Binnaz Abla

yaaa onu ben de düşünmedim degil hiç mi agırlık yapmaz hayır baya baya da yogunlasıp bakıyor demek ki saglam korumaları var duası falan zaten arap kökenli oldugunu da solemiş araplar baya iyi olurlar o konularda

Tüm siteler için söylüyorum kimse o kadar ücret etmez buna hümada yükseltirse sezgide dahil tamam cıkıyo cıkmıyo anlık rahatlıyoruz ama bu durumun sonu yok bu fiyat politikası biraz sacma oldu

Sezgi artık bana bakmıyo :)) dün atıyım dedim azar üstüne azar yedim :))) yine benzer seyleri söylicem vade cıkana kadar paran cebinde kalsın dedi

yok artık canım 80 tl de yapmaz heralde :)

yaaa onu ben de düşünmedim degil hiç mi agırlık yapmaz hayır baya baya da yogunlasıp bakıyor demek ki saglam korumaları var duası falan zaten arap kökenli oldugunu da solemiş araplar baya iyi olurlar o konularda

ben cidden sasiriyorum hani ciksin cikmasin öyle bastan sagma bakmiyor simdi hakkini yemeyelim

canım azten paraya dooymus falcılar sürekli baktırmayın diye uyarıyor ben de katılıyorum yani aynı falcıya iki defa yollmanın bi mantıgı yok zaman gecmesini beklemek laızm farklı falcılara da atınca allah bulllak oluyosun en guzeli guvendigin 2 3 kişiye yollayıp beklemek hem cok fal atmak zamanı öteliyomus diye duydum ne kadar dogru bilemem

yok artık canım 80 tl de yapmaz heralde :)

bellimi olur fiyat sürekli cikiyor zaman icinde 60-70 bulur bence suan 57 mi ne sanirim (tr fiyatini bilmiyorum). Binnaz falcilarinin yüzde kaci falciya kaliyor bilen varmi?

ben Sezginin fiyatini kesinlikle artiracagini düsünmüyorum. Binnazin fiyat politikasi beni sinir ediyor cok paragöz bir sitedir kendisi ama baktirmaya devam HAdi ya bana bakarmiki acaba? Aradan biraz zaman gecti ama :)

canım takılma yaaa fal alt tarafı senin adamla ilgili mi olumsuz konustu genel olarak mı olumsuz ?
genel olarak humanın tam tersı dedım dusun nekdr olumsuz oldugnu amann neyse ya 15 gun var patlarsa cıkarsa yazıcam kuzummm

kızlar sezgi hüma karşılaştırmanızı bölüyorum ama :)

gizem hatuna baktırdım ve kesinlikle denenebilir diyorum. an ve gelecekle ilgili fazla yorum yapmamış ama geçmişimizle ilgili ne yazdıysa tamamen doğru
hisli birisi belli, boş değil

fiyatına göre de çok iyi. 17 tl. o fiyatta baktırdığım falcıların neredeyse hepsi çöptü

sen baktırdınmı kuzum sezgiye humaay :)

sen baktırdınmı kuzum sezgiye humaay :)
evet ikisine de baktırdım hüma daha pembeydi
ama şöyle bi şey var hümaya 1,5 ay önce baktırdım sezgiyeyse daha 2 gün oluyor

belki hüma baktığı zaman gerçekten durumlar pembedir, çocuk sonradan açılıp saçılmıştır bi şey diyemiycem :)

Son düzenleme:
KIZLAR BNDE HSİLİYİM HAA ARKDŞLARIMA BAKTIGIM KAHVE FALLARI HEP ÇIKMIS AYY KENDIMLE GURUR DUYUYORUM :ddd

Seka asenata atmıştı. buralarda mi acaba? asenata daha sık girmesini istediğimizi söyler misin lütfen. 1 aydır bekliyorum kredi hazır.

Kızlar rica ederim fallara iyi ya da kötü bu kadar çok sarılmayın. 15 aydır ayrıl barış devam eden,bana acıdan başka bir şey vermeyen adı aşk ya da ilişki her neyse 1 gün içinde bitti kafamda. İnanın bu süreçte ben hiç evlilik sormadan bana neredeyse tüm falcılar evlilik dedi ama ben net olarak söylüyorum ki bu iş benim kafamda bitti. Hani ille de derseniz hiç mi bilen olmadı? Diye. Şu tarihe kadar yaşayacağım şeyleri yaklaşık 1 ay önce harfiyen söyleyen tek kişi: SEZGİ CANDAN. Bugün falı tekrar okudum bana çıkmayan tek cümlesi yok. Yeni birinden bahseden Maya Demir de vardı ama o kadından çok emin olamıyorum maalesef çünkü hiç spesifik bir fal değildi.

sezginin 10 gün önce dediği şeylerden ilki birebir olmasa da yaşandı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…