- 13 Temmuz 2016
- 211
- 81
- 18
En son ne zaman atmıştın katina sık sık atmayın diyor hüma çünkü zamanı ötelermişizayy sezgi inş banada cıkmaz yarın sonkez humaya katına atcam ve dahadfa baktırmıcam
3 hafta önce sana kişi dedi demi kaylaylom takılıytom diyeEn son ne zaman atmıştın katina sık sık atmayın diyor hüma çünkü zamanı ötelermişiz
Evet Can'ım eski erkek arkadaşım demişti laylaylom takıldığını Hüma da aynı şekilde belirtti ama Sema bu tezi çürüttü.laylaylommu takılyıorum demişti kişi dediğin takılan kişimi cnm
cnm eylem kim banada numarasını verırmsınız ve nekdar bakıyo
Kızlar selenaya ulasan varmı bu hafta mailden ??
aa hüma karşı tarafı baya biliyo demekkiEvet Can'ım eski erkek arkadaşım demişti laylaylom takıldığını Hüma da aynı şekilde belirtti ama Sema bu tezi çürüttü.
kuzum bende eski nosu var yaa burdan birine vermiştim kullanılmıyo demiş50 tl di gecen sene adanada telde bakıyo anne adını falan istiyo sonra anlatıyo telde sna
sonu '00' canım bendeki Eylemin ama zaten iptal olmus noben telefonuma eylem diye birini kayit etmisim ama bu adanali olanmi bilmiyorum. Ben yillar önce adanadan birine baktirmistim ama onun adi ayseldi galiba
cok cnm sıkkın cok huma dönecek derken sezgi asla olmaz demişki sezgi daha hisli sanki offki ne off
nerden anladın humanın daha hıslı oldugunubana ikiside dönecek dedi canım ama hüma daha hisli bence
bana ikiside dönecek dedi canım ama hüma daha hisli bence
sonu '00' canım bendeki Eylemin ama zaten iptal olmus no
Banada donmedı hala mutlaka donerdı arkadasıma donmedı bır hafta olduben taaaaa geçen hafta yazmıştım hala dönüş yok. artık dönüş olsa da baktıracağımı sanmıyorum :)
şimdi bende hüma sesli baktı , sezgi yazılı . aradaki fark bundan da kaynakalnabilir ama sezgi adamı cok iyi analiz dememiş bencil demiş geçmiş hüma super analiz etmiş içini anlatmıs resmen , sezgi durumu çok iyi anlatmıs adamın içinde bulundugu hüma da cok iyi gelecekte iyisi de aynı seyi soyledi hüma evlilik yolu var dedi sezgi cok ciddi bir ilişki olacak ama evlilige dair bişi göremedim olumsuz algılama sadece emin olamadım dedi yani ikisi de aynı seyi soyledi ama hüma tatlıyla balla anlatıyo hosuna gidiyo insanın dinlemesi belki sesli olsa sezgi de cok tatlıdır bilmiyorum :)enerji meselesi aslinda. Ben ikisini karsilastiracak olursam yazili falda beni Sezgi daha cok tatmin etmisti (Hümanin yazili falina bakarsak). Ikisininde hissiyati var ama benim icin Sezgi bir tik önde belki sesli yorum yapsa daha sahane olur.
şu hümaya 1 yıldan sonra yeniden baktırmaya karar verdim artık ne zaman maddiyatım rahatlarsa... belli saatleri var mıdır acaba?şimdi bende hüma sesli baktı , sezgi yazılı . aradaki fark bundan da kaynakalnabilir ama sezgi adamı cok iyi analiz dememiş bencil demiş geçmiş hüma super analiz etmiş içini anlatmıs resmen , sezgi durumu çok iyi anlatmıs adamın içinde bulundugu hüma da cok iyi gelecekte iyisi de aynı seyi soyledi hüma evlilik yolu var dedi sezgi cok ciddi bir ilişki olacak ama evlilige dair bişi göremedim olumsuz algılama sadece emin olamadım dedi yani ikisi de aynı seyi soyledi ama hüma tatlıyla balla anlatıyo hosuna gidiyo insanın dinlemesi belki sesli olsa sezgi de cok tatlıdır bilmiyorum :)
bana cok olumsuzdu kuzum hep olumsuzlar olur kesin sezgi haklı kanki neguzel senın yerınde olsam keşkeşimdi bende hüma sesli baktı , sezgi yazılı . aradaki fark bundan da kaynakalnabilir ama sezgi adamı cok iyi analiz dememiş bencil demiş geçmiş hüma super analiz etmiş içini anlatmıs resmen , sezgi durumu çok iyi anlatmıs adamın içinde bulundugu hüma da cok iyi gelecekte iyisi de aynı seyi soyledi hüma evlilik yolu var dedi sezgi cok ciddi bir ilişki olacak ama evlilige dair bişi göremedim olumsuz algılama sadece emin olamadım dedi yani ikisi de aynı seyi soyledi ama hüma tatlıyla balla anlatıyo hosuna gidiyo insanın dinlemesi belki sesli olsa sezgi de cok tatlıdır bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?