Binnaz Abla

Ben 2 yıl sonra dönüp evleneni gördüm çocukları bile oldu 5 ay nedir ki?Allah bilir kısmetini canım benim..Her şerhde bi hayır var..

Ben olumlu olumsuz herşeye açığım kötü enerji olumsuz ne varsa dedim enerjimiz tutmuyo bakamam demiş iade etmiş yine:))frekansı tuturamıyoruz..

Ben 2 yıl sonra dönüp evleneni gördüm çocukları bile oldu 5 ay nedir ki?Allah bilir kısmetini canım benim..Her şerhde bi hayır var..
Haklısın canım Ceren ezgide bunu söylemişti.millet yıllarca bekliyor demişti.olurda bir gelişme olursa paylaşacam sizlerle:)

Haklısın canım Ceren ezgide bunu söylemişti.millet yıllarca bekliyor demişti.olurda bir gelişme olursa paylaşacam sizlerle:)

evet benim arkadasım sevgilisini bırakıp baska adamla nişanlandı sonra nişanlısından ayrıldı simdi eskisiyle evleniyor ,

işim olmaz diyordu şimdi onu seviyor gelecegi yalnızca allah bilir ben 9 sene beraber oldum ayrıldım kader kısmet :)

Bitanem 9 sene dile kolay.Allah yardımcın olsun.inşallah herşey gönlünce olur.senin için en hayırlısı olur vede engüzeli

Bitanem 9 sene dile kolay.Allah yardımcın olsun.inşallah herşey gönlünce olur.senin için en hayırlısı olur vede engüzeli

aynen canım neler cektim ölcem sandım ama unttum üstüne baskasına asık da oldum yani hayat gecmez bitmez sandııgın ne varsa bitiyor geriye deneyimlerin kalıyor hepsi sana bir olgunluk veriyor .. inşallah hepimizin istedigi gibi olur hersey :)

o degil de 21 falda da aynı seyi mi soyledi kuzum sana ?
ilkin ayrılmadan önce bitiş görmüyorum diyordu ayrıldıktan sonrada siz bu adamla bitmediniz yarım kalmışlığınız var hane kurma bu adamla dedi son falımın gönderilme tarihi geçen ay:)

bende ilkin nefes alamıyordum kan kusuyordum resmen.ölecem sanıyordum.çok şükür geçti bitti sayırlır.artık bana acı vermiyor.geçen karşılaştık daha doğrusu o karşılaşmamızı sağladı bilinçli olarak.fakat içim sızlamadı.beş aydan sonra ilk kez yollarımız kesişti.unutuyormuş meğer insan.bilsem bu kadar üzülmezdim.o değilde sadece aldığım çeyizler gözüme batıyor.onlardan kurtulmak istiyorum.birçoğu özel tasarım onun ismi ve benim ismimin olduğu ürünler var düşünsene.Şuan ne yapılır bilemiyorum.bu yaşıma kadar tek bir çeyiz almışlığım yoktu.aklımda evlilik bile yoktu.adam beni evliliğe ikna etmek için herşey yapmıştı oysakiHakkımda hayırlısı buymuş.Dilerim Allahtan bu cuma günün yüzü hürmetine bütün kızların muradı olur.ALLAH büyük.daha hayırlısı daha güzelleri karşımıza çıkacak elbette.

inşallah kuzum senin durumun da cok zor aileler girmiş artık devreye ama üzülme neler neler atlatılıyor sana cok büyük bir hata mı yaptı özel degilse ? hala seviyor gibi sanki bu adam seni

ben gozumu kararttm elıf hanzadeye atıcam cok merak ettım
sende a
inşallah kuzum senin durumun da cok zor aileler girmiş artık devreye ama üzülme neler neler atlatılıyor sana cok büyük bir hata mı yaptı özel degilse ? hala seviyor gibi sanki bu adam seni
evet sevdiğini düşünüyordum ayrılana kadar ama şuan nasıl, ne hisediyor, ne alemde bilmiyorum.çok ortak arkadaşlarımız vardı aynı şehirdeyiz inan ayrıldığımızdan beri kimseye tek bir soru bile sormadım.bitmişse bitmiştir...tüm sosyal ağlarımı kapadım.tüm nişanlılık boyunca bana sadece mutsuzluğu sundu.dönse bile kabul etmem.sadece şunu biliyorum bu adamın bana hayrı olmaz.kısa ve net...

Indirim varmis diye binnaza girdim, ne goreyim 50 tl olmus fiyatlar iyi falcilarin.kafayi yemis millet. yuz yuze o kadar aliyorlar istanbul'da. indirmislerde ne olmus yani yine ayni fiyata denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…