Binnaz Abla

Son düzenleme:
kızlar telweede medyum selena var şiddetle tavsiye ederim hakkımda hiç bir şey bilmeyen birinin bu kadar kelimesi kelimesiye hayatımı geçmişimi şimdimi ve geleceği anlatmasıııı hayret verici idiii ben çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederimm

mert reiki fan club kurmuşsunuz kızlar bu arada burcu neymiş ayol

Düşünsenize hepimiz Mert in sesini dinlemek için fal baktırıyomuşuz .Reiki umarım bunları okur,çok hoş olur ya.Falla kısmet ararken kısmetin falcı olduğunu anlayan bir gurup insan..

mert bu kadar iyimi kızlar??

bana olumlu konuşmuş ama gerçek durumum hiçte olumlu değil ondan çok inanamıorum dediklerinin çıkacağına?

mertin falları özellikle bir haftadır çok arttı arkadaşlar farkındaysanız ama taroyu daha güzel bana göre dahadetaylı

Kesinlikle bugünde yazmıştım zaten tarotu daha detaylı ve daha òzenerek yorumluyo bencede.Kahveside güzel ama daha eğlencelik sanki,önemli mevzular icin tekrar kesinlikle tarotu derim.

kızlar ya mertın olumsuz konustugu kımse varmı aramızda yanı herkesemı olumlu konusuyo acaba?:26:

kızlar ya mertın olumsuz konustugu kımse varmı aramızda yanı herkesemı olumlu konusuyo acaba?:26:

benim iş durumuma olumsuz konuşmuş ama kim takar işi

asıl mesele yani aşk durumları için olumlu demiş ama şuanda gayet olumsuz bir süreçteyim inanmaya çok istiorum ama gerçeğe bakıorum gayet kötü durum bilmiorum

Benim için en önemli konularla ilgili sonuç olumlu .Ama sonuca giden yolda verdigi detaylarda olumsuzluklarda var.Bide şu ana kadar bende söylediği üç şey çıktı ki bana çok nadirdir bi falcının söylediğinin çıktığı,bakalım asıl konularda görücez Reiki nin maharetini.Bakalım hislerininde ,sesi kadar albenisi varmıymış?

Mert hepimize mi olumlu ne?

Melek in kahvesi gelmiş, gayet güzel bakmış bir de katina açmış.

Bu arada Açelya nın olumsuz falının bir parçası çıkmadı.Dediğim gibi Açelya duruma göre yorum yapıyor bence, hissiyatı olduğunu düşünmüyorum.Melek adamın hayatı ve geçmişiyle ilgili çok şey bilmiş, şaşırdım açıkçası.Hisleri olan bir insan bence.

Son düzenleme:

Melek kahvede mi tarotta mi iyi

kızlar kızmayın ama sizin Reiki, herkese toz pembe tablolar dağıtmış gibi.. bir kişiye de "bu herif asla ve hayatta olmaz, seni üzer, vb vb" dememiş gibi.. dediği biri varsa ya şimdi çıksın ve söylesin ya da sonsuza dek sussun :)))

adam bizim köşedeki kırıkçı-çıkıkçı amca gibi anca sağlık problemi söylüyor sanırım yaa.. herkesin mi beklediği aslında seviyor da engeller var falan filan... reikiye sesleniyorum, tatlım gördüğün bir şeyler varsa söyleyebilirsin merak etme biz neler neler, ne kehanetler duymuş insanlarız, çekinme .. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…