmıs olamaz o kadar salak degıldır.

Sevgilisi varken sagdan soldan millete yazıuosa bosver kuzum ucuz atlatmıssın
ben de öyle düşünüyorum. mesafe koyarak kibarca cevapladım bi daha yazamıycağı şekilde ama tekrar yazarsa ben olduğumu söylemeyi düşünüyorum. sizce de söylemeli miyim? yoksa hiç mi cevap vermemeliyim?

Nasıl sen olduğunu bilmeden mesaj yazdı orayı anlamadım ben.

İyi akşamlar kızlar. Benimki benim telefon numaramı silmiş sanırım Geçen sene ayrıldığımızda silmemişti 1 sene boyunca konuşmamamıza rağmen. Bu sefer silmiş
Whatsappta çevrimiçi mi diye bakıp bakıp kafayı sıyırmamak için kimlerin numarasını silmedik ki? Bahsettiğiniz platform tinder gibi bi arkadaşlık sitesi mi?

Face desem resum var nerden ulastı anlayamadım kı tahmınde edemıyorum

Nasıl sen olduğunu bilmeden mesaj yazdı orayı anlamadım ben.

Whatsappta çevrimiçi mi diye bakıp bakıp kafayı sıyırmamak için kimlerin numarasını silmedik ki? Bahsettiğiniz platform tinder gibi bi arkadaşlık sitesi mi?

yok kızlar arkadaşlık sitesi falan değil. oyun sadece. kimsenin kim olduğunu bilmiyorsun haliyle. ama biz birlikteyken de oynadığı için biliyorum onun ismini falan..

yok kızlar arkadaşlık sitesi falan değil. oyun sadece. kimsenin kim olduğunu bilmiyorsun haliyle. ama biz birlikteyken de oynadığı için biliyorum onun ismini falan..
Anladım. Canım sen sezgiye baktırıp beğenmemiş miydin? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Anladım. Canım sen sezgiye baktırıp beğenmemiş miydin? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Ben sezgiye şu anki kişi için baktırmamıştım canım bundan önceki için baktırmıştım. Görüşüceğimizi, tekrar ilişki olcağını evlenceğimizi falan söylemişti.. Evet görüştük ettik ama ikimizde de sevgi kalmamıştı. Sonra iyice kanlı bıçaklı olduk nefret ediyoruz birbirimizden şuan

Anladım canım. Yani tesadüfse de çok enteresan bi tesadüf ki ben hayatta hiçbir şeyin tesadüf olmadığına iyi kötü her şeyin bir sebebi olduğuna inananlardanım=)
iletişime devam ederse ben olduğumu açıklamalı mıyım sence de? bu şekilde onunla oynuyomuşum gibi hissediyorum ama aslında hiç ben bulaşmadım gelip beni bulan o. direkt engelleyip de geçebilirim ama nedense içimden bi ses önce kim olduğunu söyle diyor.

Söyle gitsin bence de, saklayıp sonra öğrenirse daha kötü bi konuma düşersin özellikle gizleyip konuşuyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…