- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
Gönlüne göre olsun inşallah, olunca güzel haberlerini paylaşırsınCanım valla hüma sezgi benna sevval ve binnazdaki tırt falcıların hepsi aynı seyi soyledi beklyrm bakalım :)
yok be ben geldim ahahaha leboşşşya pythia sen küb olabilir misin acaba? buradaysan bize el salla
Yaşayan efsane geri döndüyok be ben geldim ahahaha leboşşş
zaaaaYaşayan efsane geri döndü
Gönlüne göre olsun inşallah, olunca güzel haberlerini paylaşırsın
kızlar nermin abla fincanlıdan ayrıolmıs site cökmus telden bakyo bilginizeİnşallah kuzum dua edelim hepimiz birbirimize
kızlar selam çıkan fal haberi daha huma bal iş değiştireceksin demişti ve gecen hafta değiştirdim
hoşbulduk bıtanem nasılsın cıkan fal haberıde getırdım nasılsın kuzum senide özledim :)oo kübraa hoşgeldin
hoşbulduk bıtanem nasılsın cıkan fal haberıde getırdım nasılsın kuzum senide özledim :)
gelirsin kuzum sende humaya baktırmsın sanırım bakalım tutcakmı sanadamı kasım verdi :)iyiyim tatlışkoo falların cıkmasını bekliyorum , hadi bakalım sıra bende dua edin guzel haberlerle geliyim canlarım
gelirsin kuzum sende humaya baktırmsın sanırım bakalım tutcakmı sanadamı kasım verdi :)
anı karşı tarafı ıyı anlatıyo ama demı kuzum su hhuma herkesmı olumlu anlamıyorumkı sezgi bnm moralimi çok bozdu kuzumcanım evet baktıdım hümaya 2 hafta öncefalan yaklasık bir ay gibi düşün ama bu ay bitmeden gibi görüyrm dedi ama tamam artık bu iş dicegin zamana 3 4 ay var dedi bakalım , anda cok iyiydi resmen adamı yasadıklarımızı süreci anlattı bana beklemedeyim
kızlar sezgi candan bana cok olumsuz konustu cıkanları varmı cok cıkıyomu off moralimi çok bozdu humayla cok zıt seler söledi
çıktım peki sezgi kuzum neyse ya bakalım humanın bbu ayın sonuna kdr cıkmasını beklıyorumkuzucum sezginin uslubü hüma kadar tatlı degil bir de yazılı fal oldugundan bana da ters gibi gelmişti olumlu sozleriini bile olumsuz algıladım okudukca normal geldi valla belki sana da ole olmustur takılma
anı karşı tarafı ıyı anlatıyo ama demı kuzum su hhuma herkesmı olumlu anlamıyorumkı sezgi bnm moralimi çok bozdu kuzum
inş sezgi yanılır huma cıkar nedeim kuzummm :)yaa ben de herkese olumlu oldugundan suphe ediyordum ama degilmiş canım burda yorum yapanlar oldu , bir de benim kartlar da cok iyiydi maşalah cıkmayan evlilik kartı yoktu :)
çıktım peki sezgi kuzum neyse ya bakalım humanın bbu ayın sonuna kdr cıkmasını beklıyorum
banada humanın tam tersi offki ne offfdaha yeni baktırdım kuzum hümayla aynı tarihleri verdiler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?