Binnaz Abla

anı karşı tarafı bildmi peki kuzum

Kızlar selenaya ulasan varmı bu hafta mailden ??

demek ki ana göre geleceği yorumluyor canım maalesef gelecegi kimse bilemiyor hayırlısı artık napıyım zaten isteiğimi de kaybettim

Kızlarrr selam... eylemın yorumuna cok takıldım... lafımı kesmeden pat pat anlattı... cokda umutlu bı yorumdu heyecanlandım da.. merakım bazı arklae baktırmıştı burdan hatta 2 gun oncede sormuştum sagolsun cvp da vermşler suan nıcklerını unuttum onlar dışında baktırıp cıktı dıyen varmı? Telde bakan eylem abladan bahsedıyorum..
buarada hüma ve sezgı olayına kendu fıkrımı dıyım; hüma anda şahanedır... o an adamın duygusunu şakırrrr.. karşısındakı kadınla ılışkısını okur ve dedıgı gıbıdır araları. Bıtıcek derse bıterler.. ama tarıh olarak asla takılmayınnn aşk için çıkmaz sonra aa patladı sanırsınız..mantıklı olanda patladıgı dusuncesıdır.ama sonuç aynı olur.yanı adam gelıyosa gelır... 1 ay der 3 ay olur.. arada baktırmakda gerekır.bence bu huma ıle ılgılı bı basarısızlık degıl bu katinaya ozel bı durum.. tarıhlerı hep cıkmazz.ve bence 3 ayda 1 baktırılması gereken bı fal turu..
sezgı; bınnazdaykeb ılk 3 kez baktırmışım daha 17,5 ken fılan:) anı bılmış tarıhler 1,5 sene gecıkmelı yanı mantıken patlamış :) ama sonuç dedıgı gıbı olmuş. Adam o zamankı kadınla evlenmedı. Sonra hemeb bana dönmedı, aylar sonra olduk.. şimdi de herkeske aynı tarıhı verdı sezgı ama tarıhe takılmıyorumn cunku karşı taraf canlı haraketleeru degıştırebılen bı ınsan sonuç ıyı olsun varsın şubat degıl mart olsun bence hıslı yorumcular.. ama Allah bılır en dogrusu:)
Asenat içinde bışey dıcem: bana olayı bılmış bu yenı kızı ama istemıcek kafa tutucak aılesıne demış yooooo gayette tutmuyo kafa gayettee normel evlılık asla duşunmuyı hayatında demıştı yoooo gayette evlılık kafasınsayım artık dedu.yani asenat patladı hüma bıldı:) sevgılerr

demek ki ana göre geleceği yorumluyor canım maalesef gelecegi kimse bilemiyor hayırlısı artık napıyım zaten isteiğimi de kaybettim
sanırım öyle canım benim mesela ben o bozulma zamanları ilk başladığında, psikolojik olarak insan çok kötü hissediyor, neden olduğunu anlamaya çalışıyor. deli olmuştum, kendisi her şey yolunda gibi davranıyordu ama uzaklaşmıştı.

o zaman o kadar çok fal göndermişim ki! yani buraları bile bilmeden. burayı da birarkadaşım söyledi bari boşa para verme dedi, artık işyerimde ağlıyordum
o zamanlarda mesela lebuda ya atmışım. popüler falcılar sekmesinden bakmıştım. o kadın bana demiş, kuzum bu adam yeni ortam yeni çevre aklını çelmişler, senden uzaklaşıyor demişti ki soru kısmına hiç yazmamışım. ama bu sene baktırdım aynı kişi evlendirdi bizi sanırm onun hesabı da mı değişti noldu

selena yine bu adam uzaklaşmış, bununla evlilik olmayacak demişti. o falı yolda okumuştum, otobüste eve gidene dek ağladım ya hiç unutamam

Kızlar ana göre yorumlasaydı eski erkek arkadaşımın şuanda hayatında biri var bana öylesine biri demişti kişi Hüma bundan bahsetti aynı şekilde ona göre olumsuz giderdi akışı çıkarmı bilemem tabi.

valla hüma biliyo dedikce seviniyorum ne yalan soyliyim kuzum benim su an ki adam için herkes gelcek sana dedi sezgi hüma benna ve dgierleri eyleme geçen sene baktrıdım o zaman hayatımda bi adam vardı bana asık oldugunu soyluyordu aniden kaçtı adam o zaman baktırdım bu adam psikopat 3 5 gune sana adım atcak ama nolur uzak dur bu adamdan guzelim sana fayda yok bundan gelicek yeniden gitcek dedi bi de iş degişikligin var dedi o zaman iş degiştirdim verdigi tarihten bi ay sonra falan adam aradı gercekten de döndü ve yeniden gitti hem de daha salakca bi sekilde sonradan öğrendim ki hem psikolojik sorunları varmıs hem de hayatında baska bir kız varmıs yani bilmişti canım ama gelecekle ilgili neler anlatmıstı hatırlamyrm valla

kuzu huma anda sahane ama neden öngörüleri çıkmıyo

cnm eylem kim banada numarasını verırmsınız ve nekdar bakıyo

anlamadım cnm huma laylaylommu takılıyo dedi

canım katina için dediklerin doğru olablir... bir de bizim yaptıklarımız da etkiliyor olabilir... bu konuda kafam karışık.

peki olumsuz mu konustu canım?
Yok olumluydu ama şöyle olumlu bu adam sana dönecek ama o sırada sende başkası olacak dedi

Kizlar banada eylemin no atar misiniz?
Bu arada dun humaya cok sık fal baktırdığımı bu yüzden zamanın ötelenip ötelenmediğini sordum cevabını atıyorum:
ben en son baktırdığın kişi olayım, çünkü Katina kuvvetli ve enerjisi yoğun olan bir fal türüdür. Bundan sonra ne bana ne de başkasına Ocak ayına kadar baktırmanı önermiyorum.
Normal falcı olsa bi şey olmz derdi bu konuşması çoook hoşuma gitti

BİLDİMİ CANIM ANI HUMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…