Binnaz Abla

Merhaba herkese, ben yeni katildim araniza. Uzun zamandir takip ediyorum sizi disardan. Bende binnazda bir cok kisiye fal baktirdim. Hepsi birbirine yakin seyler soyledi, beklemedeler. Tarihler cok farkli verildi. Huma ekim sonu kasim gibi dedi gorusme icin. Benna ekim 23 e kadar demisti patladi. Umut Isik 6 kasim demisti o da patladi. Digerleri beklemede.

Güya benim de enerjim çok düşükmüş, onu yükseltmiş dua demedi ama. Kızların az önce yazdıklarını okudum benzer şeyler söylemiş bana da bekle, iyi bir insan, sen biraz uğraş gibi

Ya kızlar bu akrepgöz yazdıklarınıza göre biraz üçkagıtcı geldi bana falını bilmem de bı dualar yıldız yükseltmeler cok teferruatlı işler herkese nasıl yapar kaç paraya fal bakıyo ki biraz su fal işinden uzak durmak lazım kendi adıma ben bitirdim fal işini arada bir hümaya atarım o kadar :)

kızlar ben bu ayın başında hümaya katina atmıştım. verdiği tarihe daha var. burda sizden asenatın methini çok duydum, ona da katina atsam nolur? ayda iki katina olur mu sizce?

Bir de msj atmış bana şuan enerjin çok düşük şakın çekme sabaha bakcam :) diye. Hiçbirşey anlamadım dediklerinden zaten. Hüma geçmişi güzel biliyor da seviyorum da falını ama imkansız şeylere olacak diyor, ilk falımda dediği ufak tefek şeyler çıktı ama iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım. Güzel bakıyor mu dersen bakıyor

Canım valla hüma sezgi benna sevval ve binnazdaki tırt falcıların hepsi aynı seyi soyledi beklyrm bakalım :)

Akrepgöz den şu yazılanlardan sonra huylandım valla. Aklımda bi hüma ve asenat kaldı sürekli bildirimlerle yakalıyorum ama direk meşgul olarak online oluyorlar zaten. Hep bekleyen 2-4 kişi var. Hatta hüma da 6'yı bile gördüm.

Neyse bıraktım baktırmayı zamanı beklicem zaten param pulum kalmadı. Ekstrem bi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…