haha evet mutlu sonlari seviyor kadinama beni öyle direkt evlendirmedi o degilde hergün 5-6 fal bakiyor ayda 150den fazla yapar hicmi agirlik yapmiyor arkadas?! Fiyati olmus 20,99 euro yakinda yükselir kesin burada cok konusu geciyor son günlerde. Benim Sezgiye baktirasim geldi ya neyse bir kac gün daha bekleyim en iyisimi
ıy pembeci çıkmıcak sezgi tuut emınım of
Tüm siteler için söylüyorum kimse o kadar ücret etmez buna hümada yükseltirse sezgide dahil tamam cıkıyo cıkmıyo anlık rahatlıyoruz ama bu durumun sonu yok bu fiyat politikası biraz sacma olduhaha evet mutlu sonlari seviyor kadinama beni öyle direkt evlendirmedi o degilde hergün 5-6 fal bakiyor ayda 150den fazla yapar hicmi agirlik yapmiyor arkadas?! Fiyati olmus 20,99 euro yakinda yükselir kesin burada cok konusu geciyor son günlerde. Benim Sezgiye baktirasim geldi ya neyse bir kac gün daha bekleyim en iyisimi
yok artık canım 80 tl de yapmaz heralde :)o kadar fala nasil bakiyor birde hergün giriyor cok nadir oluyor girmedi full-time falci yinede fal isi enerji isi hicbir agirlik yapmaz anlamadim gitti. Ama bazi 7/24 tellwe falcilari gibi bastan savma bakmiyor. KAdin mutlu sonlari seviyor anlasilan o herkez birbirini sevsin kavussun evlensin mutlu mutlu yasayip gidelim hakli kadin
evet yakinda cikar yine fiyati borsa gibi konusuldukca fiyat artiyor
yaaa onu ben de düşünmedim degil hiç mi agırlık yapmaz hayır baya baya da yogunlasıp bakıyor demek ki saglam korumaları var duası falan zaten arap kökenli oldugunu da solemiş araplar baya iyi olurlar o konularda
canım azten paraya dooymus falcılar sürekli baktırmayın diye uyarıyor ben de katılıyorum yani aynı falcıya iki defa yollmanın bi mantıgı yok zaman gecmesini beklemek laızm farklı falcılara da atınca allah bulllak oluyosun en guzeli guvendigin 2 3 kişiye yollayıp beklemek hem cok fal atmak zamanı öteliyomus diye duydum ne kadar dogru bilememTüm siteler için söylüyorum kimse o kadar ücret etmez buna hümada yükseltirse sezgide dahil tamam cıkıyo cıkmıyo anlık rahatlıyoruz ama bu durumun sonu yok bu fiyat politikası biraz sacma oldu
Sezgi artık bana bakmıyo :)) dün atıyım dedim azar üstüne azar yedim :))) yine benzer seyleri söylicem vade cıkana kadar paran cebinde kalsın dedi
ben cidden sasiriyorum hani ciksin cikmasin öyle bastan sagma bakmiyor simdi hakkini yemeyelim
yok artık canım 80 tl de yapmaz heralde :)
Tüm siteler için söylüyorum kimse o kadar ücret etmez buna hümada yükseltirse sezgide dahil tamam cıkıyo cıkmıyo anlık rahatlıyoruz ama bu durumun sonu yok bu fiyat politikası biraz sacma oldu
Sezgi artık bana bakmıyo :)) dün atıyım dedim azar üstüne azar yedim :))) yine benzer seyleri söylicem vade cıkana kadar paran cebinde kalsın dedi
sezgi moralimi çok bozdu of
genel olarak humanın tam tersı dedım dusun nekdr olumsuz oldugnu amann neyse ya 15 gun var patlarsa cıkarsa yazıcam kuzummmcanım takılma yaaa fal alt tarafı senin adamla ilgili mi olumsuz konustu genel olarak mı olumsuz ?
sen baktırdınmı kuzum sezgiye humaay :)kızlar sezgi hüma karşılaştırmanızı bölüyorum ama :)
gizem hatuna baktırdım ve kesinlikle denenebilir diyorum. an ve gelecekle ilgili fazla yorum yapmamış ama geçmişimizle ilgili ne yazdıysa tamamen doğru
hisli birisi belli, boş değil
fiyatına göre de çok iyi. 17 tl. o fiyatta baktırdığım falcıların neredeyse hepsi çöptü
evet ikisine de baktırdım hüma daha pembeydisen baktırdınmı kuzum sezgiye humaay :)
Daha sık girmeye çalışacağını ve de sosyal medya hesabı açacağını söyledi inşallah öyle olur:)Seka asenata atmıştı. buralarda mi acaba? asenata daha sık girmesini istediğimizi söyler misin lütfen. 1 aydır bekliyorum kredi hazır.
Kızlar rica ederim fallara iyi ya da kötü bu kadar çok sarılmayın. 15 aydır ayrıl barış devam eden,bana acıdan başka bir şey vermeyen adı aşk ya da ilişki her neyse 1 gün içinde bitti kafamda. İnanın bu süreçte ben hiç evlilik sormadan bana neredeyse tüm falcılar evlilik dedi ama ben net olarak söylüyorum ki bu iş benim kafamda bitti. Hani ille de derseniz hiç mi bilen olmadı? Diye. Şu tarihe kadar yaşayacağım şeyleri yaklaşık 1 ay önce harfiyen söyleyen tek kişi: SEZGİ CANDAN. Bugün falı tekrar okudum bana çıkmayan tek cümlesi yok. Yeni birinden bahseden Maya Demir de vardı ama o kadından çok emin olamıyorum maalesef çünkü hiç spesifik bir fal değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?