şimdi bende hüma sesli baktı , sezgi yazılı . aradaki fark bundan da kaynakalnabilir ama sezgi adamı cok iyi analiz dememiş bencil demiş geçmiş hüma super analiz etmiş içini anlatmıs resmen , sezgi durumu çok iyi anlatmıs adamın içinde bulundugu hüma da cok iyi gelecekte iyisi de aynı seyi soyledi hüma evlilik yolu var dedi sezgi cok ciddi bir ilişki olacak ama evlilige dair bişi göremedim olumsuz algılama sadece emin olamadım dedi yani ikisi de aynı seyi soyledi ama hüma tatlıyla balla anlatıyo hosuna gidiyo insanın dinlemesi belki sesli olsa sezgi de cok tatlıdır bilmiyorum :)
şu hümaya 1 yıldan sonra yeniden baktırmaya karar verdim artık ne zaman maddiyatım rahatlarsa... belli saatleri var mıdır acaba?
bence kesinlikle bir etkisi var. Benim Hümaya ilk baktirdigim yazili idi sesli baktigiyla asla karsilastirilamaz. ZAten 10 dak. yorumla orta uzunlukta bir yorum karsilastirilamaz daha yüzeysel. Hissiyat var her ikisindede belki Hüma daha cok olumluyua egilimli olabilir ama benim icin SEzgi bir tik öte onu kendime daha yakin hissetim diyelim yada kahve falini daha cok sevdigimdende olabilir.
baktır kuzumda işte neden hep pembe yorum yapıyo anlamıyorumo zaman sesli hüma baktırmak farz oldu yazılı da pek tutmamıstı belki bunda tutar :/
hiç hanı dönus var ama siz olmassnız desin pembeci! neyse kufur etmicemHüma herkesi barıştırıyor mutlu mesut yaştıyor :)
ben de nedense katina falını seviyorum sanki kahve falları hiç çıkmıyor bana gibi geliyor :)
wevlenceksınz fln demedimi senı sevıyo fln diye nededi cnm tam olark ve cıktımıiyi bir kahve yorumcusu bulmak zor ne biliyim ben fincana baktigimda bir telve görüyorum sanki fincani ben icip kapadim falci enerjimi daha iyi alir gibisinden
Hüma mutlu sonlari seviyor kesinlikle olumluya egilimi var ama bana dedigim gibi hic öyle asiri pembe bir yorum yapmadi
Bana hümada sezgide olumsuzdu öylede oldu ama sezgi iki tık önde benim için çünkü suan hayatımda olan insanı anlatmıştı sana sezgi ne dedi hüma ne dediwevlenceksınz fln demedimi senı sevıyo fln diye nededi cnm tam olark ve cıktımı
Bana hümada sezgide olumsuzdu öylede oldu ama sezgi iki tık önde benim için çünkü suan hayatımda olan insanı anlatmıştı sana sezgi ne dedi hüma ne dedi
Bana gayet olumsuzdu :) ama arkadaşıma baktığında onuda evlendirdi :) seviyo sanırım kimse bekar kalsın istemiyoya ben de pembeci sanıyodum ama pat pat soledikleri de varmıs ama uslubu o kadar tatlı ki herkes pembe algılıyo bence :)
Bana gayet olumsuzdu :) ama arkadaşıma baktığında onuda evlendirdi :) seviyo sanırım kimse bekar kalsın istemiyo
Bana gayet olumsuzdu :) ama arkadaşıma baktığında onuda evlendirdi :) seviyo sanırım kimse bekar kalsın istemiyo
ahahahah kızlar pembe yapmaya da ihtiyacı yok ki anlamadım gitti zaten falları yetiştiremiyo :)
Hüma bu gidişle 80 tl olacak
Huma yi bir ben sevemedimo kadar fala nasil bakiyor birde hergün giriyor cok nadir oluyor girmedi full-time falci yinede fal isi enerji isi hicbir agirlik yapmaz anlamadim gitti. Ama bazi 7/24 tellwe falcilari gibi bastan savma bakmiyor. KAdin mutlu sonlari seviyor anlasilan o herkez birbirini sevsin kavussun evlensin mutlu mutlu yasayip gidelim hakli kadin
evet yakinda cikar yine fiyati borsa gibi konusuldukca fiyat artiyor
Huma yi bir ben sevemedimsürekli baktiran lar için endişeliyim fiyat artarsa hüma siz kalırız
ıy pembeci çıkmıcak sezgi tuut emınım of80 tlede olsa kesinlikle baktiranlar olur buna eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?