anı karşı tarafı bildmi peki kuzumcanlar ben yaşamadım. bana geçen sene o kadar güzel şeyler söylemişti ki... durum da öyleydi aslında, evlilik konuşuyorduk. kendisi de bana onun benim dışımda sorunları olduğunu ama tam da bu aylarda ailesi ile tanışacağımı, onun benim ailemle tanışacağını söylemişti. ailesinden birinin bir sağlık sorunu olacağından ona canını sıkacağından bahsetti.
ama kızlar üzgünümne aileler tanıştı, ne ileri tek bir adım attık. tam tersi onun söylediği aylarda biz aslında tamamen kopmaya başladık. sebebi yok, bildiğim bir şey yok. kısmet değilmiş demek ki ama lütfen çok toz pembe fallara ben gibi çok bel bağlamayın
canlar ben yaşamadım. bana geçen sene o kadar güzel şeyler söylemişti ki... durum da öyleydi aslında, evlilik konuşuyorduk. kendisi de bana onun benim dışımda sorunları olduğunu ama tam da bu aylarda ailesi ile tanışacağımı, onun benim ailemle tanışacağını söylemişti. ailesinden birinin bir sağlık sorunu olacağından ona canını sıkacağından bahsetti.
ama kızlar üzgünümne aileler tanıştı, ne ileri tek bir adım attık. tam tersi onun söylediği aylarda biz aslında tamamen kopmaya başladık. sebebi yok, bildiğim bir şey yok. kısmet değilmiş demek ki ama lütfen çok toz pembe fallara ben gibi çok bel bağlamayın
evet tatlım, anlık durumlarımızı, kişilik analizlerimizi gayet iyi yaptı. o konuda hakkını yiyememanı karşı tarafı bildmi peki kuzum
0740517606
evet tatlım, anlık durumlarımızı, kişilik analizlerimizi gayet iyi yaptı. o konuda hakkını yiyemem
sanırım öyle canım benimdemek ki ana göre geleceği yorumluyor canım maalesef gelecegi kimse bilemiyor hayırlısı artık napıyım zaten isteiğimi de kaybettim
Kızlar ana göre yorumlasaydı eski erkek arkadaşımın şuanda hayatında biri var bana öylesine biri demişti kişi Hüma bundan bahsetti aynı şekilde ona göre olumsuz giderdi akışı çıkarmı bilemem tabi.demek ki ana göre geleceği yorumluyor canım maalesef gelecegi kimse bilemiyor hayırlısı artık napıyım zaten isteiğimi de kaybettim
Kızlarrr selam... eylemın yorumuna cok takıldım... lafımı kesmeden pat pat anlattı... cokda umutlu bı yorumdu heyecanlandım da.. merakım bazı arklae baktırmıştı burdan hatta 2 gun oncede sormuştum sagolsun cvp da vermşler suan nıcklerını unuttum onlar dışında baktırıp cıktı dıyen varmı? Telde bakan eylem abladan bahsedıyorum..
buarada hüma ve sezgı olayına kendu fıkrımı dıyım; hüma anda şahanedır... o an adamın duygusunu şakırrrr.. karşısındakı kadınla ılışkısını okur ve dedıgı gıbıdır araları. Bıtıcek derse bıterler.. ama tarıh olarak asla takılmayınnn aşk için çıkmaz sonra aa patladı sanırsınız..mantıklı olanda patladıgı dusuncesıdır.ama sonuç aynı olur.yanı adam gelıyosa gelır... 1 ay der 3 ay olur.. arada baktırmakda gerekır.bence bu huma ıle ılgılı bı basarısızlık degıl bu katinaya ozel bı durum.. tarıhlerı hep cıkmazz.ve bence 3 ayda 1 baktırılması gereken bı fal turu..
sezgı; bınnazdaykeb ılk 3 kez baktırmışım daha 17,5 ken fılan:) anı bılmış tarıhler 1,5 sene gecıkmelı yanı mantıken patlamış :) ama sonuç dedıgı gıbı olmuş. Adam o zamankı kadınla evlenmedı. Sonra hemeb bana dönmedı, aylar sonra olduk.. şimdi de herkeske aynı tarıhı verdı sezgı ama tarıhe takılmıyorumn cunku karşı taraf canlı haraketleeru degıştırebılen bı ınsan sonuç ıyı olsun varsın şubat degıl mart olsun bence hıslı yorumcular.. ama Allah bılır en dogrusu:)
Asenat içinde bışey dıcem: bana olayı bılmış bu yenı kızı ama istemıcek kafa tutucak aılesıne demış yooooo gayette tutmuyo kafa gayettee normelevlılık asla duşunmuyı hayatında demıştı yoooo gayette evlılık kafasınsayım artık dedu.yani asenat patladı hüma bıldı:) sevgılerr
kuzu huma anda sahane ama neden öngörüleri çıkmıyoKızlarrr selam... eylemın yorumuna cok takıldım... lafımı kesmeden pat pat anlattı... cokda umutlu bı yorumdu heyecanlandım da.. merakım bazı arklae baktırmıştı burdan hatta 2 gun oncede sormuştum sagolsun cvp da vermşler suan nıcklerını unuttum onlar dışında baktırıp cıktı dıyen varmı? Telde bakan eylem abladan bahsedıyorum..
