Binnaz Abla

evet hüma ilginç tarihi geçti tarih takıntım yok..onun dediği tarihlerde başka kız olayı oldu ben kızı halletim..süreci bozdum vs..vs..yine baktırma düşüncesindeyim:)
Tarihe ben de hiç takılmyrm an onemli benim için arkadasıma da baya acık konustu hüma nedense benim elektrgim yok tuttu hümayal ama burada da surekli övüp insanları yönlendiriyomus gibi olamk istenyrm sanırım bi daha salak sacma insanlara baktırcagıma ona yollarm terapi niyetine :)

En iyisi hangisi sence??

Umarım en hayırlısı olur hakkında kuzum galiba o anki hiissyata gore de yorumluyor bakıyor adamın sana hissi var cat barıscakısnız diyor cunku anı baya guzel biliyo ama umarım en hayırlısı cıkar sana
Sağol caanım benim.Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.Ben zaten hep hayırlısını istedim asla illa olsun demedim.

Hümaya boyle soylediginde ne diyor peki ben olsam derdim soru kısmında :)
Söylüyordum tabikide.lakin Hüma ben ne görüyorsam onu söylüyorum.gaybı Allah bilir diyordu.haşa aşık atamam diyordu.fakat bende ve senin kartlarında çıkan bu diyordu.nediyecen başka...

Kesinlikle ses tonu yeter bi kere bende çok sevdim...çok pahalandı ama arada derede ona atarım yani

Sadece Hüma değil nesibe,selena,Elif hanzade,Kemal devrim,ceren ezgi,Hülya demir,Hira,Zeynep aksu,ekin sarp,müge,Asenat,nehir ateşoğlu,karaca duman,Benna ve sayamadığım herkes dönecek dediler.bekledim 5 ay oldu.demekki fallar bende çıkmıyor

Bende de çıkmıyor kuzu hiçbir fal doğru dürüst çıkmadı olcağı varsa bile olmuyor ben fal baktırınca

Bende de çıkmıyor kuzu hiçbir fal doğru dürüst çıkmadı olcağı varsa bile olmuyor ben fal baktırınca
Aynen canım.şimdi falları bıraktım daha huzurluyum.o paralarla kendime birçokşey aldım.cilt bakımları yaptırıyorum.inan daha mutluyum.biryıl boyunca elde car sıfır.negereği varmış diyorum.zaten aldım alacağımı tüm yorumculardan.daha neyi merak edecem.bir sonraki adımda level atlanmıyor malesef en dip yaşanıyor fallara bulaştıkça

bugun bir arkadaştan duydum falların tersi çıkıyormuş...yani rüya gibi..duydunuz mu böyle birşey?
Rüyaların tersi çıkmaz ki, hatta çoğu ruyam bana yol gösterir. Tamam rüyalarla amel edilmez fakat şifreleri ve anlamları vardır. O ölüm görülürse rüyaların tersi çıkar denir ki rüya yorumu ilk yorumlayana göre şekil aldığı için

Rüyada anlıyor musun? benimde rüyalarım hep çıkar ama bi kaç garip rüyam var bilen varsa danışmak isterim :)

Buna bende katılıyorum ozellikle bu sene 3 ruyam tamı tamına çıkmıştır.Ben falı soruyorum tersi çıkar diyorlar varmı duyan

Buna bende katılıyorum ozellikle bu sene 3 ruyam tamı tamına çıkmıştır.Ben falı soruyorum tersi çıkar diyorlar varmı duyan
Acımasızca olacak ama bir çok kişi olmayacak şey için fal baktırıyor falcılar zaten pembeci veriyorlar umudu haliyle tersi oluyor. Buna bende dahilimdir belki olmayacaktır her ne kadar son sözümüz seviyorum olsa da..
Benim onca baktırdığım fal içinde ufak tefek ayrıntılar tuttu şuan Sezginin dediği gibi gidiyor ve yüzyüze fallarda çıkanlar olmuştu geçen yıllardan

tersi mi oluyor yani atiyorum kaderindeki adamla tanistin fal baktirdin diye onunla evlencekken olmadi gibi mi...

tersi mi oluyor yani atiyorum kaderindeki adamla tanistin fal baktirdin diye onunla evlencekken olmadi gibi mi...
Hayır demek istediğim tersi çıkıyor diye bir durum yok. benim çıkan fallarım oldu önceden. arkadaşımında oldu.
bitmiş gitmiş bi ilişki için baktırılırsa yine çoğu falcı puan uğruna evlendiriyor ee olmayınca tersi çıktı deniyor. o yüzden fal baktırılacak az falcı vardır. Çıkıp çıkmaması da bence kaderimizle alakalı. kısmetse olacaktır

Kızlar sema ya baktırdım ilk olumsuz konuşan oydu bana kaderindeki başkası gelcek ama olmicak o başkasını bulmak sonra sen üzülüp başkasını bulaşsın falan diye baya üzüldüm .
Daha önce Selena, Serkan tek, Nesibe, Dennis, yeşilçingene hep mutlu son dedi ilk defa biri böyle söyledi
Sema nın falları çıkıyor mu biraz inceledim ama genelde herkes an hakkında yorum yapıp gelecek beklemede demiş çıktı çıkmadı pek yazılmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…