2 veya 3 üncü kartta gelirse7 li ilşki açılımında ilk kartta bayan kartlarından br varsa zaten bu iliski de 3. Kişiyi gösteriyor direk...zor değl yani katinada bunu görmek
cok sevindim canım cıkmasına bana da olumsuz konusmustu ama haklıydı gelecek dedigi kişi de bi ay gecikmeli gelmişti ve dedigi gibi geri gitmişti bence de iyi bir falcı her ne kadar o zaman sinirlensem de içten içe hakkını yiyemem :)Çoklklkl ıyıkı verdın telını
Şimdilk durumun feci olduğunu gösterir; ama diğer kartları görmek gerek belki Durum düzelecek gösterir diperleriPeki ilk kart abanozsahiç mi yüzüm gülmücek demek
o degil de kızlar bu katina falı cok deigşik bişi yaa hakkında bazı seyler okuyorum gercek karakterler oldugu falan düşünülüyomus destenin saihibiyle iletişimde oluyorlarıs :/2 veya 3 üncü kartta gelirse
Bana da verebilir misiniz telden nasıl bakıyor kiÇoklklkl ıyıkı verdın telını
Banada beş vade verdi sonra gelişme olunca 3,5 vade dedi gün ay hafta demişti yıl demedi merak etme :))Bana birde 6 vadeye kadar birseyler söyledi umarım 6 sene değildir
Maille daha hızlı bakıyor canım sanırım bende öyle baktırmıştım. site ye pek girmiyorselena suan tellwede aktıf dmı kızlar maıl yoluyla daha mı hızlı bakıyor
valla hepsini görmek gerek2 veya 3 üncü kartta gelirse
iş cıkuo ya aşk cıkmıyoKızlarr cıkan hbrle gelım işle ılgılı cokkk onemlı bı hbrım vardı herkes şubat mart dedı olur olmaz dedı ama Eylem hanım 26 kasım dedı ımkansız demıştım bıraz once hbr geldıı olduuuuuuu.. aşk için aralık dedı beklıyorım:))))) artık kımseye baktırmam fıyatı uygun canlı daha me ısterım kı...
Bana da eylemin numarasını yazar mısınız acabaBana da verebilir misiniz telden nasıl bakıyor ki
Eylememi baktırmıştınvalla hepsini görmek gerek
iş cıkuo ya aşk cıkmıyo
yok cnm töbelym fala em son Temmuz'da baktrdm işte dedim ya tam tersi oldu olaylarEylememi baktırmıştın
En güzelini yapmışsın bende bırakmak istiyorumyok cnm töbelym fala em son Temmuz'da baktrdm işte dedim ya tam tersi oldu olaylar
Nedense banada Şevval Erdal çok tutarlı geldi hakkında pembeci denmesine rağmen bana da pembeci değildi asla.sevval erdal bunlardan birisidir ;
gecen sene fal baktırmısım ki baktırdıgımı da eski hesaplarımdan birini acınca gördm bu adamın derdicinsellik guzelim nolur bana kırılma uzak dur cok bencil düşünceleri temiz degil baska kadın var demiş bu sene bambaska bi hesaptan yolladım mesela adam hayırlı ama gecmisini temize cekmesi lazım demiş .
Ayy deme ben iş cıkınca cok ümitlendımvalla hepsini görmek gerek
iş cıkuo ya aşk cıkmıyo
Aşk nasıl cıkmadı olmadımo tam tersı derken iş cıkınca heyecan yapmıştım aralık sonuna kadae barıştısunuz dedı ya amavalla hepsini görmek gerek
iş cıkuo ya aşk cıkmıyo
Şevval erdal bence hiç pembeci değilNedense banada Şevval Erdal çok tutarlı geldi hakkında pembeci denmesine rağmen bana da pembeci değildi asla.
bende de en son barıştırdı ama pembeci değildi.Şevval erdal bence hiç pembeci değil
Nedense banada Şevval Erdal çok tutarlı geldi hakkında pembeci denmesine rağmen bana da pembeci değildi asla.
peki cıkıyor mu falları kızlar ?bende de en son barıştırdı ama pembeci değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?