buarada hüma ve sezgı olayına kendu fıkrımı dıyım; hüma anda şahanedır... o an adamın duygusunu şakırrrr.. karşısındakı kadınla ılışkısını okur ve dedıgı gıbıdır araları. Bıtıcek derse bıterler.. ama tarıh olarak asla takılmayınnn aşk için çıkmaz sonra aa patladı sanırsınız..mantıklı olanda patladıgı dusuncesıdır.ama sonuç aynı olur.yanı adam gelıyosa gelır... 1 ay der 3 ay olur.. arada baktırmakda gerekır.bence bu huma ıle ılgılı bı basarısızlık degıl bu katinaya ozel bı durum.. tarıhlerı hep cıkmazz.ve bence 3 ayda 1 baktırılması gereken bı fal turu..
sezgı; bınnazdaykeb ılk 3 kez baktırmışım daha 17,5 ken fılan:) anı bılmış tarıhler 1,5 sene gecıkmelı yanı mantıken patlamış :) ama sonuç dedıgı gıbı olmuş. Adam o zamankı kadınla evlenmedı. Sonra hemeb bana dönmedı, aylar sonra olduk.. şimdi de herkeske aynı tarıhı verdı sezgı ama tarıhe takılmıyorumn cunku karşı taraf canlı haraketleeru degıştırebılen bı ınsan sonuç ıyı olsun varsın şubat degıl mart olsun bence hıslı yorumcular.. ama Allah bılır en dogrusu:)
Asenat içinde bışey dıcem: bana olayı bılmış bu yenı kızı ama istemıcek kafa tutucak aılesıne demış yooooo gayette tutmuyo kafa gayettee normelevlılık asla duşunmuyı hayatında demıştı yoooo gayette evlılık kafasınsayım artık dedu.yani asenat patladı hüma bıldı:) sevgılerr
cnm eylem kim banada numarasını verırmsınız ve nekdar bakıyovalla hüma biliyo dedikce seviniyorum ne yalan soyliyim kuzum benim su an ki adam için herkes gelcek sana dedi sezgi hüma benna ve dgierleri eyleme geçen sene baktrıdım o zaman hayatımda bi adam vardı bana asık oldugunu soyluyordu aniden kaçtı adam o zaman baktırdım bu adam psikopat 3 5 gune sana adım atcak ama nolur uzak dur bu adamdan guzelim sana fayda yok bundan gelicek yeniden gitcek dedi bi de iş degişikligin var dedi o zaman iş degiştirdim verdigi tarihten bi ay sonra falan adam aradı gercekten de döndü ve yeniden gitti hem de daha salakca bi sekilde sonradan öğrendim ki hem psikolojik sorunları varmıs hem de hayatında baska bir kız varmıs yani bilmişti canım ama gelecekle ilgili neler anlatmıstı hatırlamyrm valla
kuzu huma anda sahane ama neden öngörüleri çıkmıyo
anlamadım cnm huma laylaylommu takılıyo dediKızlar ana göre yorumlasaydı eski erkek arkadaşımın şuanda hayatında biri var bana öylesine biri demişti kişi Hüma bundan bahsetti aynı şekilde ona göre olumsuz giderdi akışı çıkarmı bilemem tabi.
canım katina için dediklerin doğru olablir... bir de bizim yaptıklarımız da etkiliyor olabilir... bu konuda kafam karışık.Kızlarrr selam... eylemın yorumuna cok takıldım... lafımı kesmeden pat pat anlattı... cokda umutlu bı yorumdu heyecanlandım da.. merakım bazı arklae baktırmıştı burdan hatta 2 gun oncede sormuştum sagolsun cvp da vermşler suan nıcklerını unuttum onlar dışında baktırıp cıktı dıyen varmı? Telde bakan eylem abladan bahsedıyorum..
Yok olumluydu ama şöyle olumlu bu adam sana dönecek ama o sırada sende başkası olacak dedipeki olumsuz mu konustu canım?
BİLDİMİ CANIM ANI HUMAYok olumluydu ama şöyle olumlu bu adam sana dönecek ama o sırada sende başkası olacak dedi
Kizlar banada eylemin no atar misiniz?
Bu arada dun humaya cok sık fal baktırdığımı bu yüzden zamanın ötelenip ötelenmediğini sordum cevabını atıyorum:
ben en son baktırdığın kişi olayım, çünkü Katina kuvvetli ve enerjisi yoğun olan bir fal türüdür. Bundan sonra ne bana ne de başkasına Ocak ayına kadar baktırmanı önermiyorum.
Normal falcı olsa bi şey olmz derdi bu konuşması çoook hoşuma gitti
ben çok beğenmedim açıkçası ama insan olarak çok sevdim kötü değildi ama müthişte değildi ama bana sezgi de bilememişti enerji sanırım :)BİLDİMİ CANIM ANI HUMA
ayy sezgi inş banada cıkmaz yarın sonkez humaya katına atcam ve dahadfa baktırmıcamben çok beğenmedim açıkçası ama insan olarak çok sevdim kötü değildi ama müthişte değildi ama bana sezgi de bilememişti enerji sanırım :)
Evet Can'ım kişi de aynı şekilde demişti önceden ama aradan Zaman geçti değiştimi duygusu bilmiyorum.anlamadım cnm huma laylaylommu takılıyo dedi
laylaylommu takılyıorum demişti kişi dediğin takılan kişimi cnmEvet Can'ım kişi de aynı şekilde demişti önceden ama aradan Zaman geçti değiştimi duygusu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?