Binnaz Abla

bence kesinlikle bir etkisi var. Benim Hümaya ilk baktirdigim yazili idi sesli baktigiyla asla karsilastirilamaz. ZAten 10 dak. yorumla orta uzunlukta bir yorum karsilastirilamaz daha yüzeysel. Hissiyat var her ikisindede belki Hüma daha cok olumluyua egilimli olabilir ama benim icin SEzgi bir tik öte onu kendime daha yakin hissetim diyelim yada kahve falini daha cok sevdigimdende olabilir.

ben de nedense katina falını seviyorum sanki kahve falları hiç çıkmıyor bana gibi geliyor :)

o zaman sesli hüma baktırmak farz oldu yazılı da pek tutmamıstı belki bunda tutar :/

ben de nedense katina falını seviyorum sanki kahve falları hiç çıkmıyor bana gibi geliyor :)

iyi bir kahve yorumcusu bulmak zor ne biliyim ben fincana baktigimda bir telve görüyorum sanki fincani ben icip kapadim falci enerjimi daha iyi alir gibisinden

Hüma mutlu sonlari seviyor kesinlikle olumluya egilimi var ama bana dedigim gibi hic öyle asiri pembe bir yorum yapmadi

wevlenceksınz fln demedimi senı sevıyo fln diye nededi cnm tam olark ve cıktımı

Bana hümada sezgide olumsuzdu öylede oldu ama sezgi iki tık önde benim için çünkü suan hayatımda olan insanı anlatmıştı sana sezgi ne dedi hüma ne dedi

ya ben de pembeci sanıyodum ama pat pat soledikleri de varmıs ama uslubu o kadar tatlı ki herkes pembe algılıyo bence :)

Bana gayet olumsuzdu :) ama arkadaşıma baktığında onuda evlendirdi :) seviyo sanırım kimse bekar kalsın istemiyo

haha evet mutlu sonlari seviyor kadin ama beni öyle direkt evlendirmedi o degilde hergün 5-6 fal bakiyor ayda 150den fazla yapar hicmi agirlik yapmiyor arkadas?! Fiyati olmus 20,99 euro yakinda yükselir kesin burada cok konusu geciyor son günlerde. Benim Sezgiye baktirasim geldi ya neyse bir kac gün daha bekleyim en iyisimi

ahahahah kızlar pembe yapmaya da ihtiyacı yok ki anlamadım gitti zaten falları yetiştiremiyo :)

o kadar fala nasil bakiyor birde hergün giriyor cok nadir oluyor girmedi full-time falci yinede fal isi enerji isi hicbir agirlik yapmaz anlamadim gitti. Ama bazi 7/24 tellwe falcilari gibi bastan savma bakmiyor. KAdin mutlu sonlari seviyor anlasilan o herkez birbirini sevsin kavussun evlensin mutlu mutlu yasayip gidelim hakli kadin

Hüma bu gidişle 80 tl olacak

evet yakinda cikar yine fiyati borsa gibi konusuldukca fiyat artiyor

Huma yi bir ben sevemedim sürekli baktiran lar için endişeliyim fiyat artarsa hüma siz kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…