Binnaz Abla

Indirim varmis diye binnaza girdim, ne goreyim 50 tl olmus fiyatlar iyi falcilarin.kafayi yemis millet. yuz yuze o kadar aliyorlar istanbul'da. indirmislerde ne olmus yani yine ayni fiyata denk geliyor.

indirim kredi alimlarimda sanirim

tersi mi oluyor yani atiyorum kaderindeki adamla tanistin fal baktirdin diye onunla evlencekken olmadi gibi mi...

böyle oldugunu sanmiyorum evet fal baktirmak dinimizce sakincali ama baktirdin diye kaderindeki adamla evleneceken olmadi diye birsey olacagini sanmiyorum. HAtta bununla ilgili bir hadis vardir. Yani evlenecegin insanla iligili. Istersen özelden yazayim.

Sema bana hiiiiiiic cikmadi tek kelimesi bile bosver takma kafana

aa merak ettim hadisi canım yazar mısın rica etsem ?

Hüma pembeci degil dermistim sözümü geri aliyorum.

valla o kadar merak ediyorum ki su kız pembeci mi degil mi bana cıkmasını falan gectim merak ediyorum sadece :)

bana hepsi pembeydi bakalım cıkacak mı hepsi aynı senaryoyu cizdiler !

valla o kadar merak ediyorum ki su kız pembeci mi degil mi bana cıkmasını falan gectim merak ediyorum sadece :)

ben Hümaya ısrarla kartların enerjisini bozmuş olabilirim benimle kafa buluyorlar istersen falıma sonra bak kafan rahatken ben beklerim vs bile dedim.benim için açılım yapmasını istedim.Hatta son fallarımda sakın bana nişanlımdan bahsetme onu duymak istemediğimi ifade ettim.Hakkını yemeyecem kendisi çok kibar davrandı hep ilgi ve alakalaydıistersen falını iade edebilirsin dedi biriki defa.ki iadede etmiştim.fakat ben negörüyorsam onu söylüyorum.yalan söyleyemem diyordu..bekleyecez ve görecez.enfazla şubata kadar vakti var ikinci 6 ay bitecek.zaman şaşar dedik ama bukadarda şaşmaz değil mi ama.ha şu var benim fallarımın çıkacağını artık düşünmemeye başlamıştım.onca faldan sonra.Hümanın bana kattığı şu oldu.terapi gibi gelmeye başlamıştı falları.onada söylediklerinin imkansız olduğunu dile getiriyordum.geçti bitti.5 ayda nişanlısını tamamen unutan nadir kişilerden biriyim sanırım.kendimle grur duyuyorum.

canım unutabilmek en büyük armağdan emin olabilirsin bana da herkes şaşıyor senin yaadıklarını yasasak ayakta duramazdık diyor ben üstüne bir de aldatıldım , dolandırıldım :)

hümaya gelince o kız nedense bana samimi geliyor para olayını zaten asmıs ben baktırmasam da 2 dk da limiti doluyor demek ki gercekten hisseeti ama yanlıs bir enerji oluşmus olabilir bilemedim bu kadar neden ısrar etsin ki :/

su kızın hiç çıkan falı yok mu yaaaa :):):))

kesinlikle pembeci ama hayat bu dedigide olabilir bu arada kendi falimdan bahsetmiyorum

toplam baktırdığım fal sayısı belki 21'dir yav, maşallah

insan kötü olunca vallahi atiyor iste

aa merak ettim hadisi canım yazar mısın rica etsem ?

Bahsetigim sey bu

Kiminle Evleneceğin ezelde muayyen olup, hiçbir surette değişmez hatta,
Ashab-ı Kiram’dan bir zatın Peygamber Efendimiz’e (Aleyhisselatü Vesselam) :
“Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun.” demesi uzerine:
“Eğer sana, İsrafil, Mikail, Cebrail, ve Hamele-i Arş, (A.S.) dua etse, aralarında Ben de bulunsam, gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin.” diyerek bu hakikate işaret etmiştir.

