ayselfalci yarim asirdir fal bakiyomus ona inanarak attim yokmu atan?
Sayarsam depresyona girerim o kadarbu ay simdiye kadar kac fal baktirdiniz kizlar?
ay saol cnm ya bende hasan sandım, anlamadım ..ahahaha :))))))Kendine iyi bakasan demis azeri ya kendisi :)
ya pythia sen küb olabilir misin acaba? buradaysan bize el salla
ya pythia sen küb olabilir misin acaba? buradaysan bize el salla
Güya benim de enerjim çok düşükmüş, onu yükseltmiş dua demedi ama. Kızların az önce yazdıklarını okudum benzer şeyler söylemiş bana da bekle, iyi bir insan, sen biraz uğraş gibiakrepgöz pembeci geldi ama sanki..size nasıl geldi kızlar?
Güya benim de enerjim çok düşükmüş, onu yükseltmiş dua demedi ama. Kızların az önce yazdıklarını okudum benzer şeyler söylemiş bana da bekle, iyi bir insan, sen biraz uğraş gibi
Bir de msj atmış bana şuan enerjin çok düşük şakın çekme sabaha bakcam :) diye. Hiçbirşey anlamadım dediklerinden zaten. Hüma geçmişi güzel biliyor da seviyorum da falını ama imkansız şeylere olacak diyor, ilk falımda dediği ufak tefek şeyler çıktı ama iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım. Güzel bakıyor mu dersen bakıyorYa kızlar bu akrepgöz yazdıklarınıza göre biraz üçkagıtcı geldi bana falını bilmem de bı dualar yıldız yükseltmeler cok teferruatlı işler herkese nasıl yapar kaç paraya fal bakıyo ki biraz su fal işinden uzak durmak lazım kendi adıma ben bitirdim fal işini arada bir hümaya atarım o kadar :)
valla yakalayabilirsen at bencekızlar ben bu ayın başında hümaya katina atmıştım. verdiği tarihe daha var. burda sizden asenatın methini çok duydum, ona da katina atsam nolur? ayda iki katina olur mu sizce?
valla yakalayabilirsen at bence
2 aydır atamadım diyeyimhahah hadi yaaa o kadar mı imkansız ulaşmak?
Canım valla hüma sezgi benna sevval ve binnazdaki tırt falcıların hepsi aynı seyi soyledi beklyrm bakalım :)Bir de msj atmış bana şuan enerjin çok düşük şakın çekme sabaha bakcam :) diye. Hiçbirşey anlamadım dediklerinden zaten. Hüma geçmişi güzel biliyor da seviyorum da falını ama imkansız şeylere olacak diyor, ilk falımda dediği ufak tefek şeyler çıktı ama iddia ettiği hiçbirşeyi yaşamadım. Güzel bakıyor mu dersen bakıyor
Telefon elimdeydi açıktı bildirim geldiği gibi girdim sonuç meşgulhahah hadi yaaa o kadar mı imkansız ulaşmak?
Asenat mı kızlar o kadar iyi mi bakıyor ya merak ettim :)Telefon elimdeydi açıktı bildirim geldiği gibi girdim sonuç meşgul
Telefon elimdeydi açıktı bildirim geldiği gibi girdim sonuç meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?