şaşırdım ne yalan söyliyeyim. hani bilemediği şeyler var diyemiyorum, çok ilginç hepsini bildi, ona şaşırdım. :128:
burayı okuyor desem burda yazmadığımız o kadar çok seyi nasıl bildi ,işte böyle bilincede herseyi düşünür olduk yoksa daha önce baktırdığımız is,m değişikliği yapan bir falcımı ama olamaz ya kötü düşünmeyeyim
mertin seside bayılmayacak gibi değil hani
falda bana burç muhabbeti yapmış fırsat bu fırsat burcunu bile öğrendim. çokmu önemli yoo ama işte merak
burayı okuyor desem burda yazmadığımız o kadar çok seyi nasıl bildi ,işte böyle bilincede herseyi düşünür olduk yoksa daha önce baktırdığımız is,m değişikliği yapan bir falcımı ama olamaz ya kötü düşünmeyeyim
hımm olabilir :44: bilemiorum. fal baktıranmış gibi takılabilir kuuybi gibi. erkek kuyybi. Yani her an herkes kuybi çıkabilir...ama profiline yazmış sağlık sorunlarından dolayı girememiş falan...zamanla anlaşılır artık.
acaba fal baktırırken falcısına hiç aşık olan olmuşmudur.
mert reiki fan club kurmuşsunuz kızlarbu arada burcu neymiş ayol
mertin falları özellikle bir haftadır çok arttı arkadaşlar farkındaysanız ama taroyu daha güzel bana göre dahadetaylı
kızlar ya mertın olumsuz konustugu kımse varmı aramızda yanı herkesemı olumlu konusuyo acaba?:26:
Benim için en önemli konularla ilgili sonuç olumlu .Ama sonuca giden yolda verdigi detaylarda olumsuzluklarda var.Bide şu ana kadar bende söylediği üç şey çıktı ki bana çok nadirdir bi falcının söylediğinin çıktığı,bakalım asıl konularda görücez Reiki nin maharetini.Bakalım hislerininde ,sesi kadar albenisi varmıymış?kızlar ya mertın olumsuz konustugu kımse varmı aramızda yanı herkesemı olumlu konusuyo acaba?:26:
hımm olabilir :44: bilemiorum. fal baktıranmış gibi takılabilir kuuybi gibi. erkek kuyybi. Yani her an herkes kuybi çıkabilir...ama profiline yazmış sağlık sorunlarından dolayı girememiş falan...zamanla anlaşılır artık.
Kızlar ben tekrar fal aldığında baktırıcam.Şu ana kadar burda hiçbir konuyu açıkça yazmadım.Bende sallarsa o zaman anlarız ki bu işte bi yamuk var.Ha bilirse şayet demek ki iyi falcı hakkıyla biliyor.
Kızlar ben tekrar fal aldığında baktırıcam.Şu ana kadar burda hiçbir konuyu açıkça yazmadım.Bende sallarsa o zaman anlarız ki bu işte bi yamuk var.Ha bilirse şayet demek ki iyi falcı hakkıyla biliyor.
kızlar bu telvede bahsettıgınız kım?kacırdım galıba orayı venüsambermı yoksa madamsalumu?
kızlar bu telvede bahsettıgınız kım?kacırdım galıba orayı venüsambermı yoksa madamsalumu?
madamsalu bugünkü
Mert hepimize mi olumlu ne?
Melek in kahvesi gelmiş, gayet güzel bakmış bir de katina açmış.
Bu arada Açelya nın olumsuz falının bir parçası çıkmadı.Dediğim gibi Açelya duruma göre yorum yapıyor bence, hissiyatı olduğunu düşünmüyorum.Melek adamın hayatı ve geçmişiyle ilgili çok şey bilmiş, şaşırdım açıkçası.Hisleri olan bir insan bence.
Melek kahvede mi tarotta mi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?