Bak birde bunu buldum:

Kişinin evleneceği insan ezelde bilinip kader planına sokulmuştur. Yani Allah’ın olacağını bildiği bir şey ezelde kaydedilmiş ve zamanı geldiğinde meydana gelecektir veya gelmiştir. “Keşke bununla evlenmeseydim de şununla evlenseydim o zaman daha mutlu olurdum” demek kaderi tenkiddir. Seçim sana aitti ve sen onu seçtiğin için Allah Teala da onu nasip etti..

haklısın canım ecelle nikah sasmaz derler .. allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin o yüzden hiç inanmamısımdır su kısmet acma falan yaptrıan insanlaara :/

haklısın canım ecelle nikah sasmaz derler .. allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin o yüzden hiç inanmamısımdır su kısmet acma falan yaptrıan insanlaara :/
Bende arada kötü enerjiler mi var dedim ki birsürü yorumcu bundanda bahsetti.hemen hem herkes.sonra araştırdım baktım ki kaderde yazılmışsa hiçbir güç değiştiremezmiş.ondan zamana bıraktım.birileri buna sebep olmuşsa iki cihandada yatacak yerleri olmaz sadece bu.ama Kaderimse gitmezdi zaten evlenirdik.dolayısıyla herşey Allahtan deyip kaderime razı geldim.Allahımda bana yardım etti onu unutturdu.vardır bundada hayır elbette.zamanla görecez inşallah

Canım ya ne mutlu sana demek ki çok güçlü bir bayansın bu özellik sana yeter de artar

Kupaasi da biri icin bana"kaderin ama oynayan oynamis" demisti. Iyide kaderim olsa zaten olurdu, demek ki degilmis dedim..
"Derin bu konular ama özetlersek olabilecek birşey bozulmuş Allah akıl fikir vermiş bazı şeyleri bize bırakmış. tercihler kaderimizi değiştirir. Birini öldürüp hapse girmek tercihdir ama bizi birini öldürecek duruma getiren olaylar kaderdir"

Demis. Ben hala bence degilmis diyorum. Keza kaderi kimse bilemez:)

Canım ya ne mutlu sana demek ki çok güçlü bir bayansın bu özellik sana yeter de artar

Aynen canım özünü temiz tutup kimse için kötülük düşünmedikten sonra rabbim her zaman yanımızda .

bazen her seyi akışına bırakığ hayatın bize sunduklarını kabul etmek gerek

Ben bu noktada kupa asina kismen katiliyorum. Kader tek bir cizgiden olusmaz. Eger oyleyse adam oldurenlere ceza verilmesin, biri birine zarar verdiginde zarar goren bu bana zarar verdi demesin. Kader dogdugun aile, yuzun, gozun, degistiremeyecegin seyler. Ama Allah her insana bir irade, bir secim hakki, bir akil vermis. Ben kelebek etksiine inanan bir insanim, evrende her an her sey degisiyor, kisilerin hayatinda da en ufak bir hareket gelecegi kulliyen degistiyor.

Hicbir zaman evliligin kader olduguna inanmadim. Secim hakki siye bir sey var. Ama ask kesinlikle kader. Kime asik olacagini secemiyorsun ama kiminle evlenecegini secebiliyorsun. Ben de boyle dusunuyorum mesela : )

Bu arada kupaasi demisken, kendisi patladi onu da not duseyim.

Bennde degistirilemez kaderin sinirli seyler olduguna inaniyorum evlilik isi bana kader gibi gelmiyor dedigin gibi secim olarak dusunuyorum ama peygamber bile kader demis bilmiyorum kadin hakli mevzu derin :) kaderi kurban edilmisiz gibi dusunmek de yanlis zaten.

tam tersi ecel nikah ve benzeri seyler kesinlikle kader ! asla zamanı ve kişisi şaşmaz bu yüzden yldznmede falan basından kaç nikah gececeği cıkar soylenir yıllar oncesinden ama soyle birşey var mesela katil oluyo insanlar katil olmak ezeli nasibimzde var ama ne sekilde öldürcegimizi biz belirliyoruz yani savasta aadam öldürürsen ya da kendini korumak için öldürürsen günahın olmuyor ama keyfe keder öldürürsen günaha batıyosun yani kader degişmiyor kaderin seklini degiştirebiliyıruz .

evlenecegimzi kişi de degişmiyor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…